Kutje

Het kutje van fajah lourens naaktfoto

Dinsdag 23st, Augustus 2018 6:38:13 Pm
[BANCHOR] sexy kajol
Stuur een gratis bericht
naar april1987000
Offline
april1987000
  • 40 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Herkenbos, Netherlands
  • Portugees(Vloeiend), Turks(Bekwaamheid), Turks(Basic)
  • Onderzoeker, Componist
  • ID: 2539231312
  • Vrienden: mickey1aaa, tony3256
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Michele
Bekeken: / 8595
Telefoon: / +312373-828-84

Beschrijving:

Al maanden heb ik een oogje op een mooie blonde collega. Ze heet Kim en heeft een prachtig strak lichaam. Mooie ronde borsten die ik inschat als een grote cup B. Kim heeft prachtige blauwe ogen die dwars door je heen kunnen kijken en war je in verdrinkt. Regelmatig werk ik met haar samen en de gesprekken gaan over meer dan alleen werk. Mijn interesse begint op het moment dat ze verteld dat ze bij een eerste ontmoeting altijd fantaseert hoe iemand er bloot uit ziet en daarbij kijkt ze mij strak aan.

Ik voel de kriebels in mijn buik en weet dan al dat ik verloren ben aan mijn eigen geilheid voor haar. Ik weet dat Kim een vriend heeft, Maarten, maar ik maak toch regelmatig flirtende opmerkingen. Tot mijn genoegen worden die ook door haar met gelijke munt beantwoord. Er ontstaat een broeierig sfeertje als we samen werken. Na een vrijdagmiddagborrel lopen Kim en ik samen terug naar onze fietsen om naar huis te gaan. Licht aangeschoten beken ik haar dat ik haar vreselijk lekker vind en dat ik haar graag een keer uitgebreid zou willen verwennen.

Kim likt aan haar lippen terwijl ze mij strak aankijkt en zegt dat mijn tijd misschien nog komt. Vol van verlangen neem ik afscheid van haar en fiets naar huis. In de weken erna gaat het gesprek steeds vaker de spannende kant op en met regelmaat vraagt Kim mij hoe ik haar zou verwennen. Ik kan niet anders dan bekennen dat ik haar uitgebreid wil likken, van onder tot boven en alles er tussen in.

Kim vraagt wat ik er voor over heb om dat te mogen doen en ik antwoord zonder na te denken dat ik er alles voor over zou hebben. Kim geeft een veelbelovende knipoog, maar aangezien er iemand binnen komt laten we het gesprek voor wat het is en gaan verder werken.

Ik krijg kort daarop een volgend appje met daarin een voorstel. Ik lees snel de voorwaarden. Kim zegt dat ze haar vriend Maarten niet ontrouw wil zijn en ze heeft met hem over mijn voorstel gepraat. Ze zegt dat Maarten bi is en dat hij mee wil doen met het spel. Als ik akkoord ben mag ik komen. Aangezien ik ook niet vies ben van bisex stem ik in en ik krijg een uitnodiging om de volgende dag langs te komen. De volgende dag is een vrijdag en op het werk heb ik een opdracht samen met Kim.

Kim vraagt of ik al zin in vanavond heb. Ze zegt dat ik haar moet verdienen en eerst Maarten moet verwennen. Ze zegt dat ik nog terug kan, maar als ik verder wil mag ik om 17 uur met haar naar huis fietsen. Iets verder in de middag hebben we weer een moment alleen en Kim zegt dat als ik vanmiddag me wil fietsen ik eerst mijn ondergoed aan haar moet geven. Ik weet dat ik niets anders wil dan mee en ga naar de wc om mijn boxer uit te doen. Ik stop hem in mijn zak en in een ongezien moment geef ik hem aan Kim.

Ik zie dat haar ogen gaan glunderen en ze zegt dat ik vanavond ook veel plezier ga beleven als ik mijn best doe. Tergend langzaam tikt de klok naar 17 uur. Ik sluit snel mijn computer af en trek mijn jas aan. Ik loop naar het fietsenhok en vlak daarna ga ik achter Kim aan naar haar huis. Bij haar huis aangekomen staat Maarten al te wachten.

Ik wordt welkom geheten door hem en ik kan mijn fiets in de garage stallen. Als ik achter Maarten naar binnen wil lopen wordt ik door Kim tegen gehouden. Ze zegt dat ze nog wat voorwaarden voor mij heeft.

Zo verteld ze me dat ik bloot achter haar het huis in moet komen, dat ik eerst Maarten moet verwennen om haar te verdienen en dat ik alleen mijn mond mag gebruiken. Zo geil als ik ben stem ik toe en kleed me snel uit. Kim bindt mijn handen nog achter mijn rug en poedeltje naakt loop ik achter haar aan de woning binnen.

Ik wordt naar de woonkamer gebracht en zie Maarten daar al bloot op de bank zitten. Op de tv staat een pornofilm op en ik zie dat de pik van Maarten al stijf aan het worden is. Kim laat mij voor Maarten knielen en zegt me dat ik mijn best moet doen. Zelf gaat ze naast Maarten zitten en zij is de enige met kleren aan. Ik zie dat ze met een mobieltje filmt, maar dat kan me ondertussen al niet meer schelen.

Ik buig voorover en kus met mijn lippen de eikel van Maarten. Ik lik langzaam langs de schacht van zijn pik en voel hoe deze kloppend harder wordt. Genieten van al dit moois zuig ik zijn pik in mijn mond en begin hem te pijpen. Al snel begint Maarten te kreunen en ik hoor Kim vragen of het lekker is. Maarten zegt dat het heel lekker is en dat hij mijn mond al bijna volspuit. Ik zie Kim opstaan en ik voel dat zij mijn hoofd vastpakt en deze vol op de pik van Maarten duwt.

Ik voel zijn eikel tegen mijn huig aankomen en word door Kim vol heen en weer geduwd. Al snel voel ik de pik schokken en ik voel de zoete zilte smaak van sperma in mijn mond spuiten.

Luid kreunend spuit Maarten een paar flinke stralen naar binnen. Slik maar door zegt Kim en braaf doe ik wat zij verlangt. Nu ben ik aan de beurt zegt Kim. Ze zegt dat ik haar mag likken dat ik haar wel uit moet kleden zonder mijn handen te gebruiken. Ik kruip naar haar toe en maak met mijn tanden de rits van haar rokje open.

Ik bijt me in de stof vast en trek deze naar beneden. Ik ruik de zoete lucht van haar vrouwensappen. Met meer moeite lukt het me ook haar topje uit te krijgen en voor haar BH bijt ik me aan 1 kant van de sluiting vast en na meerdere pogingen weet ik deze over het haakje te wippen. Ik zie twee prachtige borsten uit de BH wippen en ik lik met mijn warme tong over de borsten en tepels van Kim. Ik zie dat de tepels groeien en ik sabbel er lekker op.

Langzaam lik ik me naar beneden toe en bijt me vast in het slipje. Ik trek er aan en stukje bij beetje krijg ik deze uit.

Op het moment dat ik het slipje over haar voeten trek geeft Kim me een duw. Ik val poedeltjenaakt achterover en al snel voel ik haar op me kruipen. Ze duwt haar kutje vol op mijn mond en ik begin haar te likken. Ik zuig me vast op haar clitoris en hoor aan haar gekreun dat ik het goed doe.

Ik voel haar sappen in mijn mond stromen en geniet van de zoete nectar. Ze kreunt steeds luider en beweegt steeds harder. Na een paar minuten klemt ze haar dijen tegen mijn hoofd en lig ik muurvast terwijl ze mijn tong als een amazone met haar kutje berijdt. Ze hijgt aan 1 stuk door en met een luide kreun komt ze klaar. Haar kutsap stroomt in mijn mond en over mijn wangen terwijl ik geniet van de blik van mijn geile collega bovenop mij.

Als haar orgasme weg ebt kruipt ze van me af en zoent me op mijn mond. Dank je wel Mark, als je blijft wordt het een geile avond met ons 3. Na de tweede sessie met Mr Ron kan ik alleen maar dromen van meer. Ongeveer 4 weken na die sessie krijg ik weer een SMS op….

Vervolg op: met mijn ex naar de BDSM club Na laatst met mijn ex Marije mee naar de bdsm club te zijn geweest heb ik een…. Waar te beginnen? Allereerst, dit hele verhaal is pure fictie. Een fantasie. Maar wel eentje die ik al lang heb. Zelf ben ik een man van…. Lange tijd geleden heb ik een geile ervaring met mijn ex…. Het was al heel lang geleden dat ik nog eens een lul gevoeld had, buiten de mijne natuurlijk. Wanneer ik nog….

Dit is het verhaal over mij, Johan, 43 jaar en mijn verlegen, preutse, vrouw Silvia van 34 jaar. We zijn ruim 8 jaar samen, waarvan 4…. Het volgende is op waarheid gebaseerd plaatsnamen en persoons namen zijn veranderd Trio 15 jaar terug kreeg ik kennis aan een vrouw die in Nederland woonde…. Nadat we allebei weer een beetje bijgekomen waren en wat gedronken te hebben, zijn we in gesprek gekomen over onze ervaringen op sexgebied.

Duidelijk werd dat…. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Beste bezoeker: Wij van  Sexverhalen. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners om relevante advertenties te tonen en voor analyse van gebruikers gedrag. Onze partners en wijzelf kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ons heeft verstrekt of die we hebben verzameld op basis van uw gebruik van onze producten en diensten.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl