Mijn

Ik neuk mijn moeder beste seks site

Donderdag 3st, Augustus 2018 4:23:4 Am
[BANCHOR] xxx konijn
Stuur een gratis bericht
naar NormanM
Offline
NormanM
  • 29 jaar Vrouw, Meisje
  • Mechelen, Netherlands
  • Turks(Geavanceerd), Deutsch(Geavanceerd), Frans(Elementair)
  • Chirurg, Boer, Bioloog
  • ID: 4992564417
  • Vrienden: g4pilut, kimcausa, Plazi
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Tammy
Bekeken: / 9591
Telefoon: / +312198-993-48

Beschrijving:

Vrijdagavond buiten was het koud, binnen stond de kachel aan en ik lag op de bank. Mijn moeder was nog niet thuis, maar ze kon wel iedere moment thuis komen. Aangezien ze een drukke baan had en meestal moe was als ze thuis kwam dacht ik laat ik haar eens verrassen.

Ik besloot de verlichting te dimmen. Bestelde chinees want koken kan ik niet. Na het huis een beetje opgeruimd te hebben ging ik weer zitten. De bel ging, dat was mijn moeder.

Nadat ze me een keer betrapt had op het feit dat ik zat te masturberen had ze me plechtig beloofd voortaan eerst te bellen zodat ik even de tijd had om mijzelf weer aan te kleden en de sporen te verdoezelen. Ik deed de deur open "hoi mam, kom maar binnen". Ze hing haar jas op aan de kapstok en liep de kamer in "Lekker warm hier" zei ze nog. Ik vertelde haar hoe mijn dag was gegaan en dat ik had besloten er een echte verwendag van te maken.

Mijn moeder begon te stralen. Daar zat ze dan met rooie wangetjes in haar beige kleurige mantelpakje. Onder het mantelpakje waren haar in lichtbruine nylons gehulde benen goed te zien. Langzaam begon ze te eten en vertelde me over haar baaldag en dat het allemaal niet ging zoals ze zelf wilde.

Toen ze klaar was ging ze zitten op de bank en ik ging tegenover haar zitten. Ze sloeg haar mooie benen over elkaar, door de manier waarop ze zat bengelde haar ene schoen aan haar voet. Deze was voorzien van een behoorlijke hoge hak.

Inmiddels had ze haar jasje uitgedaan en zat ze daar in haar beige rokje en een mooie bruine satijnen blouse. Mijn moeder heeft hele mooie borsten en ik keek er dan ook graag naar. Ze zette de televisie aan en ik besloot koffie te gaan zetten. Vanuit de keuken zag ik dat mijn moeder lekker onderuit op de bank was gaan zitten en dat ze ontspannen televisie zat te kijken. De koffie was inmiddels klaar dus schonk ik die voor haar in met twee suikerklontjes en bracht het kopje naar mijn moeder.

Ik ging zelf weer op mijn lekkere luierstoel zitten, dezelfde stoel waar zij me ooit had gezien terwijl ik mezelf aan het aftrekken was. Soms zie ik haar nog wel eens denken aan dat moment, het lijkt wel of het beeld van mij met die keiharde grote lul in mijn hand en het sperma wat tussen mijn vingers gleed toen ik weer eens lekker klaarkwam op haar netvlies staat gebrand.

Ik kon dat gewoon lezen in de blikken die ze me soms toewierp. Mijn moeder dronk een slokje van haar koffie en ik zag hoe haar volle rood gestifte lippen het randje van het kopje raakten en er weer vanaf gleden.

Haar lippen waren uitdagend mooi rood en een beetje nat van de koffie. Ik voelde de kriebels in mijn onderbuik opkomen en ik voelde mijn lul ook een beetje harder worden. Ongemakkelijk verschoof ik wat in mijn stoel, zodat mijn moeder niet kon zien wat er allemaal onder de gordel gebeurde. Wat was ze mooi, een beetje half liggend op de bank, die mooie in nylons gehulde benen over elkaar geslagen, en de contouren van haar borsten en tepels in haar blouse.

Ik hoorde; "Schat" en ik schrok en zei "Ja. Even later besloot ze om te gaan douchen. Ik bleef alleen achter beneden en wachtte tot mijn moeder weer naar beneden zou komen.

Na een tijdje gezapt te hebben hoorde ik haar op de trap naar beneden komen. De tussendeur ging open mijn moeder kwam de kamer ingelopen met haar halflange haar los en een ochtendjas aan. Onder haar redelijk korte glanzend rode ochtendjas waren haar benen goed te zien, ze droeg ook nu weer nylons, dit keer echter donkergrijs op het zwarte af, en haar voeten zaten in een paar pumps met extreem hoge hakken.

Aan de achterkant van haar nylons was een naad te zien. Ik had haar eigenlijk nog niet eerder zo gezien. Ze keek me weer aan met die blik die ik een paar maanden geleden ook bij haar had gezien toen ik me lekker zat af te trekken. Ze kwam naast me staan en zei "Ik heb je nog helemaal niet gekust vandaag lieverd. Ze pakte mijn hoofd vast en zoende me op mijn voorhoofd.

Bij het aanzicht van haar volle borsten voelde ik de warmte in mijn broek tot een kookpunt stijgen en ging weer iets anders zitten zodat het niet op zou vallen.

Mijn lul zat pijnlijk bekneld achter de rits van mijn broek. Ze ging weer op de bank zitten, sloeg haar mooie benen over elkaar en keek zo af en toe eens schuin naar me. De aanblik van mijn moeder, zo zittend met die voor mij extreem geile naaldhakken was de ultieme droom voor mij.

Zomaar uit het niets zei ze "Weet je nog schat van drie maanden geleden, toen je ook in die stoel zat? Ze vertelde mij dat ze best in de gaten had dat ik graag en veel naar haar keek, helemaal als ze er piekfijn en misschien wel opwindend uitzag en dat ik s' avonds regelmatig door de kier van haar slaapkamer deur stond te gluren. Ik schrok, want ik had tot dat moment altijd gedacht dat ze het niet in de gaten had, en wilde nog een weer woord geven. Ik keek haar met grote ogen aan.

Wat dan? Ze vertelde me dat ook zij regelmatig de stoute schoenen aan trok en zichzelf bevredigde, ik hoor het haar nog zeggen. Bevredigen, ik had nog nooit zo'n bescheiden woord gehoord voor masturberen of vingeren. Ze ging er wat makkelijker bij zitten, haar ochtendjasje viel open, en ik zag haar lange, in die zalige nylons gehulde benen met die heerlijke gespierde kuiten. Ik zag dat haar nylons vastzaten aan een gordeltje met veel jarretelles. Ik keek haar aan, mijn ogen werden groot maar ik vond het ook spannend.

Ik zei uitdagend tegen haar; "Wat bedoel je mam? Ze knikte, ik zag dat ze haar lippen natmaakte met haar tong, haar mond een beetje geopend. Ik deed mijn broek naar beneden, in mijn slip was een aardig grote bult zichtbaar. Ik stapte uit mijn broek en slip en ging weer in de stoel zitten, maar nu een beetje onderuit gezakt zodat mijn steeds stijver wordende lul goed te zien was voor haar.

Ik zag aan haar ogen dat ze geil werd door wat ze zag. En er dan heel langzaam aantrekken totdat je eikel groter wordt, wil je dat voor me doen?

Daar zat ik dan met mijn stijve lul in mijn hand tegenover mijn bloed eigen moeder. Haar ogen glinsterde helemaal, haar adem ging nu met horten en stoten. Denk maar aan wat je nu graag zou willen doen. Misschien denk je wel aan een leuk meisje dat je zo graag eens zou willen neuken. Of heel misschien denk je wel aan mij. Ik sloot mijn ogen en begon langzaam met stevige halen aan mijn keiharde lul te trekken. Ik begon zachtjes te kreunen van genot en wisselde het tempo af.

Ik hoorde haar wat mompelen maar durfde niet te kijken. Toen zei mijn moeder opeens; "doe je ogen eens open" Ik deed ze open en zag mijn moeder zitten, met haar benen wijd en de hoge hakken van haar pumps steunend op de salontafel. Ik keek eens goed en zag haar schaamlippen uit elkaar staan met daarboven een dun lijntje haar alsof ze haar kut net had geschoren.

Ik antwoordde met een opgewonden stem; "heerlijk mam, wat is dat mooi om te zien, wat vind ik dat geil! Ik wist op dat moment niet hoe ze daar op zou reageren.

Inmiddels was ik gestopt met het trekken aan mijn lul, maar ze commandeerde me en zei dat ik gewoon verder moest gaan. Ik keek haar aan en begon weer langzaam aan mijn lul te trekken. Mijn moeder gleed met haar ene hand over haar nylons naar de binnenkant van haar dijen en met haar andere hand zat ze aan haar borst.

Ze kneep in de keihard vooruit staande tepel. Ik keek met opwinding naar wat ze deed en zei tegen haar Haar hand gleed verder, ze begon langzaam met twee vingers tussen haar schaamlippen door haar klit te strelen. Ik zag bij iedere aanraking van haar klit dat er kutgeil uit sijpelde dat ze uitsmeerde over haar handen en haar kut. Spuit je sperma maar op je buik. Trek aan die heerlijke lul van je! Ik rukte stevig en met een explosie en een kramp in mijn ballen spoot het sperma uit mijn lul over mijn shirt op mijn hand en benen.

Op datzelfde moment kwam ze kreunend klaar op haar vingers. Het kutgeil droop werkelijk uit haar kut. Haar andere hand kwam op mijn buik liggen, en ze roerde wat met haar vinger door de grote hoeveelheid sperma op mijn buik.

Ze stopte haar vinger in haar mond proefde en likte eraan. Zal ik je lul even schoonmaken? Ik had gedacht dat ze een washandje of zo zou gaan pakken, maar nee hoor, ze kwam tussen mijn benen inzitten en begon met haar tong mijn sperma van mijn buik te likken, terwijl ze nog steeds met haar klit zat te spelen. Ik hoorde haar zachtjes kreunen en zag duidelijk dat ze erg lekker vond. Ik keek haar aan, ze keek mij recht in de ogen aan.

Ze pakte mijn lul, likte hem helemaal schoon en nam hem tussen haar lippen en zoog hem diep in haar mond. Ze begon langzaam met haar mond op en neer te gaan, de voorhuis was strak naar achter getrokken zodat mijn eikel weer dikker begon te worden. Ik was nog nooit eerder gepijpt en nu deed mijn bloed eigen moeder het. Ik ging wat meer onderuit zitten, mijn benen gespreid, zodat ze overal goed bij kon. Ze aaide mijn ballen en likte met haar tong langs mijn lul.

Nam een bal in haar mond zoog erop. Ik werd gek en voelde niks anders als pure geilheid en genot.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl