Grote

Marokkaanse vrouwen sex sex met je vriendin

Vrijdag 24st, September 2017 7:34:22 Pm
[BANCHOR] muture foto's
Stuur een gratis bericht
naar roschler
Online
roschler
  • 35 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Ridderkerk, Netherlands
  • Urdu(Basic), Vietnamees(Beginner), Russisch(Beginner)
  • Bankier, Patholoog, Sommelier
  • ID: 5443878646
  • Vrienden: sanjaychechani, ScorchDraken, tony3256
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 166 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Louisa
Bekeken: / 3197
Telefoon: / +312382-444-77

Beschrijving:

Raissouni werd eind augustus opgepakt toen ze samen met haar verloofde uit een gynaecologische kliniek in Rabat stapte. Zij en haar arts claimen dat ze daar was om een bloedprop te laten verwijderen. Bovendien zou zij al getrouwd zijn, maar dan alleen volgens de islamitische wet. Ze wachtte nog op de juiste papieren om ook voor de Marokkaanse wet te trouwen.

De zaak heeft niet alleen in Marokko tot een rel geleid, maar houdt ook mensenrechtenorganisaties en internationale media bezig. Critici denken dat Raissouni is opgepakt omdat zij schrijft voor Akhbar Al Yaoum. Deze krant, waar haar oom hoofdredacteur van is, ligt al sinds haar oprichting in onder vuur, omdat deze kritisch schrijft over de Marokkaanse staat en veel aandacht besteedt aan de opstand in de Rif. Daarnaast is een andere oom van de journalist, Ahmed Raissouni, een bekende islamitische theoloog.

Hij stond aan het hoofd van de conservatieve Justice and Development Party die nu deel uitmaakt van de regering en heeft ideeën over de islam die niet stroken met het progressieve imago dat Marokko wil uitstralen. Volgens de aanklager heeft de zaak tegen Raissouni niets te maken met haar werk als journalist. Abortus is in de meeste gevallen verboden in Marokko, en de kliniek werd al langer in de gaten gehouden omdat de autoriteiten dachten dat er abortussen werden uitgevoerd.

Dat uitgerekend Raissouni daar werd opgepakt, zou dus toeval zijn. Via een brief liet Raissouni echter weten dat er tijdens het verhoor meer vragen over haar familie en haar werk als journalist werden gesteld, dan over haar vermeende abortus.

Ook wist de politie specifieke details over haar en haar verloofde. Dat zou volgens haar betekenen dat de autoriteiten haar al langer volgden. A blatant injustice, a flagrant violation of human rights, and a frontal attack on individual freedoms.

This is a black day for freedom in Morocco. De Soedanese verloofde van Raissouni moet ook een jaar de cel in. De arts die de abortus zou hebben uitgevoerd, heeft twee jaar gekregen en mag zijn beroep tot twee jaar na zijn vrijlating niet uitvoeren. In Marokko is abortus alleen toegestaan na verkrachting of incest, of als de gezondheid van de moeder in gevaar is. Volgens persbureau AFP zijn er in in het land 73 mensen veroordeeld wegens abortus, terwijl er naar schatting dagelijks tussen de en zwangerschappen in het geheim worden afgebroken.

Meestal worden niet de vrouwen, maar degene die de abortus uitvoert, gearresteerd en veroordeeld. De advocaat van Raissouni heeft laten weten in hoger beroep te gaan.

Veel Marokkanen geloven niet dat Raissouni is opgepakt vanwege een abortus. Één theorie is dat de journaliste is gearresteerd om de islamisten een loer te draaien.

Waar interessante en spraakmakende verhalen online en in de krant ophouden, gaat  het Volkskrantgeluid  verder. Wat is een zwart gat precies? En hoe gaat het eraan toe in tbs-klinieken? Onze verhalenmakers leggen het uit. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant.

De Gids. Meer over Marokko samenleving gezinsplanning abortus familie geloof islam Rif Charlotte Klein. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl