Filmpjes

Shiatsu massage tilburg surprise maken meisje

Woensdag 18st, November 2017 12:56:10 Pm
[BANCHOR] eerste facial
Stuur een gratis bericht
naar srh111189
Offline
srh111189
  • 33 jaar Vrouw, Stier
  • Zutphen, Netherlands
  • Marathi(Beginner), Arab(Geavanceerd)
  • Onderzoeker, Choreograaf, Operateur
  • ID: 9544766823
  • Vrienden: hansmagnusson15, birdsofafeather
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Miranda
Bekeken: / 7971
Telefoon: / +312889-377-67

Beschrijving:

Massage- en Opleidingsinstituut Libosan B. Shiatsu is een in Japan ontwikkelde behandelvorm die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeswijze. Deze gaat ervan uit dat een lichamelijke of emotionele verstoring ontstaat door een energetisch disbalans. Is het lichaam energetisch in balans dan is dit de basis voor lichamelijk en geestelijk welzijn. Shiatsu beïnvloed de verschillen energiestromen Ki in het lichaam en brengt disbalansen in harmonie.

Door het geven van druk op energiebanen meridianen , het strekken van spieren en mobiliseren van gewrichten worden blokkades opgeheven en kan Ki vrij stromen. Shiatsu is ontspannend en werkt preventief.

Basiscursus Shiatsu In 4 lesdagen leer je de basisprincipes voor het geven van een behandeling. Je leert je lichaamsgewicht in te zetten om de juiste druk toe te passen, je leert je te bewegen vanuit het centrum hara en je oefent verschillende manieren van aanraking, strekkingen en mobilisaties.

De les begint met een warming-up, meridiaanstrekkingen en do-in zelf-shiatsu waarmee we het stromen van onze eigen Ki bevorderen. In de cursus worden enkele belangrijke theoretische basisprincipes behandelt maar de nadruk ligt op het doen. Na de cursus kan je een eenvoudige behandeling geven van ongeveer een uur.

Een syllabus ontvang je bij aanvang van de cursus. Neem pen en papier mee voor eventuele aantekeningen. We oefenen op een  massagemat, maar zullen ook enkele facetten van de shiatsu op de tafel laten zien. Na de cursus Je kunt deelnemen aan de cursus voor gevorderden. In 6 lessen leer je o. En je leert iemand te behandelen in de zijligging. Er is ruimte om het programma in samenspraak met de groep vorm te geven.

Diploma cq Certificaat De cursus wordt afgesloten met een certificaat en een eventueel door jullie behaald diploma. Massage- en Opleidingsinstituut  Libosan B. Dit houdt in dat wij vrijgesteld zijn van BTW op onze opleidingen en dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die het CRKBO tijdens de audit heeft gesteld.

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl