Mijn

Heleen van royen naakt sex met een man

Vrijdag 22st, Januari 2017 11:16:24 Pm
[BANCHOR] gratis sdex
Stuur een gratis bericht
naar NathanaeLoong
Online
NathanaeLoong
  • 39 jaar Vrouw, Krab
  • Heerenveen, Netherlands
  • Frans(Elementair), Frans(Beginner), Koreaans(Beginner)
  • Bookmaker, Decorateur, Programmeur
  • ID: 4255276925
  • Vrienden: ParadoxZerg, golfer191919
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 174 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Wendy
Bekeken: / 6583
Telefoon: / +312866-688-65

Beschrijving:

Van Royen trots dat er zoveel is geboden Een naaktselfie van schrijfster Heleen van Royen heeft gisteravond tijdens een veiling ruim 1. De veiling vond plaats bij Catawiki www. De schrijfster maakte afgelopen december deze foto van zichzelf terwijl ze naakt voor de spiegel in de badkamer van lingerieontwerpster Marlies Dekkers stond.

In de komende weken laat Van Royen 17 gesigneerde selfies bij Catawiki veilen. De veiling valt samen met de expositie 'Heleen van Royen: Selfmade' in het Letterkundig Museum, waar meer dan zelfportretten van Heleen worden tentoongesteld.

Van Royen liet na de veiling weten blij verrast te zijn met de hoge opbrengst. Opbrengst boven verwachting Veilingmeester Eddie Marsman van Catawiki was na afloop zeer tevreden met de belangstelling voor de veiling.

Uiteindelijk haalde de foto een opbrengst die veel hoger lag dan verwacht en zelfs ook een stuk hoger lag dan de foto's van topfotografen uit dezelfde veiling''. Ook van Royen zelf had deze opbrengst niet verwacht. Halverwege de veiling liet ze via Twitter al weten trots te zijn dat er zoveel werd geboden.

Veelbesproken 'tamponfoto' Veilinghuis Catawiki geeft verder aan dat binnenkort ook de veelbesproken 'tamponfoto' van Heleen Van Royen in de veiling zal worden aangeboden.

Deze foto werd afgelopen week nog getoond tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door. Vanaf vandaag kan op de tweede gesigneerde selfie van Heleen van Royen worden geboden. Het betreft een naaktfoto die Van Royen nam met de camera van haar laptop in de slaapkamer van haar appartement in Portugal. Er kan nog tot en met donderdag worden geboden op deze foto.

De nieuwe veiling is te bekijken via: www. Wekelijks houdt Catawiki online veilingen van zeldzame verzamelobjecten zoals stripboeken, postzegels, munten, wijn, oldtimers, boeken, platen en kunst.

In november won Catawiki de publieksprijs van de Accenture Innovation Awards. Catawiki was eind vorig jaar één van de grote winnaars tijdens de verkiezing voor Website van het Jaar. Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Naaktselfie Heleen van Royen brengt 1. Download als ZIP. Andere persberichten van deze organisatie Allereerste Suske en Wiske voor recordbedrag geveild dinsdag 5 juni Catawiki veilt schilderij 'Ecce Homo' toegeschreven aan Murillo vrijdag 16 maart Uiterst zeldzame diamant in de veiling bij Catawiki vrijdag 2 maart Unieke Olympische fakkel onder de hamer maandag 12 februari Verstuur nu éénmalig een persbericht Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland.

Direct persbericht versturen.

Porno ster worden pornhub dildo's

Van
guyanesedude1

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl