Grote

Meisjes zonder slipje ero massage overijssel

Maandag 27st, Maart 2018 12:48:32 Pm
[BANCHOR] maturefarm com
Stuur een gratis bericht
naar ggokka
Offline
ggokka
  • 27 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Marken, Netherlands
  • Arab(Vloeiend), Urdu(Gemiddeld), Vietnamees(Mooi zo)
  • Viroloog, Astrofysicus
  • ID: 6428137223
  • Vrienden: ckwerneck, VedaS, MIXUJ_RODE, snellican
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 182 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Shirley
Bekeken: / 7434
Telefoon: / +312936-487-31

Beschrijving:

Dus gewoon bloot onder mijn broek. Vandaag had ik alleen een broek aan gedaan en dit voelde best raar. Ze zij dat het super handig was want dan hoefde je niet je onderbroek aan de kant te doen bij het plassen enzo. Ik had zon strakke stoffe broek aan dus het drukte strak tegen men vagina aan. Het schuurde best wel.

In de pauze stonden we buiten achter een speeltoestel en ze trok haar broek een stuk naar beneden en liet zien dat zij ook geen onderbroek aan had. Ik zij dat ze het niet zou durven om hier nu op de grond te plassen en toen deed ze dit dus gewoon op het schoolplein.

Toen ze haar broek weer goed had zat er wel een nat plekje bij haar vagina haha. Ik ging weleens zonder ondergoed naar school.

Ook op de dag dat ik gym had. Kon het lekker los bungelen met de ringen ;. Ook niet onder echte mini rokjes en jurkjes. Ik zorg er wel voor dat alles bedekt is. Ik doe verder ''normaal'', dus geen ''flashing'' of andere gekkigheid. Hey gast, ik ben 13 en ik draag al van mijn 6 jaar geen ondergoed meer. Ik ga altijd gewoon met mijn blote kont in mijn broek want ik ben dat zo gewoon.

Ik weet niet waarom je een onderbroek aan moet doen want je hebt toch gewoon een broek aan over je blote kont. Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is? Login of registreer.

Home Forum Uiterlijk zonder onderbroek naar … Nieuw topic. Toen ze haar broek weer goed had zat er wel een nat plekje bij haar vagina haha Nog andere meisjes die zonder onderbroek naar school gaan? Reacties plaats reactie. Ik vind deze reactie niet goed Leuk verhaal Toch zou ik een broek aan doen. Ik vind deze reactie niet goed 0.

Ik vind deze reactie goed 0. Login of registreer Ik ga akkoord met de spelregels.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl