Mijn

Sex met je zelf seks op de boerderij

Zaterdag 27st, Maart 2018 3:44:0 Pm
[BANCHOR] enorme gushers
Stuur een gratis bericht
naar Salaction
Online
Salaction
  • 46 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Wissenkerke, Netherlands
  • Telugu(Beginner), Engels(Beginner)
  • Stilist, Visagiste, Beheerder
  • ID: 2468659896
  • Vrienden: nagdanirav1, slmlmm
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Ruth
Bekeken: / 5131
Telefoon: / +312344-175-78

Beschrijving:

En vooral voor vrouwen blijkt dat een belangrijke issue te zijn. De manier waarop je seks ervaart, hangt af van wat er omgaat in je brein. Of je zin hebt in seks en ervan geniet, wordt vooral bepaald door wat je denkt en hoe je je voelt. Ben je onzeker over je lichaam, heb je geen vertrouwen in je partner, of heb je angst voor intiem contact in het algemeen, dan is geen enkel seksspeeltje daartegen opgewassen.

Sexy lingerie, chocolade in bed, een romantische noot of een sensuele tune op de achtergrond helpen uiteraard om het spannender, meer relaxed of leuker te maken. Maar ze helpen enkel als de soundtrack in je hoofd ook mee wil.

Vooral vrouwen durven al eens afhaken omdat ze niet in the mood zijn. Maar het goede nieuws is dat daaraan gewerkt kan worden: een paar nieuwe denkpatronen volstaan om sommige remmingen drastisch weg te werken en om je seksleven op te krikken. Toch horen daar een paar kanttekeningen bij. Seksbeleving wordt ook gestuurd door een aantal biologische wetmatigheden die spijtig genoeg niet kunnen worden beïnvloed door positieve gedachten.

Als je bekkenbodemspieren te veel verzwakt zijn of als je last hebt van vaginale droogte bijvoorbeeld moeten er andere maatregelen worden genomen.

Bij mensen die echt getraumatiseerd zijn, zal een positieve gedachtengang niet volstaan om het seksleven te boosten. Je zal ze elke dag luidop voor jezelf moeten herhalen tot je er helemaal van doordrongen bent. En je wacht best niet met jezelf op te peppen tot het tijd is om tussen de lakens te duiken. Het is niet altijd gemakkelijk om eerlijk te zijn met jezelf en om toe te geven dat je twijfels hebt over jezelf of je partner.

Vaak ben je je daar misschien zelfs niet van bewust. Je denkt dus best eens goed na over de blockers die hieronder opgelijst worden. Je maakt je zorgen over hoe je eruitziet als je naakt bent. Sommige vrouwen of mannen hebben het gevoel dat ze er onaantrekkelijk uitzien wanneer ze naakt zijn of wanneer ze een bepaalde houding aannemen.

Ze gaan ervan uit dat hun partner daar hetzelfde over denkt en die onvolmaaktheden gewoon tolereert. Met dit denkpatroon kan je je wel ontspannen en aantrekkelijk voelen: - Heb je een vaste relatie? Zo erg kan het dus niet zijn. Het is uiteraard altijd een goed idee om te praten met je partner over de dingen die je angstig of bezorgd maken.

Samen naar een oplossing zoeken, versterkt de intimiteit. Als je volslank bent mét kleren verwacht jouw partner zeker niet dat je er slank zal uitzien als je naakt bent.

Je hoeft geen mannequinfiguur te hebben om aantrekkelijk te zijn. Sommige mannen of vrouwen houden nu eenmaal meer van mollig en rondingen dan van slank of mager. Je vraagt je voortdurend af of je partner wel voldoende genot ervaart tijdens de seksbeleving en vergeet daardoor om zelf te genieten. Dit is het denkpatroon om daarmee komaf te maken: - Hoe meer ik geniet van seks, hoe meer mijn partner er ook zal van genieten.

Het ideale scenario is natuurlijk de gedachte dat genot beleven tijdens seks met wederzijdse toestemming een mensenrecht is waar zowel man als vrouw recht op hebben. Maar voor bepaalde personen werkt dat niet. Daarom is dit nieuwe denkpatroon een meer haalbare kaart.

Je voelt je er niet comfortabel bij om aan je partner te zeggen wat je leuk of aangenaam vindt tijdens het vrijen.

Er zijn een aantal redenen waarom bepaalde personen zich ongemakkelijk voelen om hun partner wegwijs te maken en aan te geven waarvan ze genieten, zelfs al vraagt die het uitdrukkelijk: ze denken dat het raar zal overkomen, of ze zijn geremd vanuit hun opvoeding, of ze denken dat hun partner niet zal toestemmen met wat ze graag willen …. Nieuwe gedachten die je kunt aanleren om meer pit te brengen in je seksleven : - Ik ben bereid om mij vooraf wat gegeneerd of ongemakkelijk te voelen als dat gevoel beloond wordt met een geweldig goede sekservaring.

Je hebt geen zin in seks maar je geeft toe omdat je je daartoe verplicht voelt tegenover je partner. Mensen die met dat probleem kampen, denken meestal dat het te wijten is aan een lichaamseigen oorzaak vermoeidheid, de hormonen… of aan hun partner. Hij zou hen niet voldoende aantrekkelijk vinden of zelf niet voldoende aantrekkingskracht hebben. Herken je je daarin?

Dan ligt, nog steeds volgens Loewentheil, het echte probleem niet bij je partner en ook niet bij je fysieke toestand. Het zit tussen je oren en het wordt beïnvloed door hoe je denkt over seks in het algemeen en hoe je staat tegenover je partner. Beschouw je seks als een grote inspanning of als een ongemak, dan zal je nooit in the mood zijn. Vind je dat het de schuld van je partner is dat je je niet voldoende sexy voelt, dan komt het nooit goed.

Met welk denkpatroon kan je die gevoelens counteren? Als je echt geen zin hebt in seks en je wilt daarover geen schuldgevoel, denk er dan aan dat het normaal is dat je partner wel ontgoocheld is. Maar dat betekent nu ook niet het einde van een liefdevolle relatie. Dat je het toch op zijn minst een kans moet geven. Probeer je dat moment voor de geest te halen: wat droeg je, wat deed je, in welke omgeving gebeurde dat?

Bron: www. Delen Whatsapp Tweet Mail. Meest gelezen. Osteoporose: oorzaken en behandeling. Welke voorzorgsmaatregelen moeten we nemen nu de quarantaine wat versoepeld wordt? Een tekort aan vitamine D is nefast voor de spieren. Waarom kurkuma met zwarte peper? Deze 6 tips pakken het vandaag nog aan! Het coronavirus: hoe leg je dat uit aan kinderen?

Kriekensap werkt beter dan bietensap om je uithouding te verbeteren. Virale foto maakt pijnlijk duidelijk waarom je moet letten op wat je kleine kinderen te eten geeft.

Beperkt aantal levensmiddelen in België bevat te veel minerale olie. Experts waarschuwen voor plastic lepels, gardes en spatels tijdens het koken. Red de omelet. Voldoende melk, elke dag noten en elke week peulvruchten.

Witloofsalade met ananas, mandarijn, appel en paprika.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl