Erotische

Erotische massage drenthe meisjes die vingeren

Maandag 2st, Augustus 2017 3:32:2 Am
[BANCHOR] kingy seks
Stuur een gratis bericht
naar bernice9012
Online
bernice9012
  • 33 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Raperkerk, Netherlands
  • Italiaans(Vloeiend), Portugees(Vloeiend), Frans(Basic)
  • Beeldhouwer, Brandweerman, Reanimator
  • ID: 6757522791
  • Vrienden: Kilise
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 189 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Stella
Bekeken: / 7535
Telefoon: / +312571-983-94

Beschrijving:

Wil je meer weten over het hele dienstenpakket van Mooi Vitaal, kijk dan op de website van Mooi Vitaal. Inner Sense Tantra versterkt je levenskracht en brengt je innerlijke energieën in balans. Dit protocol gaat in op alle onderdelen; van het maken van een afspraak, de behandeling, totdat jij weer de deur uit gaat.

Per onderdeel zijn de te nemen maatregelen of handelingen toegelicht. We vragen je dit Covid Protocol Mooi Vitaal goed te lezen. Of ben jij iemand die alleen door het leven gaat, zo nu en dan behoefte heeft aan een liefdevolle aanraking en lekker wil genieten?

Of ben jij iemand die onnodig veel levensenergie verliest aan dat waaraan je volgens de norm van jouw directe leef- en werkomgeving zou moeten voldoen, dan gewoon jezelf te kunnen en mogen zijn? Dan is ons advies: ruim tijd in voor jezelf en maak eens een afspraak voor een massage. Massage is een fijne manier om te ontspannen, dichter bij je gevoel te komen en meer vertrouwen te hebben in je eigen-IK. Daardoor kan je met meer plezier door het leven gaan en zal je bemerken dat je met meer energie functioneert en beter in verhouding staat met de mensen om je heen.

We nodigen jou uit om te komen genieten van de weldaad van onze massages. De warme olie, de streling van onze handen op jouw lichaam laat je levensenergie weer stromen. Je voelt je beter en mooi vitaal. Wil je graag vaker gemasseerd worden, dan is het ook mogelijk om een jaarabonnement voor de Inner Sense Massage af te sluiten.

Voor een goed resultaat adviseren we je om gedurende drie maanden één keer per maand een massage te nemen en als vervolg één keer per twee maanden om het gewenste resultaat te behouden. Maar voordat je een vervolgafspraak maakt, vinden wij dat je de ervaring van een massage eerst goed moet laten bezinken. Hoewel iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar in principe welkom is, hanteren wij bij voorkeur een ondergrens van 21 jaar. Behoor je nog tot de groep jongeren, hou er dan rekening mee dat je een geldig legitimatiebewijs kunt overhandigen.

Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. Meer hierover kun je lezen onder het menu item  contact.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl