Mijn

Jelle klaasen naaktfoto vrouw zoekt man hasselt

Vrijdag 3st, Oktober 2018 11:45:18 Pm
[BANCHOR] buizen zus
Stuur een gratis bericht
naar Lioness1009
Offline
Lioness1009
  • 33 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Leuvenum, Netherlands
  • Russisch(Mooi zo), Turks(Beginner)
  • Barman, Nefroloog, Trainer
  • ID: 9811863415
  • Vrienden: captaincavedave, malikmayank29, dennisstenz1
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 183 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Lisa
Bekeken: / 2172
Telefoon: / +312868-861-74

Beschrijving:

In wist Klaasen als qualifier Lakeside te winnen door in de finale landgenoot Raymond van Barneveld te verslaan. Op weg naar de finale versloeg hij tevens nummer een van de wereld Mervyn King. Hiermee werd Klaasen de jongste 21 jaar en 90 dagen wereldkampioen darts ooit. In de Nederlandse media werd Klaasen sinds dit toernooi Snelle Jelle genoemd. Voor het Lakeside-toernooi van kreeg Klaasen een ongeplaatste status bij de loting, vanwege zijn matige prestaties voorafgaand aan het toernooi.

Hiermee werd hij in de eerste ronde gekoppeld aan landgenoot Co Stompé , die met te sterk was. Klaasen kende een moeizame start bij de PDC.

Op de Pro Tour kwam Klaasen nauwelijks tot aansprekende resultaten, waardoor hij veel televisietoernooien misliep. Op de UK Open , waar hij zich wel voor wist te kwalificeren, werd hij bij de laatste 64 uitgeschakeld.

In november won Klaasen onverwachts een vloertoernooi. Daarnaast speelde hij de Grand Slam of Darts , waarvoor hij nog werd uitgenodigd op basis van zijn overwinning op Lakeside.

Nadat Klaasen de poule door was gekomen, werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld. Dankzij zijn overwinning in november wist Klaasen zich nog te kwalificeren voor het WK. In de eerste ronde was landgenoot Vincent van der Voort met te sterk voor Klaasen.

Ook in boekte Klaasen geen goede resultaten op de Pro Tour , waardoor opnieuw veel grote toernooien werden misgelopen. Ook op het EK kwam Klaasen tot de laatste Klaasen wist zich ook te kwalificeren voor het WK van In de kwartfinale was Raymond van Barneveld met te sterk. Klaasen kreeg in januari een van de twee wildcards waarmee hij mocht deelnemen aan de Premier League Darts. Hier wist hij weinig indruk te maken en eindigde als zevende.

Verder kwam Klaasen op de UK Open tot de laatste Klaasen wist zich daarnaast voor het eerst te kwalificeren voor de World Matchplay , waar hij in de eerste ronde werd verslagen. Op het EK was Klaasen succesvol door de halve finale te halen.

Hierin verloor hij met van Phil Taylor. Het WK verliep teleurstellend. Klaasen werd in de eerste ronde uitgeschakeld door Barrie Bates. In werd hij veroordeeld tot een taakstraf van 16 uur en een boete van bijna euro voor het versturen van naaktfoto's naar een minderjarig, verstandelijk beperkt meisje, dit bleek later het zusje van Van Gerwens vrouw Daphne te zijn [2] Hiervoor werd hij door de Nederlandse dartbond tijdelijk geschorst.

Op de World Matchplay verloor hij in de eerste ronde van Simon Whitlock. In zette Klaasen zijn goede lijn door. Zo won Klaasen in korte tijd twee Players Championships, die ook wel bekendstaan als vloertoernooien. Dit waren zijn eerste overwinningen sinds Ook op de tv-toernooien boekte Klaasen goede resultaten. Klaasen zette deze goede lijn door naar het WK. Na overwinningen op Joe Cullen in de eerste ronde en Mervyn King in de tweede ronde, schakelde hij in de derde ronde zestienvoudig wereldkampioen Phil Taylor uit.

In de kwartfinale versloeg hij Alan Norris In de halve finale verloor Klaasen uiteindelijk van wereldkampioen Gary Anderson In de halve eindstrijd verloor Klaasen met van Peter Wright. Hij trof in de eerste ronde landgenoot Jeffrey de Graaf , die hij met versloeg.

In de tweede ronde won hij met van Brendan Dolan. De derde ronde bleek het eindstation voor 'The Cobra'. Hij had last van een blessure en kwam nooit echt goed in de wedstrijd tegen de als zevende geplaatste Dave Chisnall , die met won.

Klaasen werd op 2 januari aangewezen voor deelname aan de Premier League Darts , zijn tweede deelname aan het toernooi. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Jelle Klaasen. AD 13 december Geraadpleegd op 20 februari AD 10 januari Categorie : Nederlands darter. Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 feb om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Persoonlijke informatie. Alphen ,   Nederland.

Sex on Fire van Kings of Leon. BDO-hoofdtoernooien — Beste prestaties. World Ch'ship. World Masters. World Darts Trophy. Darts League. PDC-hoofdtoernooien — Beste prestaties. World Matchplay. World Grand Prix. The Masters. Grand Slam. Premier League. European Ch'ship. Players Ch'Finals. World Series Finals. Andere gewonnen toernooien. Premier League Darts. World Cup of Darts. European Darts Championship. Grand Slam of Darts.

Players Championship Finals. World Series of Darts Finals. Voorganger: Raymond van Barneveld. BDO Wereldkampioen Darts Opvolger: Martin Adams.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl