Kutje

Georgina verbaan naakt porno in de polder

Dinsdag 12st, Juni 2017 12:7:27 Pm
[BANCHOR] bz xnxx
Stuur een gratis bericht
naar NeilioXtreme
Offline
NeilioXtreme
  • 23 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Reden, Netherlands
  • Tamil(Elementair), Marathi(Vloeiend), Perzisch(Geavanceerd)
  • Reanimator, Diplomaat
  • ID: 6471432995
  • Vrienden: jj300426, jordan2, Gregloechel
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 164 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Martha
Bekeken: / 5611
Telefoon: / +312841-465-86

Beschrijving:

Liggend aan de rand van een zwembad en met uitzicht op de zee poseert het Kamerlid voor een even pikant als kunstzinnig kiekje. Dat de leider van het Forum voor Democratie niet vies is van een bijzondere foto, was al bekend tijdens de verkiezingscampagne waarbij de nieuwe partij twee zetels wist te winnen.

Toen poseerde Baudet liggend op zijn vleugel. Vooral de vaderlandse twitteraars doken op de foto en gebruikten die uiteraard voor de nodige photoshop-avontuurtjes.

Voor de duidelijkheid: de foto is gemaakt door Thierry Baudet. Ik lig daar op die rand. Draw me like one of your French girls.

Meanwhile in Den Haag… Baudet pic. De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp op Thierry Baudet, Olieverf op doek, ThierryBaudet thierry baudet pic. Nu al zin in de algemene beschouwingen pic.

En ook Georgina Verbaan, zelf niet onbekend op het terrein van de naaktfoto, maakte een gevatte observatie:. De beste inhaker kwam van een creatieve twitteraar die een andere lenige politicus erbij haalde:. Gelukkig was Halbe erbij. Halbewaserbij Thierrybaudet releaserelaod pic.

Maar de aandachttrekkerij van Baudet kan ook op de nodige kritiek rekenen, zoals van filosoof Mihai Martoiu Ticu:. Alweer is Thierry Baudet gelukt om de media te manipuleren. Politiek commentator Kaj Leers voorspelt dat Baudet op de lange termijn echter weinig wint met deze strategie:. Het lastige van deze mediastrategie is dat je steeds een stap verder moet gaan om aandacht te krijgen. Heet ook wel de Wildersvalkuil. Dus volgend jaar rond deze tijd toont Thierry vermoedelijk zijn baudet aan de wereld.

Deel dit artikel. Thierry Baudet is met vakantie en deelde maandag een oppepper met zijn volgers. Lees ook op Business Insider. Meer politiek Thierry Baudet.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl