Erotische

Het kleine meisje van meneer linh het kutje van

Maandag 7st, Januari 2018 4:12:50 Pm
[BANCHOR] katja kassim
Stuur een gratis bericht
naar ellenwilliams8
Online
ellenwilliams8
  • 37 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Noordwijk, Netherlands
  • Japans(Beginner), Telugu(Gemiddeld), Russisch(Geavanceerd)
  • Opticien, Oogarts, Apotheker
  • ID: 6972947133
  • Vrienden: wizmaztr, Lylac, lady-ess
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 152 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Samantha
Bekeken: / 9494
Telefoon: / +312666-833-37

Beschrijving:

Clauel is mijn lievelingsauteur! Al zijn boeken zijn prachtig, behalve zijn laatste "de onwerzoeker" een beetje bevreemdend a la wachten op Godot. Ik hoop dat hij snel weer terugkeert naar zijn prachtige poetische stijl! Mooi zo, dan kan ik tezijnertijd met een gerust hart aan Grijze zielen beginnen. Jouw aanbeveling was trouwens één van de redenen dat dit boekje bovenop de nog-te-lezen stapel kwam. Nog bedankt voor de tip! Anna , Als het boek zo mooi is als de recensie die jij schreef ,is het een meesterwerk..

Prachtig Leon. Hoi Anna, ik heb ook "Grijze zielen" gelezen. Van de inhoud weet ik niet veel meer, wel dat het mooi geschreven vertaald is. Groet, Erik. Erik, ik onthoud na verloop van tijd meestal ook weinig van de inhoud, maar alleen hoe goed ik een boek vond. Het is in ieder geval duidelijk: Grijze zielen is een must.

Ik heb het boek hier in het Frans liggen. Nu nog de moed vinden om er ook werkelijk aan te beginnen. Mijn Frans is niet al te best, maar ik wil het eigenlijk wel een beetje oefenen Je recensie motiveert me alvast! Marieke, ik heb vroeger ook wel boeken in het Frans gelezen, maar dat kostte me toch teveel tijd en energie.

Overigens lijkt me dit best een geschikt boek om in het Frans te liggen: de taal is eenvoudig en het is maar een dun boekje. Dit was ook het eerste boek dat ik van Claudel las en ik vond het ook geweldig. Verder heb ik nog niets van hem gelezen, maar ook ik heb Grijze zielen hier staan :. Dit e-mailen Dit bloggen! Trefwoorden: Frankrijk. Jacqueline 14 juli om Anna van Gelderen 14 juli om Erik Scheffers 15 juli om Anna van Gelderen 15 juli om Marieke 15 juli om Boekenwijs 1 augustus om Reactie toevoegen.

Nieuwere post Oudere post Homepage. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl