Filmpjes

Youtube filmpjes paarden dekken sex foto plaatsen

Zaterdag 15st, Juli 2018 5:37:17 Pm
[BANCHOR] ierse cam
Stuur een gratis bericht
naar drummerboy76
Online
drummerboy76
  • 35 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Wassenar, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Marathi(Vloeiend), Portugees(Mooi zo)
  • Consultant, Onderzoeker
  • ID: 3713421446
  • Vrienden: Jimspy, olivia_jap, swecollboy
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 154 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Jessie
Bekeken: / 5775
Telefoon: / +312162-112-95

Beschrijving:

Ambach is een 1. Ambach is 6 april goedgekeurd in Vechta voor de Weser-Ems. Hij is daar opgenomen in het Haflinger Keurstamboek, hengstenboek I en dat houdt in dat Ambach voor heel Europa dekdiensten mag verrichten. Deze in Munster-Handorf afgenomen test, houdt in dat Ambach daar 3 weken heeft gelogeerd. Wanneer een hengst onvoldoende punten zal behalen bij een van de testen, dan zou hij afgekeurd worden. De test bestaat uit de volgende onderdelen:.

Bij alle onderdelen moest minimaal een 6,5 behaald worden om te kunnen slagen voor deze HLP test. Ambach wist dit met succes te volbrengen en scoorde maar liefst een 7,1 gemiddeld op de eindlijst. De weltevreden jury vindt Ambach een hengst met veel front, uitstraling en zeer goeie gangen.

Ambach wist als enige hengst het publiek te overtuigen van van fraaie gangen, dat werd beloond door een applaus van hen. Dit is terug te zien wanneer u op deze link klikt via youtube. Tevens schreef de paardenkrant   een artikel over het verloop van de hengsten keuring met betrekking tot Ambach.

Na zijn ronde te hebben gelopen werd hij opgenomen in het Hengstenboek 1-B! Wanneer u hier klikt , ziet een aantal afstammelingen van Ambach die in geboren zijn. Filmpjes van Ambach via youtube:. Ambach tijdens KVTH Hengsten keuring , wist hier als enige applaus te ontvangen van het publiek, let op zijn krachtige afzet en ruime bijna zwevende gangen vanaf 3,47minuten in het filmpje. Deel 1: Ambach in de lange lijnen tijdens paard Deel 2: Ambach in de lange lijnen tijdens paard Deel 3: Ambach in de lange lijnen tijdens paard Tijdens de hengstigheid van uw merrie mag uw merrie kosteloos bij ons verblijven op stal.

Wanneer haar hengstigheid over is, mag ze weer opgehaald worden. U kunt een mail sturen of bellen met Op werkdagen voor besteld, morgen in huis! Haflinger dekstation — Ambach Ambach is een 1. De test bestaat uit de volgende onderdelen: Rijden onder het zadel Springen Military Dressuur Aangespannen Marathon Dressuur Vrij Vrij gangen Vrij springen Bij alle onderdelen moest minimaal een 6,5 behaald worden om te kunnen slagen voor deze HLP test.

Filmpjes van Ambach via youtube: Ambach tijdens KVTH Hengsten keuring , wist hier als enige applaus te ontvangen van het publiek, let op zijn krachtige afzet en ruime bijna zwevende gangen vanaf 3,47minuten in het filmpje. Volg ons Facebook.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl