Mijn

Sex met de vriendin van mijn vrouw naaktfoto s nl

Dinsdag 9st, Juni 2017 3:13:16 Am
[BANCHOR] aaa seks
Stuur een gratis bericht
naar cbotelua
Offline
cbotelua
  • 25 jaar Vrouw, Krab
  • Hirden, Netherlands
  • Spaans(Geavanceerd), Engels(Basic), Turks(Beginner)
  • Schilder, Brandweerman, Begeleider
  • ID: 9672529583
  • Vrienden: Skhadka
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 155 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Tanya
Bekeken: / 3347
Telefoon: / +312187-274-36

Beschrijving:

Regelmatig droom ik over een vriendin van mijn vrouw. Zij heeft veel lichamelijke klachten gehad en is veel geopereerd. Ik droom dat zij uit een soort cocon komt en een zeer welgevormd lichaam heeft. Ik streel haar borsten. Dan wordt ik wakker. In een andere droom is zij verpleegster en komt aan huis voor een behandeling. Om te controleren of de behandeling aanslaat, moet ik mijn broek uit doen.

Ik ben van onderen naakt. Zij streelt mijn piemel en ballen. Ik moet op de behandeltafel gaan liggen en zij doet haar rok omhoog. Zij draagt geen ondergoed en gaat op mij zitten. We bedrijven de liefde. Zij is beslist niet mijn type.

Ik vind haar aardig en ondernemend. Zij heeft er naar haar scheiding voor gekozen om geen relatie meer aan te gaan. Ik vind dat sneu voor haar. Zij kan nooit geborgenheid vinden. Ik begrijp er niks van Ik droomde dat ik een vrouw van een podium moest aftillen. Daarbij gleed mijn hand onder haar jurk. Ik voelde dat zij geen ondergoed aan had. Ze kuste mij hartstochtelijk. De vrouw leek op Whitney Houston.

Ik vind het vervelend dat ik deze dromen heb. Mijn vrouw denkt dat ik niet tevreden ben met ons seksleven, terwijl ik juist heel erg gelukkig ben.

Wie kan mij adviseren of uitleggen wat er aan de hand is? Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht. Forum Algemeen Discussie Dromen over seks met een vriendin van mijn vrouw. Je emailadres wordt niet getoond. Je reactie. Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.

Voer beveiligingscode in.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl