Filmpjes

Narcisme en seksualiteit sylvia hoeks naakt

Zaterdag 7st, November 2018 5:58:6 Am
[BANCHOR] kreeft tubne
Stuur een gratis bericht
naar GeorgeShaw
Offline
GeorgeShaw
  • 35 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Arsen, Netherlands
  • Koreaans(Gemiddeld), Japans(Gemiddeld)
  • Bionic, Kosmonaut, Barman
  • ID: 3981631363
  • Vrienden: mstitlik, g4pilut, MohannadMasri
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 168 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Nikki
Bekeken: / 9731
Telefoon: / +312981-917-52

Beschrijving:

Doorgaans zijn er op seksueel vlak twee soorten narcisten: de somatische narcist hyperactief seksueel en de cerebrale narcist hypoactief seksueel. Cerebrale narcisten , aan de andere kant, pronken met hun intelligentie en kennis om aandacht en bewondering binnen te halen. Narcisten zijn doorgaans niet vies van overspel en buitenechtelijke affaires met als doelstelling controle, macht, aandacht, en zelfbeeld te vergroten.

Ook verveling speelt hierin een rol. Intimiteit staat niet in hun woordenboek. Simpelweg omdat de narcist zich niet kan inleven in iemand anders of in staat is oprecht van iemand te houden.

Partners voelen zich vaak gebruikt, zelfs voordat ze in de steek worden gelaten. De narcist draagt immers niet bij aan de behoeften van andere mensen. Narcisten voelen zich superieur en belangrijker dan anderen; ze staan boven iedere wet en hebben geen moeite met gedragingen die beschouwd worden als sociaal ongewenst en onaanvaardbaar.

Ze verwerpen en nemen aanstoot aan de grenzen of gestelde voorwaarden van hun partner. Ze geven rijkelijk toe aan hun impulsen en verlangens en geven niets om maatschappelijke spelregels.

Ze worden graag en vaak gefotografeerd en besproken. Ze vinden het ook spannend om morele en seksuele taboes te kunnen doorbreken. Ze hebben een oppervlakkige persoonlijkheid en leven als het ware voor elke vorm van aandacht en bewondering. Huwelijk, monogamie en opvoeding van kinderen zijn standaard voor de gemiddelde persoon.

De narcist voelt zich hier echter niet voor geroepen. Hij voelt zich in deze rol berooft van zijn uniek- zijn en gedwongen in de standaard rol van vader en echtgenoot.

Deze narcistische wonde leidt tot rebellie en door buitenechtelijke affaires aan te gaan bevestigt hij als het ware opnieuw zijn superioriteit. Mannen en vrouwen met narcisme zijn op zoek naar seksuele bevrediging, om aandacht en narcistische voeding te verzamelen. Het lijkt alsof ze verslaafd zijn aan seks, maar het is de aandacht en de controle waarnaar ze verlangen. Narcisten zijn controlefreaks.

Iemand verleiden tot seks, is een vorm van controle. Hoe moeilijker het doelwit is, hoe meer kracht en controle ze voelen. Narcisten zijn bovendien absolute vrouwenhaters. Ze minachten vrouwen; ze hebben tegelijkertijd een hekel aan ze maar zijn er ook bang van. Ze hebben een dubbel gevoelens ten aanzien van de seksuele daad. Over het algemeen is het voor hen niet meer dan een middel om een doel te bereiken. De handeling zelf is zinloos en biedt geen emotionele connecties.

De somatische narcist neemt zijn toevlucht tot veelvuldige seksuele veroveringen. Via verleiding en seksuele verovering ontleent de narcist zijn broodnodige narcistische voeding. Hij gebruikt seks om nieuwe bronnen van narcistische levering te veroveren en veilig te stellen.

Voor de narcist is seks een mechanische daad, verstoken van intimiteit en toewijding. Hierdoor zal hij met meerdere partners naar bed gaan. Vervolgens zal hij uitleggen dat zijn andere seksuele partners van geen betekenis zijn voor hem en dat hij er alleen maar van profiteert. Er is nog een heel ander type narcist. De cerebrale narcist voelt seks aan als vernederend en onterend.

Handelen op het libido van een ander aanschouwt hij als een primitief en ordinair impuls. De cerebrale narcist staat hierboven, omdat hij bedeeld is volgens zichzelf met een superieur intellect en een overtreffende zelfbeheersing. De cerebrale narcist geniet niet van seks en geeft de voorkeur aan masturbatie of emotieloze seks prostituees. Echter, heeft hij ook periodes van seksuele hyperactiviteit waarin hij vaak verandert van seksuele partners en deze beschouwt als objecten.

De hyperseksualiteit duikt op na aanzienlijke narcistische verwonding. Seks is de sleutel tot een fantastische bron van narcistische voeding. Van zodra de narcistische verwonding heelt, verliest hij abrupt zijn interesse in seks en in al zijn partners. De frequentie van zijn seksuele activiteiten daalt van meerdere malen per dag naar een paar keer per jaar. Hij keert terug naar de intellectuele bezigheden, sport, politiek, werk, allesbehalve seks.

Seks wordt weer een verplichting, een karwei die hij met tegenzin onderhoudt om zijn narcistische bevoorradingsbron te behouden. De cerebrale narcist minimaliseert alle soorten omgang met zijn intieme cirkel echtgenoot, kinderen, ouders, broers en zussen en vrienden of het nu gaat om seksuele, verbale of emotionele.

Hij beperkt zich tot het uiterste minimum van uitwisselingen en isoleert zichzelf sociaal. De cyclus zal zich dan opnieuw herhalen.

Kortom, seks is voor beide soorten narcisten een bron om hun narcistische voeding te verzekeren, het is als het ware het meest effectieve gereedschap om snelle narcistische verzadiging te bereiken.

Alle berichten van SNCN weergeven. Like Like. Je reageert onder je WordPress. Je reageert onder je Google account. Je reageert onder je Twitter account. Je reageert onder je Facebook account. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Spring naar inhoud. Het zijn meester-manipulators en ook intimiteit weten ze feilloos te imiteren. De somatische narcist De somatische narcist neemt zijn toevlucht tot veelvuldige seksuele veroveringen. De cerebrale narcist Er is nog een heel ander type narcist. Sharing is caring Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Vind ik leuk: Like Laden…. Gepubliceerd door SNCN. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Naam vereist. Vorig bericht Vorige Waarom de narcist shaming toepast. Volgend bericht Volgende De nieuwe relatie van de narcist en hoe hiermee om te gaan. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl