Mijn

Tess gerritsen meisje vermist neuken met een pornoster

Maandag 1st, Oktober 2017 11:53:19 Am
[BANCHOR] tweeden playboy
Stuur een gratis bericht
naar Chevko
Online
Chevko
  • 20 jaar Vrouw, Waterdrager
  • De lutte, Netherlands
  • Spaans(Elementair), Tamil(Vloeiend), Japans(Beginner)
  • Notaris, Oncoloog, Neonatoloog
  • ID: 4711743318
  • Vrienden: benz1805, myvalentin98, Sam_Palfery
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 181 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Yvonne
Bekeken: / 6532
Telefoon: / +312777-288-64

Beschrijving:

De hoofdpersoon van Meisje vermist , Kat Novak, is patholoog anatoom en leeft voor haar werk. Ze gaat verder dan het uitoefenen van haar werk en bemoeit zich ook met recherchewerk waardoor ze zichzelf in gevaar brengt.

Ze heeft een scheiding achter de rug en lijkt ondanks haar succesvolle carrière onzeker te zijn over haar afkomst. Deze afkomst komt in dit boek   echter goed van pas. Kat is opgegroeid in een achterbuurt en in Meisje vermist worden we meegenomen naar dit soort buurten waar Kat prima haar weg weet te vinden. Ze is een karakter dat vaak in thrillers voorkomt; een sterke vrouw met een wat problematisch liefdesleven.

Niet een heel originele keuze, maar wel een typisch kenmerk van de boeken van Tess Gerritsen. In andere boeken van deze auteur, met name de medische thrillers, verliest ze zich nog weleens in medische termen, waarbij haar geneeskundige achtergrond duidelijk naar voren komt. In Meisje vermist is dat niet het geval, wat het een boek maakt dat vlot te lezen is.

De romantiek die speelt tussen Kat en de man wiens stiefdochter vermist is, is heerlijk. Ook in dit boek weet Tess Gerritsen de spanning goed op te bouwen en zorgt ze voor een verrassende ontknoping. De karakters zijn goed uitgewerkt en weten sympathie op te wekken. Meisje vermist staat op zichzelf, maar heeft wel wat losse draadjes, waardoor je in eerste instantie denkt dat er een eerder boek is verschenen met Kat in de hoofdrol.

Zo is de relatie met haar ex-man, die in dit boek een aantal keren naar voren komt, erg onduidelijk en lijkt een voorgeschiedenis te hebben die je als lezer mist. Dit is een heruitgave uit waarbij de tekst van dit boek geactualiseerd is.

In het nawoord geeft Tess Gerritsen aan dat in dit boek goed de overgang te zien is tussen haar eerste romantische boeken en de latere thrillers die ze is gaan schrijven.

Deze opmerking is heel herkenbaar en het vleugje liefde in combinatie met de spanning van de gepleegde moorden, maakt Meisje vermist een heerlijke vrouwenthriller. De speelgoedman Heleen van den Hoven. Dodelijk dichtbij Jonas Moström. Door het sleutelgat Ruth Ware. Als de twijfel toeslaat Malin Persson Giolito. Stilleven Marieke Damen. Souvenir Suzanne Vermeer. Wie zonder zonde is Bo Svernström. Tarifa Kiki van Dijk. Vergeef me J. Alibi Denise Mina.

Meisje vermist Tess Gerritsen. Kat moet in twee dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen; twee gevallen van overdosis die op het eerste oog niets met elkaar te maken hadden. Toch krijgt Kat argwaan en ze vermoed dat er meer aan de hand is. Maar telkens als ze haar baas en andere invloedrijke mensen ervan probeert te overtuigen dat er gevaar dreigt voor een grotere groep mensen, wordt ze niet serieus genomen en zelfs misleid.

Ze kan niet anders dan de zaak zelf tot op de bodem te gaan uitzoeken. Zoeken Uitgebreid zoeken. Bekijk hier alle te reserveren Nederlandstalige boeken bij Bol. Niemand komt je redden Alex Marwood Uitgeverij Boekerij.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl