Mijn

Neuken met mijn zusje helene fischer naakt

Woensdag 6st, April 2017 10:5:19 Am
[BANCHOR] bbc eigendom
Stuur een gratis bericht
naar KineticStone
Offline
KineticStone
  • 23 jaar Vrouw, Leeuw
  • Heerenveen, Netherlands
  • Telugu(Beginner), Javaans(Basic), Bengalen(Beginner)
  • Chemicus, Dierkundige, Visagiste
  • ID: 4386737246
  • Vrienden: Fire_, KarenEC, ryanoster3
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 158 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Vickie
Bekeken: / 2276
Telefoon: / +312549-569-16

Beschrijving:

Niet elke zussenrelatie is dikke mik, daar weet Teresa alles over. Van kind af aan stond ze in de schaduw van haar zelfverzekerde zus Clare. Toch steunde ze haar oudere zus door alles, ook toen deze een postnatale depressie kreeg. Maar toen Clare haar tijdens een woedeuitbarsting uitschold, eindigde ze in de troostende armen van diens man. Terwijl de relatie van haar zus en haar man op knappen stond, groeiden Rob en Teresa steeds meer naar elkaar toe Hij was knap, aardig en zo lief voor haar.

Ik was de jongste thuis en nog maar 19 jaar toen ik hij en Clare - allebei 27 - een relatie kregen. Ik was idolaat van hem, maar ik voelde nooit meer dan bewondering voor hem. Toen hij en mijn zus in het huwelijksbootje stapten, verwelkomden ik en de rest van de familie hem. Iedereen was dol op Rob.

Negen maanden later kregen ze een zoontje die ze Chris noemden. Ze waren dolgelukkig, maar vanaf dat moment ging het bergafwaarts met hun relatie. Clare kreeg een postnatale depressie.

Hoewel we wisten dat het een mentale aandoening was, werd ze steeds ondragelijker. Als familie probeerde we haar te steunen, maar vooral Rob kreeg het zwaar te verduren. Ze werd een keer zo gewelddadig dat ze Robs computer uit het raam donderde en daarna een keukenmes naar hem gooide. Medicatie en therapie hielpen niet. Het werd alleen maar erger. Ik kwam continu bij Rob en Clare over de vloer. Ik hield van mijn zus, maar ik kon zien dat haar relatie onder druk kwam te staan door haar gedrag.

Het maakt me niet uit wat jij vindt. Weet je, je moet meer tijd steken in het verzorgen van jezelf in plaats van hier rond te hangen. Hoe ga je ooit een vriendje krijgen als je er zo uitziet? Je bent gewoon lelijk! Ik was een verlegen, introvert meisje dat nog nooit een vriendje had gehad. Misschien een zoen, maar ik was een beetje ongemakkelijk. Ik was niet zo zelfverzekerd als Clare. Misschien was ik wél lelijk en misschien ontmoette ik wel nooit een jongen die me zou willen, dacht ik toen.

Rob rende me achterna. Ik stapte snel in mijn auto om weg te rijden, maar Rob was vlak achter me en ging naast me zitten. Hij trooste me en zei dat ze niet meende wat ze zei. Ik weet niet meer hoe het gebeurde, maar hij sloeg zijn arm over me heen en ik keek naar hem en dat was het. Ik voelde iets en ik wist dat hij het ook voelde.

Ik kreeg het warm van zijn aanraking en ik had mezelf niet meer onder controle. Hij leunde naar voren, zoende me en ik zoende hem terug. Hij vertelde me dat ik een mooi en lief meisje was en dat elke man blij met mij zou zijn. Het was zo intens. Mijn verlangen naar hem was zo fout, maar ik had er geen grip op. We kregen een affaire en uiteindelijk werden we verliefd. Clare's situatie werd alleen maar erger. Toen ze kokend heet water op Chris liet vallen - met tweedegraads brandwonden als gevolg - was het over voor Rob.

Hij pakte zijn koffers en vroeg volledige voogdij over hun kind aan. Hij wilde dat ik met hem meeging, maar hoe kon ik? Drie weken later ontdekte ik dat ik zwanger was. Ook mijn familie moest ik de waarheid vertellen. Ze zouden nooit geloven dat ik een onenightstand had gehad. Na lang twijfelen, heb ik het opgebiecht. Mijn ouders waren woést. Ze konden niet geloven wat ik hun favoriete dochter had aangedaan.

Ik kwam altijd op de tweede plaats, ik was niemands favoriet. Ik werd verbannen van hun huis en ze weigerde met mij te praten. Ik wist dat ik fout zat, maar ik kan het toch ook niet helpen op wie ik verliefd werd?

Ik voelde me schuldig tegenover mijn zus, maar ik moest me nu zorgen maken over mijn eigen kind. Overigens toonde Clare nooit moederlijke liefde naar haar zoontje. Iemand moest voor háár zorgen. Ze was niet geschikt om een moeder te zijn. Toen we ons eigen dochter kregen, Sophia, waren Rob en ik gelukkiger dan ooit. Toch maakte ik me tegelijk ook zorgen dat we haar op een dag moesten vertellen dat Rob haar vader én oom was.

Clare is er nooit meer bovenop gekomen en is opgenomen met een manische depressie. Soms ga ik stiekem bij haar op bezoek. Ze heeft nog ontdekt wat er tussen mij en Rob speelt, maar ik denk dat ze het diep van binnen wel weet. Ik wil mijn excuus aanbieden, maar ik kan het niet opbrengen om de waarheid te vertellen.

Ik zal altijd moeten blijven leven met het schuldgevoel dat ze misschien wel beter was geworden als Rob er niet met mij vandoor was gegaan. Lees ook: Tattoo Tuesday: 15 x de leukste tatoeages voor zussen. Inloggen Registreren. Inloggen met Facebook. Inloggen via email. Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Onthoud mij voor de volgende keer.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl