Gratis

Hoeren in tilburg nederlandse porno actrice

Donderdag 8st, Januari 2017 1:43:43 Am
[BANCHOR] zwoele zadel
Stuur een gratis bericht
naar psychicted
Online
psychicted
  • 26 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Sodvest Frieslan, Netherlands
  • Turks(Beginner), Javaans(Geavanceerd)
  • Archeoloog, Signalman, Patholoog
  • ID: 9116283812
  • Vrienden: glendaharder, jess123259
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 165 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Penelope
Bekeken: / 3698
Telefoon: / +312171-834-62

Beschrijving:

Het is een van de weinig en voor zo ver wij weten, zelfs het enige overgebleven legale bordeel in de gemeente Tilburg. Prostitutie tiert er zelfs welig, maar vooral in illegale bordelen gevestigd in huizen in woonwijken in de stad. Spoorlaan 20 is gelegen langs het spoor. U kunt ook achterom naar binnen. De beste dagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op zaterdag is de bezetting vaak wat beperkter en belt u best van tevoren. Een teken dat het hier prima toeven is.

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door de eigenaar of een gastvrouw. Vervolgens worden de dames vrijblijvend aan u voorgesteld. Deze dames werken hier vaak al jaren. De dames spreken allemaal goed Nederlands en zijn vriendelijk. Na het voorstelrondje, komt de eigenaar of de gastvrouw terug en vraagt hij op welke dame uw keuze is gevallen.

Indien er geen dame naar uw smaak bij zit, dan maakt men daar overigens totaal geen problemen over. Het voorstellen is volledig vrijblijvend. Vervolgens kunt u ook aangeven hoe lang u met deze dame naar de kamer wil. Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf op de kamer bij te boeken. De kamers zijn fris, schoon en netjes ingericht.

Sex met een man meesteres sadie

Van
CountryAlliance

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl