Filmpjes

Sex op het aanrecht erotische massage houten

Donderdag 19st, Juni 2018 10:22:55 Pm
[BANCHOR] toeter naakt
Stuur een gratis bericht
naar kirilos99
Online
kirilos99
  • 30 jaar Vrouw, Stier
  • Schirmonnikog, Netherlands
  • Deutsch(Beginner), Russisch(Beginner)
  • Gynaecoloog, Bionic, Advocaat
  • ID: 7181721673
  • Vrienden: patomanto, npstratas36
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Phyllis
Bekeken: / 6688
Telefoon: / +312429-322-34

Beschrijving:

Je leert iemand kennen tijdens het uitgaan, je hebt een fantastische klik en voor je het weet kun je niet wachten om je nieuwe aanwinst de kleren van het lijf te scheuren. Dan weet je vast ook hoe lastig het is dat er in zulke gevallen niet altijd een bed voorhanden is. Sowieso komt het altijd wel van pas een aantal ideetjes achter de hand te hebben om staand van bil te gaan.

Pak er gerust even een notitieblokje bij, want met de volgende staande seksstandjes sla je de plank nooit mis. Jij staat rechtop en laat je partner achter je langs bij je naar binnen gaan. Een muurtje ter ondersteuning maakt deze positie een stuk minder ingewikkeld, vooral als je een glaasje teveel op hebt en je je evenwicht snel ler verliest dan gewoonlijk.

Wil je het bovenstaande standje extra lading geven? Ken je die gekke positie tijdens American football waarbij de spelers met hun kont naar achteren staan? Doe dit maar even na: buig voorover, buig je knieën en steek je kont achteruit. Plaats je handen voor je op de grond of steun op je knieën. Je partner neemt je van achteren, waardoor hij je G-spot goed kan raken. Weten hoe je een G-spotorgasme krijgt? Volg dit stappenplan. Oké, we spelen een beetje vals, want dit is een positie waarbij de ander staat.

Jij mag namelijk heerlijk op je rug liggen. Kies een willekeurige tafel of bank, gooi je benen in de lucht en kruis ze bij de enkels of knieën rond het middel van je partner. Deze positie zorgt voor een strakkere sensatie. Tip: meubilair ter hoogte van de heupen is ideaal. Nog een tip: train deze spieren voor extra intense orgasmes. Terwijl jullie elkaar diep in de ogen aankijken, plaats je je handen rond je lovers nek. Gooi vervolgens een been in de lucht. Je kunt je been tegen een muurtje of meubel laten rusten, maar je lover kan je ook — letterlijk — een handje helpen.

Voor extra houvast kan je je been zelfs om de middel heen slaan. Je lief kan op deze manier voorlangs naar binnen glijden, waardoor jullie elkaar aan kunnen blijven kijken, zoenen en strelen. De truc is vervolgens natuurlijk om de balans te behouden. Een sexy variant op dit standje? Leun met je rug tegen de opening van de deur en steun met je andere been tegen de andere kant van het deurframe. Over met de deur in huis vallen gesproken. Dit standje is voor de super actievelingen onder ons.

Het is best wel risky, maar zeker de moeite waard. Je lief staat met de voeten lichtjes gespreid, waardoor hij goed kan steunen op de grond. Jij staat met je rug naar je partner toe. Jij wordt omhoog gelift, zodat je ter hoogte van de middel van de ander komt. Buig je benen en wikkel je voeten rond het achterwerk. Op die manier word je als het ware gespiest. Wanneer je partner jou om jouw middel vasthoudt en vice versa hebben jullie extra steun. Verkies je toch liever een gemakkelijkere versie?

Zorg dan dat je in de buurt staat van een stevige bank waar je je handen op kan laten rusten terwijl je je aan de boeg van de Titanic waant. Liever zin in een lazy tango? Bekijk ook de standjes voor op luie dagen. De docuserie waar iedereen het over heeft. Als Ron Wemel ineens vader is…. Look of the day: Lucy Williams. Mays boekentips.

Wat je dus niet wist over prinses Charlotte. Today we sweat in Bjorn Börg. Gênant of niet: ik heb zin in de Voor alle mensen die bang zijn om auto te Last van hooikoorts? De leukste all day every day gebloemde Today we use nagelstickers van The Coucou De 7 key colours die je richting de zomer

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl