Kutje

Hoe spuit je veel sperma nederlandse erotische boeken

Vrijdag 19st, Maart 2017 3:14:46 Pm
[BANCHOR] lesbische medewerker
Stuur een gratis bericht
naar NickolajL
Offline
NickolajL
  • 45 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Loppersum, Netherlands
  • Arab(Vloeiend), Turks(Bekwaamheid), Oekraïens(Gemiddeld)
  • Expediteur, Bioloog, Patholoog
  • ID: 5193582952
  • Vrienden: scornhaven, tomahawk332
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Sara
Bekeken: / 1342
Telefoon: / +312482-333-71

Beschrijving:

Seksuologe Marjolein geeft elke vrijdag antwoord op al jullie brandende vragen over sex, seksualiteit, liefde, lust en alles ertussen in de rubriek VrijVraag.

In de tweede fase wordt dit verzamelde vocht door ritmisch samentrekken van bekkenbodemspieren met gemiddeld zo een 45 km per uur naar buiten geduwd. Deze expulsiefase valt vaak samen met het orgasmegevoel, maar het zijn twee aparte processen.

Dat er een plotselinge blijvende verandering met zo een groot contrast merkbaar is, kan natuurlijk schrikken zijn. Toch hoeft het niet meteen desastreus te zijn. Hooguit misschien vervelend als dat ver spuiten ook een belangrijk onderdeel is van je seksuele script: het beeld wat je hebt over hoe sex hoort te zijn en hoort te gaan.

De belangrijkste bekkenbodemspier die betrokken is bij de pompbeweging is de  Musculus bulbospongiosus : de Bulbos. Deze spier kun je vinden en voelen in het perineum. Dit is het gebied achter de balzak voor de anus. De spier hoort soepel en elastisch aan te voelen en moet in principe flexibel kunnen bewegen bij aanspannen en ontspannen. De spier moet je ongeveer twee centimeter voelen bewegen om te spreken van een soepele bekkenbodem. Door verschillende oorzaken — met name spanning en angst maar ook overbelasting — kan de bekkenbodem slap of overspannen zijn.

Met gevolgen voor het sexleven. Deze spiergroep is niet alleen belangrijk voor de pompbeweging, maar ook voor het krijgen en het behouden van de erectie van de man! Tijdens het pompen trekt deze Bulbos 10 tot 15 keer samen, eerst regelmatig en naarmate het einde nadert onregelmatig.

Deze pompbeweging kun je dus in feite wat meer controleren door deze spier wat meer te trainen, net zoals bij je plaskracht, maar pas wel op voor overbelasting! Bulbos en het perineum worden overigens tijdens de sex vaak door vrouwen vergeten. Ook dit gebied kan oraal of manueel gestimuleerd worden en kan zorgen voor extra seksuele opwinding. Je zou zelf door tijdens het klaarkomen op het gebied te drukken de pompbeweging kunnen ondersteunen en het klaarkomen kunnen intensiveren of versnellen.

Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid en het volume van het ejaculaat af. De intensiteit kan afnemen, de herstelfase kan langer worden en de kracht van de spieren en dus de spuitkracht wordt zwakker. Dit verschilt enorm per man! De één heeft nergens last van tot zijn 90 ste  en de ander ervaart al verandering op zijn 30 ste. Ook je levensstijl kan een rol spelen in de staat van je spieren en je sexleven. Is deze de afgelopen jaren veranderd? Denk hierbij aan roken, drinken, overgewicht, sporten, stress et cetera.

Maar eigenlijk is de belangrijkste factor van wel of niet krachtig en ver spuiten de mate van gevoel van seksuele opwinding op lichamelijk en geestelijk gebied.

Ik zal maar zeggen hoe meer opgewonden, hoe opgepompter. Als de zaadlozing in principe alleen de mechanisme pompbeweging betreft zonder de orgasmegevoelens dan is de kans groot dat het er slecht uit sijpelt.

Het kan zijn dat je alleen of met je partner minder opgewonden bent dan voorheen. Vind je je partner nog aantrekkelijk? Heb je wel genoeg zin? Gebruik je nog wel de juiste of voldoende seksuele stimuli? Helemaal nu je meer gefocust bent op deze prestatie zal dat bewust of onbewust je opwinding beïnvloeden. Hoe meer je hier op gaat letten, hoe meer druk je jezelf oplegt en hoe groter de kans dat je niet meer ontspannen en plezierig kan spuiten.

Daarnaast geven sommige mannen aan dat ze spuitkracht verliezen als zij te vaak masturberen. Tot slot is een minder fijne, medische reden ook mogelijk. Of een retrograde ejaculatie , een zaadlozing waarbij het sperma terugloopt richting de blaas wat er vervolgens bij het verdwijnen van de erectie weer uitsijpelt.

Echter gaat dit vaak eerder en meer gepaard met andere klachten. Mijn advies: probeer een tijdje niet op het spuiten te letten, maar focus je je vooral op je seksuele opwinding en plezier. Breid je seksuele stimuli uit en experimenteer met bijvoorbeeld stimulatie van het perineum.

Wie weet spuit je dan als nooit te voren En anders: accepteer dat dit hoogstwaarschijnlijk een ouderdomskwaaltje is! Onbesneden versus besneden penis: wie is gevoeliger? Wat doe je met sperma na de sex? Marjolein is psycholoog en is opgeleid tot Vlaamse seksuologe met een Master in de Seksuologie. Tijdens en na haar opleiding heeft ze individuen en koppels begeleid op de seksuologie afdeling in een medische setting.

Momenteel werkt ze als psycholoog en behandelt ze vragen over seksualiteit op aanvraag. Bewaar mijn naam, e-mailadres, en website in deze webbrowser. Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer.

Is het gek dat ik buttplugs gek vind? De LotteLust quarantaine workout. Zo krijg jij je stevige ronde billen. Vergroot je lenigheid met deze oefeningen. Waarom je prima zonder bh door het leven kunt. De leukste Nederlandse lingeriewinkels van dit moment. De mooiste items uit de Hunkemöller-collectie van curvy model Danielle van Grondelle.

Is tijdelijk twijfelen over je seksuele geaardheid normaal? Mijn vriendin kan zich niet concenteren tijdens de sex, hoe help ik haar? Mannenliefde 8: Vaarwel, Bas goes to Ibiza. Break-up films waar je je weer goed van gaat voelen. Deze cock-tails met sexy naam moet je een keer geproeft hebben! Originele openingszinnen voor dating-apps. De lekkerste manieren om te masturberen. Speeltje van de maand: Senzi Vibrator.

Een goddelijk meervoudig orgasme in 5 stappen. Hoe begin je aan masturberen? Mijn nieuwe vlam is besneden. Wat moet ik wel of juist niet doen? Mijn vriend is gesteriliseerd. Wat krijg ik nu in mijn mond als ik hem pijp?

Hoe kan ik zijn orgasme uitstellen? Zo maak je jouw sexleven duurzamer. Samen spelen, samen delen. Ik word heel nat tijdens de sex, wat kan ik daaraan doen? Speeltje van de maand: Satisfyer Partner Multifun 2. Dit zijn 10 stille vibrators waarmee je niemand wakker maakt! Video: Sex y standjes 3: Man bovenop. Video: Sex y standjes 2: Voor twee vrouwen.

Video: Sex y standjes 1: Vrouw bovenop. De Kivin methode: met deze beftechniek komen veel vrouwen snel klaar! Doorlek vlek: zo verwijder je het bloed uit je kledingstuk! Waarom je vagina wassen met zeep slecht voor je is.

De grootste fabels over menstruatie. Giveaway: 4 x Damn, Honey het boek. Oh transformeert van magazine naar Bookazine! Sexy verhaal: Luister naar mijn stem.

Sexy verhaal: De klasgenoot — deel 1. Sexy verhaal: Roekeloos. Sexy verhaal: Een tipje van de sluier II. Sexy Verhaal: De klasgenoot — deel 2. Sexy verhaal: Samen naar de bios. Consensual non-consent. Sexy verhaal: Zij, jij en ik 2. Sexy verhaal: Een tipje van de sluier I. Sexy verhaal: Zij, jij en ik 4. Sexy verhaal: Zij, jij en ik 3. Porna: Koppeltje probeert lichte bondage.

Porna: sexy geblindoekte vrouw heeft sex met vriend.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl