Grote

Thailand sex vakantie thailand sex vakantie

Donderdag 13st, Maart 2017 8:35:59 Am
[BANCHOR] pantsu gif
Stuur een gratis bericht
naar Elaine
Online
Elaine
  • 42 jaar Vrouw, Leeuw
  • Erbek, Netherlands
  • Frans(Basic), Vietnamees(Basic)
  • Architect, Taxateur
  • ID: 4937484191
  • Vrienden: anne_mentos, Boccard, nathanwalker14
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Sharon
Bekeken: / 9467
Telefoon: / +312711-179-65

Beschrijving:

Prostitutie in Thailand is illegaal, maar wordt in de praktijk getolereerd en gedeeltelijk gereguleerd. Prostitutie wordt in het hele land openlijk bedreven. De precieze omvang van de prostitutie is moeilijk te beschrijven; schattingen variëren enorm en zijn onderwerp van nationale en internationale controverse. Schattingen van het aantal prostituees variëren enorm en zijn onderwerp van controverse.

Een schatting uit van Dr. Nitet Tinnakul van de Chulalongkorn-universiteit geeft een totaal van 2,8 miljoen prostituees, van wie 2 miljoen vrouwen, Alhoewel centra als Bangkok Patpong , Nana Plaza en Soi Cowboy , Pattaya en Phuket Patong vaak aangewezen worden als primaire prostitutiegebieden voor toeristen, met Hat Yai en andere Maleisische grenssteden die het grensverkeer bedienen, vindt prostitutie plaats in bijna elke grote stad en provincie in het land.

In waren er ten minste 5. De geschreven geschiedenis van prostitutie in Thailand gaat ten minste zes eeuwen terug, met openlijke en expliciete referenties van de Chinese reiziger Ma Huan en vervolgens van Europese bezoekers Van Neck, ; Gisbert Heeck, en anderen. Het is zeker niet een nieuw fenomeen, maar het is verergerd door de Japanse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog en door het uitgebreide gebruik van Thailand als recuperatiegebied van de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de Tweede Oorlog in Indochina [12].

Prostitutie is illegaal in Thailand [3] sinds , toen een wet onder druk van de Verenigde Naties werd aangenomen. De overheid heeft een controlesysteem in het leven geroepen om mishandeling van prostituees te voorkomen en de verspreiding van seksueel overdraagbare ziektes aan banden te leggen. Thailand heeft een oude, continue, traditie van wetsteksten, over het algemeen beschreven onder de Dhammasattha literatuur, waar prostitutie onder verschillende omstandigheden universeel verboden wordt.

Het tijdperk van de traditionele wetsteksten kwam tot een einde aan het begin van de 20e eeuw, maar deze vroege teksten waren betekenisvol met betrekking tot zowel de letter als de geest van de moderne wetgeving. De huidige wetten verbieden prostitutie als gevolg van de Wet op de preventie en onderdrukking van prostitutie, B.

Krachtens deze wet zijn personen die tot seks verlokken "op een open en schaamteloze manier" of die "publieke overlast veroorzaken" bestrafbaar met een boete tot 1. De term "prostitutiebedrijf" is niet duidelijk gedefinieerd, maar het wordt breed geïnterpreteerd als elke plek waar prostitutie bedreven wordt, in het bijzonder met betrekking tot zaken waar sprake is van kinderprostitutie. Deze gevallen worden met zwaardere straffen bestraft, tot zes jaar als de prostituee jonger is dan 15 jaar.

In gevallen betreffende private gelegenheden wordt de wet gewoonlijk niet uitgevoerd. De wet legt ook zware straffen op voor eigenaars van prostitutiebedrijven: een gevangenisstraf van 3 tot 15 jaar of langer in het geval van minderjarige prostituees. De Wet op de vermaaksplaatsen van is een van de moderne wetten die massage-instituten, gogobars, karaokebars, badhuizen en vergelijkbare plaatsen reguleert, waarbij zulke etablissementen verplicht zijn om een licentie te verkrijgen om legaal te opereren.

De wet staat niet expliciet prostitutie toe, maar staat het toe om "dienstverleners" of "verleners van baddiensten", anders dan reguliere, niet-seksuele, staf, in dienst te hebben. In overwoog het ministerie van Justitie om prostitutie te legaliseren als een officieel beroep met een zorgverzekering en belastbaar inkomen.

Legalisatie en regulering werd voorgesteld om de belastinginkomsten te verhogen, corruptie tegen te gaan en de situatie van prostituees te verbeteren. De Thaise samenleving heeft een unieke verzameling van vaak tegenstrijdige seksuele mores. Het bezoek aan een prostituee of een betaalde minnares is niet ongebruikelijk, maar niet noodzakelijkerwijs acceptabel, gedrag van mannen.

Vele Thaise vrouwen geloven bijvoorbeeld in het idee dat prostitutie een actieve rol speelt in het voorkomen van verkrachtingen. Volgens een studie uit wordt de seksuele behoefte van mannen door zowel Thaise mannen als vrouwen gezien als veel sterker dan de behoeftes van vrouwen. Waar vrouwen beter in staat zouden zijn om hun verlangens onder controle te houden, daar wordt de seksuele drift van mannen gezien als "een basale psychologische behoefte of instinct".

Ook wordt zowel door Thaise mannen als vrouwen gedacht dat mannen een "incidentele variatie van partners" nodig hebben. Ook al wordt vrouwelijke ontrouw ernstig afgekeurd in de Thaise samenleving en, volgens een enquête uit , ook een seksuele relatie van een vrijgezelle vrouw eveneens door de meerderheid van de bevolking afgekeurd wordt, voor Thaise mannen is het geaccepteerd en bestaat er de verwachting, soms zelfs aangemoedigd, om seks voor het huwelijk, terloopse seks en buitenechtelijke seks met een prostituee te hebben.

Een andere reden die bijdraagt aan de situatie is dat gewone Thai zichzelf zien als tolerant ten opzichte van andere mensen, zeker als die gezien worden als onderdrukt.

Deze acceptatie heeft ertoe geleid dat prostitutie tot bloei is gekomen zonder veel van de extreme sociale stigmatisering zoals die in andere landen gevonden wordt. Volgens een studie uit keuren de meeste mensen in Thailand prostitutie af, maar het leidt niet tot een langdurige of ernstige smet op het leven van een prostituee, in het bijzonder aangezien veel prostituees hun ouders ondersteunen met hun werk.

Sommige mannen hebben er geen enkel probleem mee om met een voormalige prostituee te trouwen. Chuwit Kamolvisit is de eigenaar van meerdere massagehuizen in Bangkok en wordt gezien als de "' godfather van de prostitutie" in Thailand. In werd hij gekozen voor een termijn van vier jaar in het Thaise parlement, maar in verwijderde het Constitutioneel Hof hem uit zijn functie. In oktober stelde hij zich weer verkiesbaar als gouverneur van Bangkok maar hij werd niet gekozen.

Hij maakte in bekend dat sommige van zijn beste klanten hogere politici en leidinggevenden van de politie waren, aan wie hij ook beweerde gedurende een decennium smeergeld betaald te hebben, zodat zijn zakelijke belang, de handel in seks, tot bloei kon komen. Ook al wordt de sekshandel gericht op buitenlanders gezien als openlijk, de tak die exclusief de Thaise mannen bedient was nog nooit eerder publiekelijk onderzocht, laat staan de seksuele prestaties van Thailands onaantastbare bestuurders.

De houding ten opzichte van vrouwen werden geïllustreerd door parlementslid Thirachai Sirikhan, die aan The Nation liet weten dat "het hebben van een mia noi maîtresse een individueel recht is. Er zou geen enkel probleem moeten zijn, zolang de politicus geen problemen veroorzaakt in zijn familie of in de samenleving. Zowel politici als politiefunctionarissen hebben prostitutie gesteund en er gebruik van gemaakt. Khun Tavich, een ervaren politicus van 76 jaar, lag in onder vuur vanwege het zwanger maken van een jarig meisje dat werkte aan de overkant van de straat van het parlement.

Na een politie-inval in enkele bordelen in Bangkok waar politiemannen seks hadden met prostituees, beweerde "waarnemend hoofd van de politie, kolonel Varanvas Karunyathat in verdediging van de politieacties, dat het noodzakelijk was dat de agenten seks hadden met de masseuses om zo bewijs voor de arrestatie te verzamelen". Het prostitutiegebied in veel Thaise steden bestaat uit bordelen van Chinese eigenaren, casino's en entertainment aanbieders die zowel dienen als bron van inkomsten en als thuislocatie voor de uitvoering van illegale activiteiten als mensenhandel, drugshandel en afpersing.

In het boek Wegwerpmensen:De nieuwe slavernij in de wereldeconomie van Kevin Bales stelt de schrijver dat in het Thaise boeddhisme vrouwen gezien worden als aangeboren inferieur aan mannen en dat Boeddha zijn volgelingen vertelde dat vrouwen "onzuiver, dierlijk en verdorven" waren. Bales wijst ook op het feit dat tien soorten echtgenotes aangeduid worden in de Vinaya, of regels voor monniken.

Binnen deze regels zijn de eerste drie feitelijk vrouwen die betaald kunnen worden voor hun diensten. Seks met een prostituee wordt door echtgenotes gezien als lege seks, waardoor vrouwen het liever dat hun echtgenoten betekenisloze seks met prostituees hebben dan op zoek gaan naar een nieuwe echtgenote.

Prostitutie in Thailand kan gevonden worden in een aantal plaatsen, inclusief bordelen, massagehuizen, sauna's, hostess bars, discobars, "bierbars" en karaokebars. Ab Ob Nuat "Bad en massage" in Thais bestaat meestal uit ofwel oliemassage, naakte lichaamsmassage of een badbehandeling die seksuele diensten inhoudt. Ook al staat Thailand bekend om een non-seksuele, traditionele vorm van massage, bekend als Nuat Phaen Boran , toch bieden meerdere massagehuizen tegen meerbetaling erotische massage aan hun klanten aan, zoals masturbatie , orale seks en geslachtsgemeenschap.

Het verschil tussen deze vorm van massage en Ab Ob Nuat is dat alle massagehuizen betrokken zijn bij prostitutie. De meestvoorkomende vorm van interactie met Westerlingen is door de verschillende bars. Mechai Viravaidya , bekend als "Mr. Condom", [37] voert onafgebroken campagne om het bewustzijn over veilige seks en het gebruik van condooms te bevorderen in Thailand. Hij was minister van Toerisme en Aidspreventie van tot , en was ook oprichter van de restaurantketen Cabbages and Condoms waar condooms gratis uitgedeeld worden aan klanten.

Recentere data zijn echter niet beschikbaar. Het programma leerde prostituees om geslachtsgemeenschap zonder condoom te weigeren en hield statistieken bij van gezondheidszorginstellingen om zo bordelen die onveilige seks toestonden te lokaliseren. Het exacte aantal kindprostituees in Thailand is onbekend. Volgens het onderzoeksinstituut "Protection Project" uit de VS lopen de schattingen van het aantal kinderen in de prostitutie in Thailand uiteen van De overheid, universitaire onderzoekers en ngo's schatten dat er tussen de De redenen waarom en hoe kinderen uitgebuit worden in commerciële seks omvatten: [40].

Kinderen worden uitgebuit in prostitutiehuizen en worden ook direct op straat aangesproken door pedofielen op zoek naar seksueel contact. Thailand , samen met Cambodja , India , Brazilië en Mexico , is aangeduid als een belangrijke hotspot van seksuele uitbuiting van kinderen. Thailand is opgenomen op de lijst van de UNODC als zowel een van de grootste eindbestemmingen voor slachtoffers van mensenhandel als een belangrijke plaats van herkomst van slachtoffers.

Een deel van de prostituees ouder dan 18 jaar, inclusief buitenlanders uit landen uit Azië en Europa , bevinden zich in een situatie van gedwongen seksuele onderdanigheid en zelfs slavernij. Omdat zeer weinig van dergelijke onderzoekers bereid zijn om zich te verdiepen in deze onderwerpen, blijven de gegevens makkelijk betwistbaar.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Geraadpleegd op ISBN , blz. Thailand Law Forum 30 November Geraadpleegd op 19 Juli Can Prostitutes Marry? Social Science and Medicine 47  2 : — Social Indicators Research   University of California Press, Los Angeles Parallax Press , ISBN Cambridge University Press, New York MSNBC Categorie : Prostitutie in Thailand.

Verborgen categorieën: Wikipedia:Onbereikbare externe link Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 sep om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zie de categorie Prostitution in Thailand van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl