Kutje

Sex op zondag geile seks filmpjes

Dinsdag 3st, Mei 2018 8:16:39 Am
[BANCHOR] aziatische tweeling
Stuur een gratis bericht
naar Lilyuuri
Online
Lilyuuri
  • 30 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Exlo, Netherlands
  • Japans(Beginner), Frans(Bekwaamheid), Deutsch(Beginner)
  • Dokter, Tuinarchitect
  • ID: 4781184579
  • Vrienden: nyrieb, lunedragonfly
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 182 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Penelope
Bekeken: / 8695
Telefoon: / +312291-114-95

Beschrijving:

Main Navigation. Rechercher dans le catalogue. Rechercher dans. Recherche Avancée Recherche Avancée. Livre Néerlandais. Alle dagen curry en seks op zondag : herinnering aan de Kamasutra Stan Lauryssens auteur. Ajouter à une liste. Autobiografische literatuur , Romans , Erotische literatuur. Contenu Détails Een louche kunsthandelaar uit Barcelona volgt een mooie Indiase klant naar Londen, trekt bij haar in en raakt door de vele standjes uit de Kamasutra seksverslaafd.

Sujet Lauryssens, Stan. Langue Néerlandais. Édition 1. Éditeur Antwerpen: Manteau, p. ISBN paperback. Vue technique. Na diverse politieromans en zijn 'Dali en ik: het ware verhaal' waar een verfilming van komt verschijnt nu een autobiografische erotische roman.

Een louche kunsthandelaar volgt uit Barcelona een sexy Indiase klant naar Londen, waar hij bij haar intrekt en verslaafd raakt aan de standjes uit de Kama Sutra. Emotioneel en financieel aan de grond probeert hij zijn oude trucjes. Er zitten genoeg elementen in om er een goed verhaal van te maken op basis van zijn ongewone levenservaringen en kennis van verschillende culturen.

Het is echter een wat saai, eendimensionaal geheel van gemeenplaatsen en herhalingen in een opgeklopte schrijfstijl geworden. De pogingen tot humor slaan dood, karakterbeschrijvingen en familieachtergronden zijn mager en er zit nauwelijks een plot in. De erotiek bestaat uit een overdaad van weinig prikkelende, veelal technisch beschreven uitvoeringen van letterlijke boekpassages. Normale druk. Partagez cette page Facebook Twitter Pinterest Copier le lien.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl