Grote

Meisjes die vingeren sex toys voor mannen

Woensdag 20st, Juni 2017 11:42:45 Pm
[BANCHOR] xnxx mia
Stuur een gratis bericht
naar BartBurk
Online
BartBurk
  • 27 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Marigot, Netherlands
  • Urdu(Beginner), Marathi(Geavanceerd), Javaans(Elementair)
  • Geoloog, Astrofysicus
  • ID: 9382912674
  • Vrienden: fchateau
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 187 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Julie
Bekeken: / 5913
Telefoon: / +312597-721-17

Beschrijving:

Door gebruik te maken van Scholieren. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘ instellingen aanpassen ’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar?

Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. Je bent nu hier: voorpagina » forum. Gebruikersnaam Mij onthouden? FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Vinden jullie het fijn als jullie vriend je vingert??? Ik vond het namelijk niet echt fijn.. Later ging hij me beffen en dat was wel geweldig Uhm reacties graag Kus.

Je moet gewoon zeggen dat ie voorzichtig moet doen en vertellen wat je lekker vindt en als het pijn doet zeggen dat ie moet stoppen. Het lukte bij mij ook niet de eerste paar keer ne heb gewoon gezegd dat ie moest stoppen. Nu hebben we meer ervaring en doet ie het goddelijk, geweldig en meer van dat soort dingen. Misschien omdat het te droog is? Zoek meer berichten van AMDFreak. Maar de laatste die het bij me gedaan heeft woehoee dat was nog eens even lekker!!

Die anderen zaten helemaal uit de buurt, maar hij ging gelijk naar het goeie plekje en m'n hoogtepunt duurde wel 2 minuten ofzo was dan ook aardig uitgeteld daarna. Eerst deed ik het niet goed bij m'n vriendin volgens mij, maar het gaat gewoon steeds beter Kwestie van oefenen Na een tijdje leer je elkaars gevoelige plekjes wel kennen. Het heeft bij mij nooit pijn gedaan, gelukkig..

Ik kom er niet altijd door klaar, ik weet niet precies hoe dat komt. Iig kan hij het wel, niet zoals ik weleens heb meegemaakt dat een jongen daar alleen maar een beetje zit te 'porren'.. De eerste keer dat ik een meisje vingerde kwam ze stromend klaar over mijn hand Wasaap Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Wasaap. Sommige jongens zijn zo ontzettend goed! Dan is het echt echt echt lekker Bij anderen fake je maar wat dat je een orgasme hebt om ze te laten ophouden Zyndel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Zyndel.

Ik vindt het wel prettig, maar beffen, of dat hij mijn clit oris stimuleert voelt fijner. Echt vingeren doet na een tijdje pijn, dat zeg ik hem dan ook Ik kom meestal wel klaar.. Laatst gewijzigd op om Zoek meer berichten van bracelance. En dat is dus precies wat ik bedoel veel jongens en ook nag aardig wat meisjes denken dan vingeren het penetreren met een vinger is.

Maar zo te zien zijn er een aantal meiden het met mij eens. Zoek meer berichten van chursel. Ik hou niet zo van vingeren. Vind het niet bepaald geweldig en meestal kom ik er ook niet van klaar. Piccola Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Piccola.

En sommige meiden vinden het sowieso lekker om een vinger s in zich te voelen. If the world is to be destroyed, so be it! If my fate is to die, I must simply laugh!! I love my boy!!!!

Het is nu E-mail ons - Scholieren. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Mij onthouden? Markeer forums als gelezen. Meisjes, over vingeren. Zoek meer berichten van SuperS. Zoek meer berichten van italianboy. Zoek meer berichten van wipneusje. Zoek meer berichten van FB. Never Gonna Stop.

Zoek meer berichten van Never Gonna Stop. Zoek meer berichten van eztah. Zoek meer berichten van french kiss.

Zoek meer berichten van Wasaap. Zoek meer berichten van Zyndel. Citaat: Zyndel schreef: Sommige jongens zijn zo ontzettend goed! Citaat: sweetsterretje schreef: Ik vindt het wel prettig, maar beffen, of dat hij mijn clit oris stimuleert voelt fijner. Citaat: Wasaap schreef: De eerste keer dat ik een meisje vingerde kwam ze stromend klaar over mijn hand Zoek meer berichten van cybergurlie Citaat: Wasaap schreef: Volgens mij is vingeren de clitoris stimuleren.

Wat veel jongens en meisjes trouwens ook niet weten is dat vingeren niet een kwestie is van een vinger naar binnen drukken en op en neer bewegen dit is voor een meisje vaak niet fijn en kan zelfs pijn doen. Citaat: cybergurlie17 schreef: ranzig, bah. Citaat: Morgan schreef: Neej, zij zou dat niet weten, ze is een meisje MissBi tch. Zoek meer berichten van MissBi tch. Citaat: Wasaap schreef: Ik berdoel: dat veel mensen niet weten hoe het moet en als een meisje het zelf doet stopt ze wel als het pijn doet en waarschijnlijk stimuleert ze haar clit ook veel daarbij.

Maar misschien vingert ze zichzelf niet eens. Mijn vriendin heeft het ook nog nooit bij zichzelf gedaan. Citaat: Morgan schreef: Rare vriendin heb jij. Morgan schreef: Als je het zelf doet, ga je niet door tot je pijn voelt, maar als een ander het doet voeltie natuulk niet wattie nou eigenlijk doet Citaat: sweetsterretje schreef: OKay ik had vanochtend nog iet gepost maar dat staat er blijkbaar dus niet op..

Dat vindt ik dus niet bepaald het fijnste.. Ik vindt het fijner als mijn vriend dus beft, of gewoon de clit. Dat 'naar binnen drukken' is niet altyd even fijn Kweet ook wel hoe mijn lichaam werkt Zoek meer berichten van Piccola. Citaat: Piccola schreef: Ik hou niet zo van vingeren.

M TRIX. Citaat: MissBi tch schreef: nou ik vind t keilekker hor maar k vind dat vingeren t lekkerst als opgeilertje zeg maar en als we dan echt bloot gaan dan heb k toch liever beffen kan ie echt heel goed! Citaat: Wasaap schreef: En dat is dus precies wat ik bedoel veel jongens en ook nag aardig wat meisjes denken dan vingeren het penetreren met een vinger is. Zoek meer berichten van GeNeVa.

Citaat: GeNeVa schreef: Ja, het penetreren met een vinger.. Zoek meer berichten van 'I'he Prophet. Citaat: 'I'he Prophet schreef: En sommige meiden vinden het sowieso lekker om een vinger s in zich te voelen. Zoek meer berichten van girl4you. Zoek meer berichten van metalgirl.

Regels voor berichten. Soortgelijke topics. Vraag voor meisjes: vingeren Memy Informatief project over de menselijke gedachtengang XQseMe2.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl