Filmpjes

Sex twee vrouwen nederlandse sex scene

Maandag 1st, Augustus 2017 5:19:38 Pm
[BANCHOR] leuke dominicaanse
Stuur een gratis bericht
naar Wawa2013
Offline
Wawa2013
  • 47 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Otmarsum, Netherlands
  • Portugees(Gemiddeld), Spaans(Beginner), Telugu(Basic)
  • Manager, Tuinarchitect, Socioloog
  • ID: 7588326763
  • Vrienden: energyofhope, abarney23, NormanM
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 161 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Sally
Bekeken: / 5923
Telefoon: / +312644-643-84

Beschrijving:

Afgelopen woensdag constateerde de kersverse hoogleraar Van de Wiel in deze krant dat het misgaat met de seksualiteit. En het wordt nog erger. Op dit moment zijn er los van elkaar twee technologische processen in volle gang die de ultieme vrouwelijke en mannelijke fantasieën werkelijkheid moeten maken. En hoewel ik niet in het einde van de wereld geloof, begin ik wel te twijfelen. Gen-technologie staat op het punt een van de grootste dromen van de onafhankelijke vrouw te realiseren: kinderen verwekken zonder dat er een man aan te pas komt.

Of liever gezegd zonder dat er een man voor nodig is. Uit de cellen van twee vrouwen zou met wat geknutsel nieuw leven te maken zijn, daar is geen sperma meer voor nodig. Dat meldde althans een Amerikaanse wetenschapper die langs deze technologische weg gezinnetjes van laboratoriummuizen probeert te stichten.

Tegelijkertijd maken mannen ernst met de verwezenlijking van hun eigen ultieme ideaal: hetero-sex zonder vrouwen. Dat is geen grapje.

Wie naar een site als www. Een RealDoll is een levensechte en zeer prijzige pop die louter is ontworpen voor de sex. Ik heb nog geen man ontmoet die niet geprikkeld raakte door het idee. Wie zicht wil krijgen op de belevingswereld van mannen die zich aan dit speelgoed overgeven kan een bezoek brengen aan de homepage van International Association of RealDoll Owners: www.

Al moet ik waarschuwen dat je mensbeeld daar ernstige schade door kan oplopen. Natuurlijk kunnen beide ontwikkelingen afgedaan worden met de constatering dat er uiteindelijk maar relatief weinig vrouwen en mannen zullen zijn die een dergelijke technologie daadwerkelijk toepassen. Maar voor het psychologisch effect lijkt me dat nauwelijks relevant.

Net zo min als de zeer geringe hoeveelheid maanreizigers iets af doet aan de beleving dat 'we' op de maan zijn geweest. Technologie ontslaat mannen en vrouwen van hun eeuwige veroordeling tot elkaar.

Romeo en Julia kunnen het prima redden in hun eentje. Als een ideaal seksueel klimaat al leidt tot een hausse aan seksuele problemen waar moet volledige opheffing van alle seksuele barrières dan wel niet toe leiden?

Totale apathie? De afgelopen decennia is al een ander eeuwenoud menselijk ideaal aan barrels geslagen, dat van de eeuwige jeugd. Weliswaar is het nog niet echt gerealiseerd maar media-figuren als Mick Jagger, Cher en Tina Turner hebben het jeugdbegrip op z'n minst half-eeuwig gemaakt. Ook op je vijftigste kun je nog jong zijn. Een opa kan zich ook zonder Alzheimer tiener voelen. Met als resultaat dat het begrip eeuwige jeugd, laat staan de zoektocht daarnaar, nauwelijks nog inspireert.

Weer een fantasie armer. Volgens futurologen zullen technieken als bijvoorbeeld virtual reality ons in staat stellen iedere droom zo niet te verwezenlijken dan op z'n minst de beleving ervan mogelijk te maken. Waarmee ze impliciet ontdaan worden van hun magie. En de vraag is of een wereld zonder dromen nog wel zo aangenaam is.

Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant. De Gids. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening.

Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Neuk je zus kousen films

Van
jackspratsr1

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl