Mijn

Hollandse geile vrouwen geile kut komt klaar

Zaterdag 3st, Augustus 2018 7:8:52 Am
[BANCHOR] netvideogirls xnxx
Stuur een gratis bericht
naar itailulu
Offline
itailulu
  • 24 jaar Vrouw, Ram
  • Shonebek, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Tamil(Mooi zo)
  • koken, Opticien, Apotheker
  • ID: 4993243391
  • Vrienden: DAfshar, KusanagiShiro
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 174 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Lucy
Bekeken: / 3915
Telefoon: / +312489-546-56

Beschrijving:

Heb me daar een dildo gekocht en nog geen seconde spijt van gehad! Maar ja, een echte penis is veel leuker! Zullen we wat spannends gaan doen? En dan heb ik het over sex.

Misschien komt er meer van, maar dat is niet wat ik in eerste instantie zoek. Als het lekker is, wil ik wel vaker afspreken. Hai hai daar, een shemale die biseksueel is, ja dat kan, ik ben het lopend bewijs. In eerste instantie ben ik zoekende naar een man, maar voor een vrouwtje sta ik ook zeker open.

Ik kan je beloven dat je niks te kort zal komen, zolang jij dat ook tegen mij durft te zeggen. Gewoon lekker van wal gaan, geen vieze of gekke dingen, gewoon genot.

Welk mannetje of vrouwtje houd net als ik van seks, zonder gedoe en gekke dingen? Heel veel eisend ben ik niet, het enige waar ik naar op zoek ben is een lekkere stoute man die raad weet met al mijn ondeugendheid, geilheid en daarnaast zowel mijn volle cup D als lekkere harde paal! Verwenning van zowel de boven als onderkant dus. Kun jij mij aan? Laat maar wat weten dan!

Wat voor man ben jij? Een goedzak die alles wel best vindt? Of een dominante vent die de touwtjes straks trekt? Ik vind voor allebei wel wat te zeggen, ik pas me aan. Zeg het maar, hoe heb jij me het liefst?

Hoi, zit hier misschien een leuke date voor mij? Zelf zat ik even te denken om eerst samen wat te drinken, ondertussen speel ik wat met mijn haren en als niemand kijkt kun jij je hand onder mijn rokje doen. Zoiets lijkt mij erg spannend om mee te maken. Geheimzinnig van elkaar genieten tijdens een drankje. Ik ben een heel losse meid met de nodige passie.

Mijn grote trots zijn mijn tieten maar die zou je beter eens van heel kortbij komen bekijken. Ik trek mijn mooiste lingerie al aan nu alleen nog aan jou om te komen. Mijn huwelijk is alleen nog maar sleur en nog eens sleur en vooral geen enkele sex meer! Ik begrijp hem niet maar ik ga ook niet meer zitten afwachten tot hij een keertje zin heeft. De meeste jongens kijken niet echt naar me, ik ben een beetje dik en ze willen alleen slanke knappe meisjes blijkbaar. Maar op elk potje past een dekseltje, ik sta altijd open voor iets lekkers.

Houd je van een lekkere volle bips? Dan zit je bij mij helemaal goed! Als je lief bent mag je je tanden er zachtjes in zetten. Natuurlijk heb ik je nog wel meer te bieden, daar mag je snel achter komen, als je nog durft.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl