Neuken

Je zusje neuken pijn aan eierstokken na seks

Maandag 11st, Mei 2017 6:39:58 Am
[BANCHOR] thegutteruncensored
Stuur een gratis bericht
naar bretts09
Online
bretts09
  • 25 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Ferverderiel, Netherlands
  • Italiaans(Beginner), Telugu(Basic)
  • Internationale, Psycholoog, Psychotherapeut
  • ID: 2575228414
  • Vrienden: lusine-yesayan, antvenom123, andryk
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 168 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Susana
Bekeken: / 4996
Telefoon: / +312649-822-96

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Dit is het verhaal van mijn nymfomane zusje Eva. Ze denkt de hele dag aan niets anders dan neuken, neuken, neuken Het verhaal begint in de tijd dat mijn zusje nog erg jong was. Ze heet dus Eva, ze is niet erg groot, ook nog eens fijntjes gebouwd, als een ballerina. Haar borstjes beginnen zich in haar t-shirt af te tekenen, maar aan het dragen van een beha denkt ze niet.

Haar karakter is vrolijk, maar ook onrustig en speels. Ze is een mooie meid, met haar nieuwsgierige, grote ogen, haar ontdeugende wipneus, en haar mond met de volle lippen die wel gemaakt lijkt om mee te zoenen. Als kinderen keken we zonder oordeel naar elkaar, maar toen ze naar de middelbare school ging, en haar lichaam zich begon te ontwikkelen, keek ik anders naar haar.

Als haar iets oudere broer begon ik haar onweerstaanbaar leuk te vinden Mijn naam is Erwin, ik ben een jaar ouder dan mijn zusje, en ik zat een klas hoger op dezelfde school.

In de tijd waarin dit verhaal zich afspeelt, hadden onze ouders een huwelijkse crises, en iedere avond hoorden we het gescheld uit hun slaapkamer aan. Eva en ik gingen dan op haar kamer zitten, zo ver mogelijk weg van die nare ruzies. Het was wel logisch dat we hierdoor elkaars steun zochten en naar elkaar toe groeiden. Dit ging zo ver dat we ook onze diepere verlangens aan elkaar toevertrouwden.

Eva wist welke meisjes op school ik leuk vond, en vond niets spannender dan mij uit te horen over mijn fantasieën. Dat durfde ik omdat Eva, jong als ze was, mij ook háar geile dromen vertelde.

Dan zat ik met een keiharde lul in mijn strakke broek, en rode wangen van opwinding te luisteren, hoe mijn ontdeugende kleine zus vertelde dat ze mijn beste vriend zijn stijve zou willen zien. Mijn beste vriend moest eens weten! En ik werd helemaal sprakeloos toen ze zei: 'ik zou het liefste eerst veel oefenen, met iemand die ik goed ken. Iemand zoals jij bijvoorbeeld.. Toen zoende ik voor de allereerste keer, en nog wel mijn zus!

We hielden die avond niet meer op, eindeloos kusten we elkaar, eerst onwennig en teder, later steeds heftiger. Eva sloeg haar armen om me heen, en nu gleden onze tongen over elkaar, speeksel liep van haar mondje in de mijne, en haar heerlijke kleine, beweeglijke tongetje begon me overal te likken.

Over mijn wangen, in mijn oor, mijn nek en hals, en weer terug naar voren waar ze haar draaiende, natte tong weer in mijn keel liet glijden.

Later deed ik hetzelfde bij haar, en ik vond het heerlijk. Haar slanke hals, de kleine oortjes, alles aan haar was even fijngebouwd.

Ze rook ook heerlijk, zoals alleen meisjes ruiken. Naar bloemetjesparfum wat ze op hun verjaardag hebben gekregen. Die avond likten en tongden mijn zusje en ik elkaar vurig, en natuurlijk zaten we de avond daarop weer op haar kamer.. Terwijl onze ouders elkaar weer eens 'de waarheid' vertelden, sloten Eva en ik ons op, om elkaar juist te beminnen.

Allebei hadden we erg genoten, ik had me s'avonds in mijn eigen bed nog heerlijk afgetrokken, en het zaad in een grote boog over mijn buik gespoten.

Eva vroeg me ernaar: 'Heb je nog gerukt gisteravond? Zou ik dat een keer mogen zien? Eigenlijk vond ik het een heerlijk plan, en terwijl we geil zoenden, knoopte ik mijn gulp open. Eva trok mijn t-shirt over mijn hoofd. Ik wipte met mijn billen omhoog om mijn spijkerbroek naar beneden te schuiven, en direct sprong mijn harde erectie naar voren.

Met een jaloerse blik zat ze te kijken hoe ik mijn hand om mijn lul sloot en langzaam de voorhuid naar achteren schoof. Mijn paarsrode eikel kwam tevoorschijn, en voorzaad kwam naar buiten gelekt.

Traag begon ik mijn hand op en neer te bewegen, en nu keek ik mijn zusje aan. Ze lag achterover op bed, haar grote ogen stonden nu op kiertjes.

Met een hand kneede ze een tepel door haar t-shirt heen, haar andere lag losje in haar kruis. We vergaten helemaal dat we broer en zus waren, en Eva stak nu een hand bij haar broek in om zich te kunnen vingeren. Ze deed het. Zo kwam het dat we bloot op Eva's bed lagen, en belangstellend toekeken hoe we masturbeerden. Eva liet me haar onbehaarde spleet van dichtbij bewonderen, en zij kwam met haar hoofd vlakbij mijn pik om alles goed te kunnen zien.

Ik deed mijn benen wijd en daarna iets omhoog. Ze had nu een eersteklas uitzicht op mijn zaadfabriekje met de jongenslul daarboven. Ongegeneerd begon ze zich klaar te vingeren. Haar vingers bewogen als een razende over haar jonge meidenspleet, de ogen had ze nu gesloten. Spartelend en gillend kwam mijn kleine zusje klaar, haar billen stampend op de matras, haar hoofd woest heen en weer slingerend.

Ik nam haar in mijn armen, en toen ze wat tot rust gekomen was, kusten we elkaar. Eva lag tegen me aan, haar kleine hand aaide mijn dijbeen. Ik liet mijn lul los en nu sloot mijn zusje haar kleine hand om mijn keiharde staaf. Het was goddelijk, nooit is mijn lul heerlijker vastgepakt als toen die dag.

Geraffineerd begon ze aan de basis van mijn pik te strelen, te trekken, en te knijpen. Ik vocht tegen het orgasme wat er aan zat te komen. Toen haar vingers teder naar boven bewogen en de kop van mijn lul raakten, kon ik het niet meer stoppen. Met een woeste brul kwam ik klaar, mijn testikels trokken spastisch samen en braakten straal na straal warm sperma naar buiten.

Mijn zus keek sprakeloos toe, met open mond. Wat lekker! Ga door Eva, met je hand! Het duurde even voor ik bijgekomen was. Nieuwsgierig rook mijn zusje aan het verse sperma.. Eva trok een ernstig gezicht. Is dat zo? Haha, ze geloofde het!

En voordat ik verder kon gaan met plagen bracht ze haar druipende vingers naar haar mond en stak ze naar binnen. Ik zag hoe haar tong en lippen mijn sperma voorzichtig naar binnen zoog, het was vreselijk geil om te zien! De aanblik van mijn zaadetende zus was genoeg om me weer een keiharde erectie te bezorgen.

Ongeremd begon ik mezelf opnieuw af te trekken, terwijl Eva de resterend sperma van mijn buik oplikte en doorslikte. Als een wilde lag ik mezelf af te trekken in mijn zusjes gezicht. Eva opende haar mond, ze was vast van plan hier niets van verloren te laten gaan.

Ik richtte mijn pik op haar keelgat, en de volgende stralen verdwenen in haar keelgat. Toen er niets meer uitkwam, slikte ze met een verlekkerde uitdrukking op haar gezicht alles door, en liet daarna haar mond om mijn slapper wordende lul glijden.

Oh wat een goddelijk gevoel, haar warme, natte mond rond mijn geslacht te voelen. Ze sabbelde op haar gemak nog een tijdje, tot mijn piemel schoon en glimmend naar buiten gleed.

Ik vertel daar de volgende keer meer over. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn nymfomane zusje - keer gelezen. Copyright © www.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl