Kutje

Buurvrouw naakt in tuin meisjes van lichte zeden

Donderdag 1st, November 2017 6:11:8 Am
[BANCHOR] bing xxnx
Stuur een gratis bericht
naar mehulk
Online
mehulk
  • 24 jaar Vrouw, Centaur
  • Lingevaal, Netherlands
  • Maleis(Bekwaamheid), Bengalen(Mooi zo), Russisch(Geavanceerd)
  • Linguïst, Radioloog, Cosmetica
  • ID: 7124646271
  • Vrienden: Jourdan174, Diddy_Kong, Kr0wdz
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Kathy
Bekeken: / 4322
Telefoon: / +312255-396-65

Beschrijving:

Ik ben net 18 geworden en dit is mijn eerste sexuele ervaring. Een ervaring die ik aan jullie moet vertellen. Ik woon ik een vrij goede buurt in de grote stad. Net na mijn verjaardag sta ik als gewoonlijk weer in de tuin van mijn buurvrouw onkruid te wieden. Aangezien ik in het begin van de zomervakantie jarig ben en het deze zomer erg warm is sta ik alleen in een korte broek te schoffelen.

Voor ik op vakantie ga naar Spanje met een paar vrienden wil ik nog wat geld bij elkaar verdienen om daar in het warme zuiden in luxe te kunnen leven. Al een paar zomers kan ik aardig wat geld verdien door bij de buren de tuin te onderhouden. De tuinen zijn vrij groot dus er is altijd wel wat te doen. Deze dag stond ik aan het eind van de ochtend in de tuin van mijn buurvrouw.

Ze was niet thuis en had de sleutel van haar huis aan mij gegeven, zodat ik altijd wat fris uit de koelkast kon halen. Inderdaad kwam Lonneke net na twaalf uur thuis. Ze had een mooi mantelpakje aan, ze werkte bij een of ander bedrijf als een secretaresse ofzo. Echt weten deed ik het niet, maar ze verdiende leuk en had het aardig voor elkaar. Een leuke buurt waar ze woonde, een dure auto en dus een goede baan. Alleen was ze nog vrijgezel.

Ze was 30, dus dat is niet echt uniek, maar een goede reden voor mijn vader en moeder om te roddelen. Waarmee verdiende ze haar geld zo makkelijk? Was ze misschien lesbisch? Allemaal roddels die ik op elke visite voorbij hoorde komen. Ze stapte uit de auto en lachte vriendelijk naar me. Het was rustig op haar werk, dus kon ze lekker zonnen in de tuin. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze droeg alleen een bikinibroek en een wijd t-shirt. En nadat ze haar stoel goed had gezet, ging ook dat shirt nog uit.

Mijn ervaring met meisjes was erg beperkt, dus je kan wel voorstellen dat ik hier een rood hoofd van kreeg. Ze zag dat volgens mij wel, maar reageerde er niet op.

Alleen begon ze daarna wat dromerig naar met te kijken. Ik durfde niet terug te kijken , waarschijnlijk kreeg ik dan weer een rood hoofd, dus is stortte ik me op mijn werk. Na ongeveer een kwartier keek ik toch een keer haar kant op en het leek of ze in slaap was gevallen. Ze had een mooie glimlach op haar gezicht.

Maar haar ademhaling was vrij vlug, en ze bewoog een beetje onrustig. Moest ik me zorgen gaan maken?? Net toen ik naar haar toeliep kwam ze bij, met een als dat nog kon nog grotere glimlach op haar gezicht.

Daarop gingen we naar binnen voor wat eetbaars. Zij liep voor mij naar binnen en zo kon ik mooi naar haar kijken , volgens mij deed ze dat expres. Op een krukje aan een bar binnen deed ze ook helemaal geen moeite om haar borsten te bedekken. Het t-shirt had ze buiten laten liggen. Onder het klaarmaken en eten van de boterhammen praatten we wat. Tenminste zij vroeg me dingen en ik antwoordde daarop.

Dat zij bijna naakt voor me zat hielp daar niet bij. Na een paar minuten stond ze op om nog wat drinken in te schenken en liep ze vlak langs me naar de keuken. Daarbij ging haar hand over mijn dijbeen en ik slaakte een klein gilletje. Dat vond ze wel leuk, want op de terugweg deed ze het weer. Het gespreksonderwerp was ondertussen op vriendinnetje uitgekomen.

Ik vertelde dat ik wel eens wat meisjes leuk gevonden had, maar ik had nog nooit echt verkering gehad. Ik stamelde dat ik inderdaad nog nooit een meisje van dichtbij naakt gezien had. Ik had het niet meer. Het liefst was ik weggerend, maar iets hield me tegen. Voorzichtig kwam ze dichterbij en begon de binnenkant van mijn bovenbeen te strelen.

Ondertussen was er bij mij ook een reactie ontstaan. Een reactie die ik niet kon controleren. Voorzichtig legde ze een hand op mijn broek en de daar ontstane bobbel. Lonneke bleef over mijn broek wrijven en mijn lul kon niet harder worden.

Ze deed nu een stapje achteruit en haakte haar vingers in haar bikinibroekje en trok die richting haar enkels. En ze stond nog wel naakt voor me. Ze deed weer een stap naar voren en pakte mijn hand vast. Die bracht ze naar haar linkerborst en maakte aaiende bewegingen met mijn hand. Na een paar tellen liet ze mijn hand los, maar ik bleef doorgaan met strelen. Ondertussen waren haar handen ook aan het werk gegaan. Ze hielp me ook uit mijn laatste kledingstuk.

Een keiharde paal stond tegen mijn buik omhoog. Ook haar rechterborst had nu mijn aandacht. Ze vond het blijkbaar prettig want ze begon een beetje te kronkelen onder mijn handelingen.

Een dikke tongzoen was het gevolg. Op dat moment pakte ze ook mijn lul beet. Ik had al wel door dat ik op knappen stond. Zij ook, maar ze begon me af te trekken. Voor mijn gevoel kwam het sperma van Mars, zo intens was mijn orgasme. Nog nooit was ik zo klaargekomen. Moe leunde ik tegen haar aan, zonder dat mijn pik ook maar enigszins verslapte. Dat was voor haar het teken om mijn arm te pakken en me naar boven mee te nemen. Zal ik dan je eerste zijn?

Ik was al aardig van mijn eerste schroom heen en had veel zin in meer. De verhalen van wat oudere vrienden klonken altijd erg goed, maar ik dacht dat ze altijd overdreven. Tot nu toe genoot ik van elk moment.

In haar slaapkamer aangekomen, ging mijn Lonneke op bed liggen en vroeg bij haar te komen zitten. Ze begon me alles uit te leggen en aan te wijzen. Binnenste schaamlippen, buitenste schaamlippen en kittelaar werden aangewezen. Toen ze begon uit te leggen hoe een vrouw verwend wilde worden, moest ik met haar meedoen. Kreunend en kronkelend onderging ze mijn behandeling. Zeker als ik met haar knopje speelde sidderde ze. Na een tijdje werd het kreunen heftiger en werd haar kut steeds vochtiger. Ze gilde het uit en kwam daarna zuchtend tot rust.

Zonder enige moeite kon ik naar binnen. Ik had al vaak gelezen hoe het moest en van vrienden gehoord hoe het zou zijn, maar dit sloeg alles. Ik wist niet hoe ik het had en ook deze keer zou het niet lang duren. Binnen de kortste keren schoot ik mijn sperma bij haar naar binnen. Ook Lonneke kwam weer klaar. Loom lagen we daarna in elkaars armen. Na ongeveer een half uur kwamen we weer een beetje bij onze positieven. Mijn lul was iets slapper geworden, maar zeker niet slap.

Lonneke verbaasde zich erover en vroeg mij of ik al te moe was. Ik had de hele ochtend al in de tuin gewerkt en dan dit er achteraan. Het had me aardig uitgeput, maar ik wilde het niet toegeven. Langzaam begon ze met haar lippen lang de schacht te gaan. Met haar tong likte ze de bovenkant. Ik liet alles over me heen komen. Lonneke lag met haar billen naar mij toe en ik kon niet anders dan ook haar te verwennen. Nu wist ik het het moest.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl