Mijn

Naaktscene verliefd op ibiza neuk je zus

Zaterdag 12st, Mei 2018 12:49:35 Pm
[BANCHOR] josie jr
Stuur een gratis bericht
naar tlp
Offline
tlp
  • 32 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Venlo, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Deutsch(Geavanceerd)
  • Barman, Reanimator
  • ID: 4255599895
  • Vrienden: DarKyE
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 187 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Julie
Bekeken: / 2327
Telefoon: / +312313-195-67

Beschrijving:

Niets is minder waar. Het begint aardig met een impressie van de personages om vervolgens vlak voort te hobbelen en lang om het onbeduidend plot heen te draaien.

Als film was er meer uit te halen maar dit is helaas niet gebeurd. Door deze vlakke vertoning is het uitzitten van de film meer ingegeven in de hoop dat het toch nog wat interessanter zou worden, maar helaas. Sophie Hilbrand is wellicht een gewaardeerd presentatrice op tv maar als actrice stelt het niets voor. Een grote teleurstelling, zeker niet de moeite waard aan te schaffen. Geschreven bij Zomerhitte. Monique van de Ven , je regie debuut is prachtig.

Zomerhitte gezien en heeft een mooie indruk op me achtergelaten. Sophie en Waldemar zijn prachtig samen en de rest van de cast draagt hier zeker zijn steentje bij. De beelden , muziek zijn echt super. Verhaal spannend en houd je van het begin tot het eind op het puntje van je stoel.

Monique laat ons maar weer eens verassen! Deze film is voor mij geslaagd. Prachtige Film van Monique van de Ven; het verhaal was waarschijnlijk één van de laatsten van Jan Wolkers; verrassend spannend voor zijn doen met duidelijke toch ook weer een liefdes verhaal. Weliswaar was het eind van de film, eigenlijk minuten daarvoor al duidelijk, dat vond ik wel jammer. Maar voor een eerste regie: "Petje af" voor Monique van de Ven en groot applaus voor de hoofdrol-spelers.

Zomerhitte vind ik een beetje een vage film. Er zijn veel mysterieuze personen in de film, die ik niet echt snapte. Na de achterkant te hebben gelezen van de dvd werd het wel iets duidelijker, maar het blijven vreemde personages. Op de achterkant van de dvd staat dat het een thriller is, hier ben ik het niet mee eens. Het eerste uur van de film gebeurt er helemaal niks, laatste 40 minuten is wel iets spannender, maar je zit echt niet "met je handen voor je ogen" op de bank.

Nog een laatste ding: Op de site van bol. Dit is grote onzin, Zomerhitte is een oer-hollandse film met Sophie Hilbrand die je meerdere keren naakt gaat zien Het enige mooie van de film was de naaktscene op het strand die op de omslag van het boek lijkt.

Het boek is vele malen spannender en de verhaallijn in de film is slap. Dit had veel beter verfilmd kunnen worden. Ik was helemal blanco toen ik naar deze film ging maar ik werd aangenaam verrast. Het was een goed verhaal met alle ingediënten zomer, spanning, relatie, liefde, spanning, sex en actie. Zelfs mijn vriend was erg enthousiast. Ook de stijl van filmen was apart en prettig om naar de kijken.

De beruchte liefdesscene tussen de 2 hoofdrolspelers vond ik niet veel bijzonders, had erotischer gekund zonder plat te worden. Het is een film voor diverse doelgroepen en ook voor mensen die niet van de doorsnee Hollandse film houden. Kijken dus! Dit doet zij niet onverdienstelijk.

Ook Sophie Hilbrand maakt haar acteerdebuut. Wat mij betreft voegde dit weinig toe aan de film. Sophie doet haar best maar is geen echte actrice. Het verhaal rammelt ook aan een paar kanten; vooral aan het einde. Het is erg ongeloofwaardig en vooral het karakter van Sophie, Katleen, wordt niet genoeg uitgediept in de film naar mijn mening. Als je hou van films die niet perse geloofwaardig hoeven te zijn is dit zeker een aanrader.

Anders zou ik de film laten liggen. Ik had geen hoge verwachtingen van de film, maar was op vakantie op Texel, dus daarom leek het me leuk om te gaan. Sophie en Waldemar spetteren van het beeldscherm af! Het is een leuk verhaal, met mooie beelden. Geen ordinaire sex, maar stijlvol in beeld gebracht. Ik vond het een leuke film! Koop ´m zeker! Geweldig filmdebuut van Sophie Hilbrand. Het verhaal is wat te snel verteld, waardoor het enigzins ongeloofwaardig overkomt, maar gelijkertijd wel een lekker tempo in de film brengt.

De acteerprestaties van de geliefden Hilbrand en Torenstra zijn geweldig. Mijn verwachtingen waren laag en ik was echt verrast door de chemie en de echtheid die de hoofdrolspelers van het filmdoek af acteerden. Het decor bestaat uit prachtige plaatjes van Texel, die als een acteur in de film geplaatst wordt.

Leuke film, maar het boek was echt vele male beter. Monique van de Ven kan beter acteren dan regiseren. Dat heeft ze met deze film wel bewezen. Ook de acteerprestaties zijn niet opperbest. Maar de film kijkt wel lekker weg en de gekozen omgeving is erg mooi. Spannende nederlandse film waarin goed wordt geacteerd, behalve Cees Geel dan. Hij als "crimineel", dat doet mij denken aan Snif en Snuitje uit de Pipo de Clown serie. Cees moet nog veel leren. Zeer matige film, flinterdun verhaaltje, zelfs Sophie kan de boel niet redden.

Absoluut geen aanrader! De film viel me niet tegen, ook de cast was goed. Ik ben niet zo'n liefhebber van nederlandse films, maar hierop maak ik een uitzondering. Verhaal was ook goed. Ik vond de film zeker niet waardeloos. Het is een typisch Wolkers verhaal, dus daar kan je je vantevoren op instellen. Sophie is trouwens ook niet verkeerd om naar te kijken Ik vond dit een waardeloze film. Ik loop nooit eigenlijk een bioscoop uit, maar bij deze film ben ik alverwege weg gegaan. Deze film met deze spelers en deze regisseur en van deze schrijver, had ik me meer van voorgesteld.

Een beetje ongeloofwaardig maar af en toe wel boeiend. Marry Volwerk-Franken. Het boek was vele malen beter dan de verfilming.

Een slap aftreksel van het boek dus. De film was een teleurstelling. De dialogen zijn slecht. De verhaallijnen komen op een onlogische manier samen. Ik had er iets meer van verwacht Was is Sophie Hilbrand een slechte actrice. Ze ziet er overduidelijk zenuwachtig uit de gehele film. Sommige teksten slaan totaal nergens op.

En weer zo typisch Nederlands, zinloze naakt scènes. Dit is weer zo'n typishe ordinaire film van Monique vd Ven. Een film op laag niveau. De taal is slecht te verstaan.

Ze spreken veel te vlug en slecht geacteerd. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud Door de coronacrisis is het erg druk.

De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, klik hier. Acteurs: Jochum ten Haaf. Regisseur: Monique van de Ven. Amaray De verpakking geeft aan waarin het product wordt aangeleverd.

Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl