Neuken

Nederlandse moeder neuken hoeren in hasselt

Vrijdag 22st, November 2018 10:15:11 Am
[BANCHOR] lois griffin
Stuur een gratis bericht
naar aubrei13
Online
aubrei13
  • 24 jaar Vrouw, Leeuw
  • Brunssum, Netherlands
  • Engels(Geavanceerd), Vietnamees(Basic)
  • Musicus, Stuntman
  • ID: 8627547455
  • Vrienden: andrewbabcock2, K25148
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 159 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Joan
Bekeken: / 3521
Telefoon: / +312432-191-46

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Fabulous Mama hield onlangs een groot sex-onderzoek, waar we al eerder interessante feitjes over publiceerden. Lees snel verder! Het blijft een taboe-onderwerp, maar heel veel vrouwen doen het. Het onderzoek van bevestigt dit: de meeste moeders masturberen één tot vier keer per maand 45 procent. Ter vergelijking: de meeste mannen masturberen vijf tot acht keer per maand. Dat mannen meer masturberen dan vrouwen, is niet zo verrassend.

Wel opvallend: 18 procent van de mannen doet het nooit! Wat vinden vrouwen de lekkerste manier om een orgasme te bereiken? Orale bevrediging staat met stip op nummer één, zo blijkt uit het onderzoek. Bekijk hieronder de top 5 van zowel mannen als vrouwen:. Vrouwen 1. Oraal 2. Met zijn vingers 3. Bovenop hem zittend 4. Met de Tarzan 5. Mannen 1. Gewoon neuken 3. Tegelijk 4. Zo lang mogelijk uitstellen. Klaarkomen is echter niet voor elke vrouw vanzelfsprekend. Slechts 23 procent van de vrouwen krijgt altijd een orgasme.

Bij 42 procent gebeurt het meestal en bij 10 procent de helft van de tijd. Overigens vindt 37 procent van de vrouwen dat de sex mislukt is als haar partner geen orgasme heeft bereikt.

Bij mannen ligt dit percentage op 42 procent. De nadruk ligt dus niet altijd op het orgasme tijdens een vrijpartij! Communiceren is heel belangrijk, ook tussen de lakens. Niet alle vrouwen vinden het echter even makkelijk: 16 procent doet het wel, maar vindt het moeizaam. Slechts 1 procent doet dit echt niet. Net als mannen houden wij vrouwen ook wel van fantaseren. Het blad was benieuwd wat de geheime sexwens is van Nederlandse moeders.

Op één staat sex met een vrouw, op twee staat sex met twee mannen en op drie staat vreemdgaan. Mannen en vrouwen blijken niet helemaal op één lijn te liggen qua standjes. De meeste vrouwen 30 procent vrijen het liefst in de missionarishouding.

Op de derde plek komt de vrouw bovenop 23 procent. Mannen hebben echter een hele andere voorkeur. Slechts 6 procent vindt de missionarishouding het lekkerst. Staand sexen komt op de derde plek 9 procent. Opvallend genoeg vindt slechts de helft van de mannen dit een goed idee.

Lees hier nog meer sexfeitjes over Nederlandse moeders! Welk ondergoed past bij jou? Zwangerschap-checklist: als je deze afvinkt zit je goed. Kom je inmiddels om in de me-time? Doe iets liefs voor een ander. Dit is pas echt een nuttige besteding van je extra tijd nu. Zes redenen om te investeren in lichtgewicht ondergoed. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Neuken in auto bolz naakten

Van
AnonymousOne

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl