Gratis

Massage met hoogtepunt waarom wil mijn man geen seks

Woensdag 25st, Juni 2017 10:19:32 Pm
[BANCHOR] sexi imeg
Stuur een gratis bericht
naar maruw
Offline
maruw
  • 24 jaar Vrouw, Krab
  • Gennep, Netherlands
  • Koreaans(Gemiddeld), Urdu(Gemiddeld), Telugu(Basic)
  • Beheerder, Verzender
  • ID: 7357786839
  • Vrienden: Sporkbork, DreamDreamer, dezzon
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 159 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Laura
Bekeken: / 6431
Telefoon: / +312465-792-97

Beschrijving:

Erotische Massagesalon. U kunt een afspraak maken met een dame naar keuze. De ultieme massage waar veel mannen en vrouwen van dromen is een massage die wordt uitgevoerd door twee dames. Kijk voor onze tarieven op de website en maak uw keuze uit de diverse soorten massages die wij aanbieden. Veel van onze cliënten kiezen voor de body to body massage met hoogtepunt. Wij kunnen u voorstellen aan een aantal nieuwe dames die sinds kort bij ons werkzaam zijn.

Elke dag van - uur Zondag van - uur. Shogun massage of koppel massage Uiteraard kunt u bij onze erotische massagesalon ook terecht als koppel of wanneer u houdt van een SM-achtig getinte massage kunnen wij u de Shogun Massage aanbieden in onze Fantasy-Room. Onze masseuse laat u genieten van een soft SM Massage met een hoogtepunt indien gewenst.

De Fantasy-Room is ingericht met diverse materialen en speeltjes om optimaal van deze massage te genieten. U bent onderdanig aan onze masseuse en zij voert u met haar spelletjes naar de zevende hemel.

Kijk voor de tarieven op onze website. Openingstijden staan ook vermeldt. Tantra Massage Een spannende massage die wij bieden in onze erotische massagesalon is de Tantra Massage. Hierbij probeert de masseuse uw hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen. Dit wil dus zeggen echt genieten van een erotisch spel dat door de masseuse wordt gespeeld. Misschien een tikkeltje gemeen, maar aan het eind ervaart u een geweldig hoogtepunt. De masseuse gebruikt haar handen en haar lichaam om u sensueel in extase te brengen.

Zij probeert de seksuele energie zo lang mogelijk vast te houden en bouwt zo op naar een intens orgasme. Een uur lang intens genieten voor een redelijke prijs.

Kijk voor onze tarieven op de website. Op de hoogte blijven van onze laatste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Sex bij zwembad aerobics sexy

Van
Adrian_Johnson9

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl