Filmpjes

Seksuele blokkades opheffen seks met tante

Zondag 18st, Juni 2018 11:39:46 Am
[BANCHOR] relugu wap
Stuur een gratis bericht
naar nantucket77
Online
nantucket77
  • 26 jaar Vrouw, Leeuw
  • Opdringer, Netherlands
  • Maleis(Beginner), Bengalen(Basic)
  • Verloskundige, Biotechnoloog, Gastro-enteroloog
  • ID: 1779875144
  • Vrienden: sergejsu, somairs
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 181 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Wendy
Bekeken: / 3787
Telefoon: / +312986-465-28

Beschrijving:

Seksuele energie is een sterke energie waarbij mannelijke en vrouwelijke energieën een balans kunnen vormen, zowel in jezelf als met anderen. In basis wordt de energie van wil en kracht geïntegreerd met die van wijsheid en liefde. Seksuele energie kan een hoop losmaken; bijvoorbeeld genot, verdriet, boosheid of vermoeidheid. Je kunt seksuele energie op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau beleven en bewust integreren en inzetten om jezelf te ontwikkelen.

Dit wordt spirituele seks genoemd. Als je plezier in seksualiteit ervaart, ervaar je vaak ook plezier in het leven. Dit kun je leren. Momenteel is er een transformatieproces op aarde gaande.

Veelal op angst gebaseerde energie of trilling wordt getransformeerd naar een trilling van liefde. Deze transformaties zijn energetisch weerspiegeld in jouw energieveld. Er zijn bij relatief veel mensen transformaties rondom het navel en heiligbeengebied.

Het navelgebied is onder andere verbonden met je emoties en begeertes. Het heiligbeengebied het heiligbeen zit onder aan je rug is onder andere verbonden met seksualiteit, geld en eten. Deze transformaties kunnen voor een hoop onrust zorgen, bijvoorbeeld wat je in jezelf en de wereld om je heen ervaart.

Voor hoog sensitieve personen HSP kan seksualiteit beladen voelen. Die eenheid kun je ook integreren bij seksualiteit op aarde. Dit kan negatieve lading zoals een gevoel van afgescheidenheid versterken. Een vaak voorkomend probleem bij een negatieve beleving van seksualiteit is dat HSP zich onzeker of onveilig voelen. Als je je onzeker en niet fijn bij jezelf voelt, is het vaak extra moeilijk om je zelfverzekerd bij een ander te voelen en om plezierig seksualiteit te beleven.

Het kan veel energie kosten als je je fysiek, emotioneel of mentaal onprettig voelt bij seksualiteit. Misschien wijs je daarom seksualiteit af, dit kan onbewust moe maken. Zelf heb ik lang geworsteld met hooggevoeligheid. Ik voelde me moe, liet me meeslepen door allerlei emoties en vond seksualiteit een uitdagend onderwerp. Ik vond het eng om mijzelf te laten zien en echt mijzelf te zijn.

Jouw hart kan je helpen om lading te transformeren, zodat je plezier ervaart bij seksualiteit. Hier is de oorspronkelijke tantra en kamasutra op gebaseerd. Doordat ik blokkades leerde overwinnen, werd ik fitter en productiever. Ik haak al af als er een foto bijstaat van 2 jonge mensen met een mooi lijf, het mooie plaatje…Ja het ligt aan mij maar het irriteert mij. Intimiteit is niet voorbehouden aan dat mooie plaatje, kom op, laten we allemaal eens ophouden met de illusie en omarmen wat misschien wat minder volmaakt lijkt….

Dat zal zeker helpen om je wat minder onzeker te voelen als niet bijna overal het plaatje zou moeten kloppen…. Hou van jezelf en omarm je ware zijn…. De afstand die ik bedoel ervaar ik ook niet zo zeer als splitsing maar ik zou daar nog eens op kunnen letten.

Twee aparte werelden die toch één zijn. Dit is voor mij wat is en er is. Iets dergelijks. Vooruit met de geit. Komt —ie nog een keertje. Ik schreef eigen niveau, eigen bril. Lia , niveau impliceert hoger en lager tiens. Andere woorden voor niveau: klasse, rang, stand, graad, kaliber, level, kwaliteit, mate… Spreken in termen van niveau vind ik ontkrachtend. Not my cup of tea. Maar hé, als het voor jou werkt…. Hoeft toch niet te betekenen : beter of slechter? Of wie maakt dat er van, wie ervaart dat zo?

Als jij vanuit je hart spreekt, ga je dan het woord niveau gebruiken? Jouw hart heeft een ander niveau dan het mijne? Het beginsel wat ik hier aanhoudt is dat er maar 1 persoon jou kan kwetsen, en dat ben je zelf. Als jij gekwetst wordt omdat iemand zegt dat je dom bent, dan kan dat alleen als er iets in jou zit waardoor jij jezelf dom vindt. Door dit beginsel aan te houden, ga je tot de kern komen, namelijk in jezelf.

Alle projecties kun je hiermee dus terughalen. Dus als iemand bijvoorbeeld zegt of dat zo bij jou binnenkomt dat jij van minder niveau bent en jij reageert daar op een bepaalde manier op, dat je wordt geraakt, dan kun je enkel in jezelf zoeken hoe dat komt. Iedereen reageert daar op zijn eigen manier op : dat ze de ander op hun plek willen zetten of ze zijn meteen weg, of …. Liefde voor jezelf betekent dat je jezelf niet afwijst, jezelf niet veroordeelt, niet van die belemmerende overtuigingen hebt dat je jezelf dom vindt of minder vindt als iemand classificeert.

Als ik vanuit het hart spreek vanuit liefde, en vanuit die positieve intentie spreek, dan maak ik me geen zorgen hoe dat gaat overkomen bij de ander. Ik ben dan overtuiggd van mijn liefdevolle intentie die ik hebn. Het is namelijk ook geen leven als je elk woordje moet afwegen hoe dat mogelijk gaat vallen ik heb er ervaring mee.

Want iedereen kan wel ergens over vallen. Ik heb een lange historie dat ik wil voorkomen dat ik mensen kwets, en daarmee heb ik nog niet helemaal mee afgerekend. Dat is een reden waarom ik uitspraken vermijd die mogelijk bij de ander tot afwijzing kunnen leiden.

Het is vaak ook niet functioneel, je kunt er inderdaad ook afstand mee bereiken. Als ik iemand juist wil bereiken gaat dat dus niet helpen. Maar feitelijk is dat in iedereen zelf op te lossen als ze afgewezen voelen. Lexicon , mooi gezegd Robert. Kan ik ook weer wat mee. Lexicon , effe voor de duidelijkheid, ik vind mezelf niet dom of ik voelde me niet gekwetst.

Lia zei niet dat mijn niveau lager is dan het hare. Voor hetzelfde part bedoelde ze dat mijn niveau hoger is haha. Met de rest ben ik ook niet akkoord.

Voetjes op de grond hé. Jij begint over meer of minder, dus dat voelt voor jou als meer of minder, toch? Dat gevoel, die lading die je dat geeft, vind zijn oorzaak in jouzelf, je hebt immers niet helemaal vrede met jezelf. Het gaat er om dat we getriggerd worden in ongelijkwaardigheid, of onze minderwaardigheid. Dat is allemaal in jezelf te doen, niet bij de ander. Onze problemen gaan we immers toch niet oplossen in een ander. Dat betekent dat we enkel en alleen naar onszelf kunnen kijken om tot die innerlijke bevrijding te komen, en niet meer afhankelijk te zijn van dergelijke triggers van buitenaf.

Daarom is het belangrijk om naar je eigen kwetsuren te kijken, die zorgen namelijk dat er triggers ontstaan. Een trigger heeft enkel bestaansrecht zolang jij nog iets in je hebt zitten wat geraakt kan worden. Als die oorzaak en dus trigger weg is, dan zijn het voor jou gewoon woorden zonder lading, zonder emotie. Als men het heeft over niveau verschil, dan blijft dat gewoon een droge constatering die een ander doet. Over je stelling dat de boodschapper dan maar alles kan spuwen wat ie wil.

We kunnen alleen maar naar onszelf kijken in hoeverre we ons laten meeslepen door de woorden van de ander. Ik heb wel eens mee dat iemand getriggerd door mij werd onbedoeld. Ik kreeg plots allerlei verwijten en whatnot over me heen projecties. Ik probeerde op die persoon in te praten om aan te geven wat er gebeurde. Jij snapt het…. Maar ik snap ook heel goed hoe jij het zegt, mijn ervaring is dan ook. Jij hebt ook alle facetten van het leven gezien of een heleboel anders kom je niet aan die kennis denk ik.

Want van ervaring leer je, en weet je op een gegeven moment ermee om te gaan. Want een niet leuke emotie is denk ik niks meer en minder dan. Beste remedy als het teveel wordt. Mediteren, en ik rook een gezellige joint. GOD made weed. So in nature i trust. Ik vind het gewoon heerlijk om er over uit te wijden met het idee dat ik jou of een andere lezer er mee kan helpen…. Hoe het bij mij werkt is eigenlijk precies zoals ik het schreef. Er is een soort inkering in mijzelf zonder van mij te spreken waar ik op niets uitkom.

Ik ervaar het ook wel als Stilte, Leegte, Ruimte. Dezelfde stilte als in een bos, dezelfde ruimte als in de lucht. Is dus overal.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl