Grote

Vrouw die squirt geile blonde milf

Zaterdag 20st, Mei 2018 4:46:5 Am
[BANCHOR] meesteres marijke
Stuur een gratis bericht
naar Aleksa4243
Online
Aleksa4243
  • 21 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Nordostpolder, Netherlands
  • Russisch(Basic), Javaans(Elementair), Russisch(Geavanceerd)
  • Fotograaf, Restaurateur
  • ID: 1565872644
  • Vrienden: Onursal
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 167 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Paula
Bekeken: / 4142
Telefoon: / +312819-789-55

Beschrijving:

Squirten is een mysterieus fenomeen en wordt ook wel de vrouwelijke ejaculatie of spuiten genoemd. Mannen en vrouwen! Maar wat is squirten nou eigenlijk? Sommige vrouwen verliezen vocht als ze klaarkomen. Dat kan in de vorm van druppeltjes, maar er kan ook letterlijk een heel plasje vocht uit de vagina spuiten.

Er is altijd veel onduidelijkheid over geweest, want is het nou urine of is het ander vocht? En uit welk gaatje komt het nou? Kortom: wat is squirten? Wetenschappers hebben er onderzoek naar gedaan onder zeven vrouwen die wel eens squirten als ze klaarkomen. Ze hebben daarvoor onderzoek gedaan naar hun urine voor de sex, tijdens de sex en na de sex. Er werden echografieën gemaakt en urine samples afgenomen. In de samples werd ureum, creatinine, urinezuur en prostaatspecifiek antigen aangetroffen, in alle drie de samples in redelijk gelijke concentraties.

Na het urineren voor de sex was de blaas helemaal leeg, tijdens de sex raakte de blaas weer vol en na het squirten was de blaas weer leeg. Het vocht komt ook gewoon uit de blaas en er zit ook urinezuur in. Oftewel: het is hetzelfde als plassen.

We wilden je niet teleurstellen. En als je squirten gaaf of opwindend vindt, stop er vooral niet mee! Het is jouw seksleven. De samenstelling van het vocht was bij vijf op de zeven vrouwen een klein beetje anders.

Bij vijf vrouwen zat er tijdens het urineren voor de seks nog geen prostaatafscheiding in het vocht, tijdens het squirten zat dat er wel bij. De samenstelling van het vocht is dus wel ietsje anders. Maar dan nog: het principe blijft hetzelfde, het komt uit je blaas. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor.

Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar. Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien. Proberen: 12 kleuren en kapsels voor bruin haar. Zo scheurt je ripped jeans niet verder. Josha van Tongerloo. Wat is squirten: urine of vocht? Artikel gaat door na de video. True or false: 7 feiten over seks hebben terwijl je ongesteld bent. Dit vind je misschien ook leuk:.

De sexy favorieten van Cosmopolitan. Bh van immitatieleer. Body van kant. Advertentie - Lees hieronder verder. Is lang en warm douchen slecht? Wat vinden mannen nou écht van nephaar en nepnagels Maakte Miley nou écht een grap over verkrachting? Wat denkt je vriend nou écht over jou? Ontdek het met deze vragen. Meer duidelijkheid over Ronnie Flex en Famke.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl