Gratis

Sex met een man japanse naakte vrouwen

Donderdag 3st, Februari 2018 9:19:38 Am
[BANCHOR] tumblr mollig
Stuur een gratis bericht
naar novice2013
Offline
novice2013
  • 36 jaar Vrouw, Stier
  • Merlot, Netherlands
  • Vietnamees(Bekwaamheid), Maleis(Bekwaamheid)
  • Nanotechnologie, Hoofd
  • ID: 6217654652
  • Vrienden: dbmnetwork, hailey104
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 156 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Melissa
Bekeken: / 8758
Telefoon: / +312672-988-64

Beschrijving:

Onlangs vertelde hij me dat hij in zijn studententijd seks had met een man. Zelf maakt hij er weinig van. Bij mij blijft het wel hangen. Ik had nooit gedacht dat hij opgewonden kon raken van andere mannen. Volgens hem is het een afgesloten hoofdstuk, maar kan dat eigenlijk wel? Heb ik nu een relatie met een biseksueel? Over seksuele geaardheid denken we liefst in simpele termen: je bent hetero, of homo, je bent zo geboren en gaat ook zo dood.

En als het niet duidelijk is, dan ben je biseksueel. Overzichtelijk, dat wel, maar niet realistisch. We weten dat heel wat mensen tussen die hokjes vallen. In Vlaanderen bijvoorbeeld noemt 94 procent van de mannen zichzelf hetero, 1 procent homo, en 1,5 procent biseksueel.

Ook interessant: 87 procent fantaseert alleen over vrouwen, 1 procent alleen over mannen. Alexander Witpas is seksuoloog en criminoloog. Hij heeft een praktijk in Antwerpen en werkt bij de Vlaamse Gemeenschap. Heb je een vraag voor hem? Mail naar seks nieuwsblad. Er is dus een groep mannen die zichzelf niet homo of biseksueel noemt, maar wel soms opgewonden kan raken van de gedachte aan seks met mannen.

Geaardheid kan bovendien veranderen. Dat noemen we seksuele fluïditeit. Vroeger dachten we dat zoiets alleen bij vrouwen gebeurt, maar nu weten we dat het ook bij mannen kan.

Dus je vriend in een simpel hokje proberen te duwen omdat je bezorgd bent: ik zou er niet aan beginnen. Wat ik me afvraag: waarover ben je eigenlijk bezorgd? Ben je bang dat hij liegt als hij zegt dat het een afgesloten hoofdstuk is en dat je gedoemd bent om verlaten te worden voor een andere man?

Dat lijkt me dan meer een kwestie van vertrouwen dan van seksuele geaardheid. Als dat zo is, dan kun je dat met hem bespreken. Mijn zone.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl