Grote

Cursus sportmassage zwolle sex kutje likken

Donderdag 21st, Maart 2017 9:50:12 Am
[BANCHOR] indina beeg
Stuur een gratis bericht
naar Chabean
Online
Chabean
  • 33 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Noordwijkerhout, Netherlands
  • Japans(Bekwaamheid), Portugees(Basic), Russisch(Bekwaamheid)
  • Chirurg, Musicus, Orthopedist
  • ID: 2569834716
  • Vrienden: wesley49856, irmelimn
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 187 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Mandy
Bekeken: / 9881
Telefoon: / +312142-976-49

Beschrijving:

Ik ben Sandra Hovinga en werkzaam als gediplomeerd  sportzorgmasseur, sportverzorger, sport- en ontspanningsmasseur, coördinatie en herstel trainer, soigneur, stoelmasseur en geef ook bindweefsel, stoel en triggerpoint massages, voedingsadvies en ademhaling technieken. Voor een vrijblijvend advies over uw blessure, een sport massage, voedingsadvies, ademhaling of iets dergelijks kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

Indien u niet mobiel bent is het mogelijk dat ik bij u thuis kom om een behandeling te verzorgen, hiervoor worden uiteraard benzinekosten en reistijd in rekening gebracht. Over mij. Ik was onder de indruk wat een massage voor iemand kan betekenen en hoe het lichaam hierop reageert. Ik wilde gewoon meer weten over de werking van het lichaam.

Voor mij betekende dit, het volgen van de NGS opleiding sportmassage. Ik heb daar veel geleerd over blessures, herstel en de werking van het menselijk lichaam. Iets heel anders en meer aanvullend dan wat ik tot dusver had gedaan. Na deze opleiding ben ik mij verder gaan verdiepen in blessures en het voorkomen hiervan middels de NGS opleiding blessurepreventie.

Gelijktijdig hieraan heb ik meegelopen met sport fysiotherapeuten en een sport podoloog en diverse symposia op het sport en revalidatiecentrum Papendal gevolgd. Tevens daar ook de opleiding herstel en coördinatie trainer bij Toine van de Goolberg afgerond. Al het geleerde kon ik daar in de praktijk kwijt. Wat mij naast mijn werkzaamheden onder andere op viel is dat sommige spelers vaker dan andere geblesseerd waren, sommige sneller herstelden en ook dat spelers tijdens de ramadan toch best goed konden blijven presteren.

Ik ben hier wat in gedoken en merkte dat als je mentaal niet goed in je vel zit je blessure gevoeliger bent maar vooral ook, dat dit voor een groot deel, te maken heeft met gezonde voeding en een juiste ademhaling.

Hierdoor ben ik meer gaan doen met ademhaling techniek en mbt voeding in contact gekomen met Bonusan en ben inmiddels gecertificeerd voedingsadviseur.

Bonusan is een Nederlands bedrijf met een eigen assortiment dat al jaren wetenschappelijk onderzoek doet naar voeding en suppletie.

Zij hebben hun producten afgestemd op de Europese levensstijl. Tevens hebben zij ook een specifieke top sport lijn. Ik ben van mening dat er te weinig vitaminen en mineralen in gezonde voeding zit op het moment dat er herstel of een maximale prestatie van het lichaam wordt gevraagd. Ik adviseer mensen met over- en ondergewicht, kinderen, top sporters en niet sporters, met andere woorden eigenlijk iedereen naar een gezonder en energieker bestaan.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl