Kutje

Vrouwen die naakt zijn nederlandse gratis porno

Maandag 16st, Oktober 2018 1:5:57 Pm
[BANCHOR] diepe ballen
Stuur een gratis bericht
naar darkangel2094
Offline
darkangel2094
  • 24 jaar Vrouw, Meisje
  • Ede, Netherlands
  • Japans(Elementair), Portugees(Beginner), Turks(Mooi zo)
  • Dressoir, Begeleider
  • ID: 8828659823
  • Vrienden: ppp909, getsy, rocketpipe
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Phyllis
Bekeken: / 5429
Telefoon: / +312911-497-79

Beschrijving:

In augustus deed Heslenfeld aangifte tegen Facebook vanwege het tot drie keer toe verwijderen van beelden van zijn account, twee keer gevolgd door een blokkade daarvan. Volgens Facebook is de publicatie van blote borsten in strijd met zijn Communityrichtlijnen. We staan ook foto's van schilderijen, beelden of andere kunst toe die naakte figuren afbeelden.

In een brief aan Heslenfeld laat officier van justitie Paul Velleman van het Arrondissementsparket Amsterdam op 26 februari weten geen gronden voor vervolging te zien:. Artikel c Wetboek van Strafrecht , discriminatie. Het gaat dan specifiek om vrouwen en meisjes met een ontbloot bovenlichaam. In artikel c Sr staan de gronden opgenoemd op basis waarvan een groep mensen gediscrimineerd kan worden.

De grond geslacht staat daar niet in vermeld. Bovendien vereist strafbaarheid op grond van art. Met het verwijderen van de foto's door Facebook is dat niet het geval. Uitsluiting art. Het OM meent. Met andere woorden: het is niet zo dat deze Himba-vrouwen en -meisjes als persoon worden uitgesloten van de mogelijkheid iets te kunnen doen.

Enkel de foto's waarop zij op een specifieke wijze staan afgebeeld worden door Fácebook van hun platform uitgesloten. Het uitsluiten van iets anders dan een persoon is niet strafbaar. Men kan stellen dat u tweemaal tijdelijk bent uitgesloten van het gebruik van Facebook. Echter heeft Facebook u niet uitgesloten van het platform op grond van uw geslacht, oftewel omdat u een man bent, maar omdat u zich in de visie van Facebook niet aan hun community-richtlijnen hield. Ook op basis van dit handelen van Facebook is beoordeeld dat Facebook niet strafbaar is.

Dwang, strafbaar volgens art. Het OM meent:. Het doel van deze wet is het voorkomen dat een kwaadwillende n , zonder redelijk doel, iemands vrijheid van handelen beperken door op die persoon dwang uit te oefenen. Daarbij is vereist dat er een vorm van geweld wordt gebruikt. Van Facebook kan niet worden gesteld dan wel bewezen dat zij kwaadwillend zijn, of dat zij met het verwijderen van de foto's en tijdelijk blokkeren van uw account enige vorm van geweld hebben gebruikt teneinde dwang op u uit te oefenen.

Thijs Heslenfeld pikt het niet en dient bij het Gerechtshof Amsterdam een klacht in op grond van art. Hij denkt dat het OM gezien de mondiale macht van Facebook een zaak niet aandurft. Hij meent op de drie punten:. Het lijkt mij helder dat er een 'negatieve conclusie over een groep mensen wordt getrokken' als een rechts persoon zoals Facebook oordeelt dat foto's van blote Himba-vrouwen niet door de beugel kunnen omdat anderen daar mogelijk aanstoot aan zouden kunnen nemen, en daar ook naar handelt door die beelden te verwijderen en de publicatie ervan te bestraffen.

Dat hoort net zo goed bij hun zijn als hun blote ogen, handen en voeten. De vrouwen zijn dus juist niet op een specifieke wijze afgebeeld zoals het OM nu betoogt, omdat ze niet naakt zijn, maar bloot. Ze zijn dus ook niet 'ontbloot'. Die drie letters 'ont' vormen de crux: die suggereren namelijk dat aangekleed de norm is, en uitgekleed of ontbloot de uitzondering, waarvoor een handeling vereist is, namelijk uitkleden of ontbloten.

Deze perceptie van de werkelijkheid klopt in onze westerse wereld, maar in andere delen van de wereld werkt het nu eenmaal anders. De vrouwen op mijn foto's hebben niet hun BH uitgetrokken, ze hébben geen BH. Een vrouw die haar kleren uittrekt, is naakt. Een vrouw die geen kleren draagt, is bloot. En dat is iets anders. Het feit dat Facebook dit onderscheid niet herkent en erkent is de kern van deze zaak, en maakt de handelwijze van Facebook discriminerend.

Het betekent immers dat Himba-vrouwen zelf niet volwaardig deel kunnen uitmaken van de Facebook-gemeenschap als ze zich niet aanpassen aan westerse normen, en dat foto's van ze door het platform worden verwijderd en bestraft. Ten slotte: voor zover de toelichting van het OM zo gelezen moet worden dat het uitsluiten van foto's niet onder dit wetsartikel kán vallen omdat het uitsluitend toeziet op personen, is dat standpunt te weerleggen met de vraag hoe het OM zou reageren als Facebook foto's van antroposofen, joden of homoseksuelen zou verbieden omdat ze aanstootgevend kunnen zijn.

Die vergelijking maakt in elk geval duidelijk dat het uitsluiten van foto's op een platform ook het uitsluiten van personen kan betekenen. Dat is een te benauwde lezing van het artikel, dat immers daarnaast ook 'bedreiging met geweld of enige andere feitelijkheid' noemt. De aangifte licht gedetailleerd toe waarom daarvan in dit geval sprake zou kunnen zijn, en waarom Facebook zich niet onbeperkt kan beroepen op haar algemene voorwaarden en de ondernemersvrijheid.

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen. Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen.

Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even! Alle rechten voorbehouden. De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen. De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om sturen je geen spam. Colofon Nieuwsbrief Inloggen. Home Dossiers Experts. Heslenfeld begint Artikel 12 procedure.

Home   Dossiers   Peter Olsthoorn. Dat vervolgt Facebook dus niet. Fotograaf Thijs Heslenfeld gaat begint een Artikel 12 om via de rechter vervolging af te dwingen. Hij meent op de drie punten: 1.

Groepsbelediging art. Strafbare dwang art. Auteur Dossier Wat is jouw mening? Graag kort en bondig. Mijn reactie. Actuele dossiers Controleer nu je e-mail Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Preview bekijken? Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.

Meestgelezen Dossier Pretium: lezen, lachen en huiveren Enorme lijst van rechtszaken van Pretium, Nyks en zusters Een prachtnaam voor een sluwe dienst: Privilege Bizarre domeinhandel voor de rechter Hans Niks richting Ahold-top. Forum Verlies Schrems in zaak tegen Facebook Keert technologie de behoefte aan desinformatie? Registreren en de nieuwsbrief ontvangen? Via de link kun je de laatste nieuwsbrief bekijken en je abonneren.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl