Filmpjes

Seksuele voorlichting film boer zoekt vrouw nl nieuws

Zaterdag 14st, November 2018 9:49:32 Pm
[BANCHOR] xtube website
Stuur een gratis bericht
naar kmadu
Online
kmadu
  • 25 jaar Vrouw, Krab
  • Wagenberg, Netherlands
  • Russisch(Mooi zo), Turks(Mooi zo)
  • Politieagent, Socioloog, Dierkundige
  • ID: 1125249748
  • Vrienden: takayaxzero, Thomas67, iris_afc
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 175 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Rachel
Bekeken: / 6929
Telefoon: / +312995-749-93

Beschrijving:

Bij mannen zijn dit: erectieproblemen en snel klaarkomen. Bij vrouwen zijn dit: minder zin in seks, pijn bij geslachtsgemeenschap en niet klaarkomen. Er is voorlichting over deze problemen waar mensen zelf mee aan de slag kunnen.

Maar het kan ook helpen om er eens met de huisarts over te praten. Voor huisartsen is er een nieuwe richtlijn: de NHG-standaard Seksuele klachten. Voorlichting over seksuele klachten bij mannen :. Voorlichting over seksuele klachten bij vrouwen :. Verder is er informatie over geslachtsdelen, wat er kan veranderen als we ouder worden en wat de huisarts kan betekenen:.

De voorlichting is ontwikkeld in samenwerking met Rutgers en huisartsen-expertgroep SeksHag, en is mede mogelijk gemaakt door Innovatiefonds Zorgverzekeraars.

Update Nieuw: Teksten en films over Seksuele klachten. Print E-mail. Voorlichting over seksuele klachten bij mannen : Ik heb erectieproblemen Ik wil een erectiepil gaan gebruiken Ik kom te snel klaar Ik heb minder zin in seks   Voorlichting over seksuele klachten bij vrouwen : Ik heb minder zin in seks Ik heb pijn bij geslachtsgemeenschap Ik kom niet klaar Verder is er informatie over geslachtsdelen, wat er kan veranderen als we ouder worden en wat de huisarts kan betekenen:  Ik wil meer weten over penis en seksualiteit Ik wil meer weten over vagina clitoris en seksualiteit Ik wil meer weten over seksualiteit en ouder worden Ik wil seksuele klachten bespreken met de huisarts De voorlichting is ontwikkeld in samenwerking met Rutgers en huisartsen-expertgroep SeksHag, en is mede mogelijk gemaakt door Innovatiefonds Zorgverzekeraars.

Nederlands Huisartsen Genootschap, 4 november De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. Je wilt niet zwanger worden. Welk voorbehoedmiddel past bij jou? Thuisarts helpt je om een voorbehoedmiddel te kiezen dat het beste bij jou past. Nieuwe films van Thuisarts en Voedingscentrum over gezonde voeding 4 nieuwe films over gezonde voeding. Samen met het Voedingscentrum heeft Thuisarts.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl