Mijn

Marokkaanse dikke billen porno ster worden

Vrijdag 23st, Augustus 2017 11:4:8 Pm
[BANCHOR] tante bh
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
Offline
g4pilut
  • 32 jaar Vrouw, Stier
  • Barham, Netherlands
  • Bengalen(Bekwaamheid), Urdu(Basic), Deutsch(Beginner)
  • Onderzoeker, Bloemist, Neuroloog
  • ID: 9324294755
  • Vrienden: rlam86
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 184 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Victoria
Bekeken: / 1112
Telefoon: / +312541-236-82

Beschrijving:

Volle, ronde billen zijn helemaal in. Vroeger wilden de meeste vrouwen liever géén grote kont, nu is het 't toppunt van sexy. Speciale 'bootytrainingen' in de sportschool om grotere billen te kweken, zijn hartstikke populair. Waar komt die billentrend vandaan? Hoe krijg je zelf van die billen? En eh In de videoclips zie je twerkende billen.

De fitgirls op social media trainen hun billen. Grote billen mogen! In het schoonheidsideaal voor vrouwen komt de nadruk inderdaad steeds meer op de billen te liggen, zegt Liesbeth Woertman, hoogleraar in de psychologie en schrijfster van de boeken 'Psychologie van het uiterlijk'  en 'Je bent al mooi'. In andere culturen was dat al langer het geval, maar nu zijn grote billen ook in de westerse wereld opeens een trend.

Die omschrijving van het schoonheidsideaal klinkt als het lichaam van bikini- en fitnessmodel Paula Janson Daar heeft ze hard voor gewerkt.

Sinds ik vijf jaar geleden ben begonnen met fitness, train ik echt specifiek mijn bilspieren. En Paula is niet de enige. Hij mag zich misschien wel dé billenexpert van Nederland noemen — hij schreef er zelfs een boek over, 'Het Billenboek'. De fitnessstroming is daardoor veranderd. Maar doordat we tegenwoordig bewuster met onze gezondheid omgaan en meer kennis over ons lichaam hebben gekregen, weten we nu ook beter hoe je met behulp van oefeningen bepaalde curves kunt creëren.

Hoe is het zo gekomen dat grote billen opeens populair zijn? Op Instagram bijvoorbeeld zien we ideaalbeelden voorbijkomen van interieur, reizen, mode, eten en drinken, maar ook van het vrouwenlichaam. Door de populariteit van iemand als Kim Kardashian, die miljoenen volgers heeft op social media, kan zij met haar grote bilpartij dus gaan dienen als schoonheidsideaal. Die beelden op social media zijn overigens wel vaak optische illusies en ontzettend gemanipuleerd, waarschuwt Woertman.

Met een filter of Photoshop worden ze groter, groter en nog eens groter. Zoals ook de taille dunner wordt gemaakt. Een Amerikaanse fitnessblogger liet onlangs zien hoe makkelijk dat gaat. Ze maakte een foto van zichzelf in de spiegel en fotoshopte haar lijf in het 'perfecte lichaam' door de jaren heen: van grote billen in , naar extreem dun in de jaren 90, tot de mollige, volle vrouw uit de 15de tot de 17de eeuw.

Daarmee legt de blogger de vinger op de zere plek. Want is het niet bizar dat de vorm van het vrouwenlichaam onderhevig is aan trends?

Woertman vindt van wel. Omdat de techniek dat kan. De discrepantie tussen het feitelijke biologische lichaam en de beelden die je ziet, wordt steeds groter, zegt Woertman. De mens is nog nooit zo mooi geweest als nu, door ons goed te verzorgen en door goed te bewegen. Maar we zijn ondertussen ook nog nooit zo ontevreden geweest. En dat is jammer, dat zoveel vrouwen zo verdrietig zijn met hoe ze eruitzien. Hoe zo'n schoonheidstrend precies ontstaat, is lastig te zeggen. Dat gaat geleidelijk.

Het komt deels door de mode-industrie", zegt Woertman. Daarnaast heeft het dus met manipulatie te maken. Zeker als je veel op social media zit en die waanzinnige aantallen beelden tot je neemt. Jonge vrouwen zijn daar gevoelig voor. Dat manipuleren gebeurt niet alleen op foto's, maar ook in het echt.

Er wordt in de wereld van de plastische chirurgie weleens gezegd dat de bil de nieuwe borst is. Bilimplantaten of injecties behoren tot de mogelijkheden. Die razendsnelle ontwikkeling van de cosmetische industrie kan deels ook de oorzaak zijn van de rondebillentrend.

Er zou geen verlangen zijn naar die cosmetische chirurgie, als de techniek niet bestond", zegt Woertman. Carlos Lens sprak voor zijn Billenboek veel vrouwen met volle, ronde billen. En daar zaten ook twee vrouwen tussen die wat werk hadden laten verrichten. Zij heeft nu een grote Kim Kardashian-achtige kont.

Een andere dame had van zichzelf al een mooie bilpartij, maar heeft een 'touch up' laten doen. Maar bij het merendeel van de vrouwen die Carlos sprak, kwam hun bilpartij toch vooral door veel te sporten. Voeding speelt namelijk een heel belangrijke rol", zegt Lens. Model Paula Janson weet als geen ander hoe belangrijk voeding is voor de vorm van je lichaam. In de voorbereiding op zo'n wedstrijd let ik erg op mijn voeding, waardoor mijn lichaam strakker wordt.

Het gevolg is dat ik al mijn curves kwijtraak. En zodra je meer eet, kom je vanzelf meer aan, ook op je billen. Met trainen en voeding kun je dus veel bereiken, maar genetisch voordeel speelt ook een grote rol, zegt Carlos Lens. Als jij platte billen hebt, of een rechte rug zonder curve, dan moet je er wel wat meer voor doen om ronde billen te krijgen. Als een vrouw met een rechte bouw bij mij komt en ze laat me een plaatje zien van Kylie Jenner of Kim Kardashian, omdat ze díe billen wil, dan zeg ik: dat is niet haalbaar.

We kunnen van jouw platte bil best wel een bolling maken. Maar het volume van die Kardashian-billen, dat gaat niet lukken. Daar raakt Lens een belangrijk punt. Westerse vrouwen hebben over het algemeen niet die gewilde ronde billen van moeder Natuur meegekregen. Het huidige schoonheidsideaal is daardoor per definitie niet realistisch, zegt hoogleraar Liesbeth Woertman. Billen van dat formaat en die vorm zijn helemaal niet westers. Biologisch gezien kun je niet én een heel smalle taille én grote billen hebben.

Misschien is het schoonheidsideaal wel aan het kantelen", denkt ze. Kijk naar de Aziatische vrouwen die ooglidcorrecties deden om er meer westers uit te zien. Maar nu lijkt het dus juist de andere kant op te gaan.

Misschien zitten we zelfs wel aan de grens van het witte schoonheidsideaal. Maar ook als je een typische Nederlandse platte bil hebt, valt er altijd nog wel wat winst te behalen, zegt Carlos Lens. Of gebruik het abductie-fitnessapparaat, waarmee je je benen open en dicht doet. Train ook je onderrug, want als je een sterke core hebt, straalt dat uit naar je billen krijg je een soort natuurlijke lift.

Die heup is gewoon een bot, daar verander je niets aan. Maar daaromheen zitten spieren en vet. Wat je dus wél kunt creëren, is dat het vet en die spieren zo strak en curvy mogelijk worden. Bij Paula is het in elk geval wel gelukt om haar billen mooi rond te trainen.

Ze heeft veel fans op Instagram en geeft nu zelf ook booty clinics aan andere vrouwen. Maar ik merk bij mijn clinics ook weleens dat het bij de ene vrouw effectiever werkt dan bij de ander. Elke bil is anders, dus het kan bij jou heel anders ogen dan bij mij. Mijn advies aan andere vrouwen is dus om gewoon te gaan trainen, maar laat jezelf vooral niet gek maken door te veel naar anderen te kijken.

Iedereen heeft een eigen lichaam en daar moet je gewoon trots op zijn. En mooie ronde billen zijn misschien leuk om te zien, maar je bent méér dan je billen. Hoe zit eigenlijk met de mannenbillen?

Mannen zijn veel meer gericht op hun bovenlichaam en trainen amper hun onderlichaam. Daarom lopen er ook zoveel van die 'Jerommekes' rond. Mannen hebben inderdaad veel minder zo'n schoonheidsideaal, zegt hoogleraar Liesbeth Woertman. Toch is het ook bij mannen wel een beetje aan het schuiven.

Je ziet wel dat ze zich steeds meer gaan uitsloven in de sportschool, of gaan diëten, of zelfs grijpen naar anabolen. En de cosmetische industrie gaat zich ook steeds meer op mannen richten. De druk op de man neemt dus wel toe, maar ze zijn er minder gevoelig voor dan vrouwen. Vrouwen zijn historisch en cultureel gezien eigenlijk altijd op het uiterlijk afgerekend, mannen niet.

Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Paula Janson. View this post on Instagram. Brazilian butt lift Carlos Lens sprak voor zijn Billenboek veel vrouwen met volle, ronde billen.

Lees ook: Ander lijf, veranderde liefde? Maar je bent méér dan je billen. Laat je niet gek maken "Ik denk zeker dat elke vrouw meer massa bij de bilspieren kan bereiken.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl