Neuken

Twee mannen neuken een vrouw sex met rijpe vrouw

Donderdag 25st, Januari 2017 7:24:34 Pm
[BANCHOR] jisel
Stuur een gratis bericht
naar kylea
Online
kylea
  • 38 jaar Vrouw, Stier
  • Barham, Netherlands
  • Urdu(Bekwaamheid), Frans(Basic)
  • Bloemist, Archeoloog, Monteur
  • ID: 5481867714
  • Vrienden: mickey1054
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Sarah
Bekeken: / 2167
Telefoon: / +312289-937-24

Beschrijving:

Een trio in de context van seksualiteit is een activiteit waaraan drie personen deelnemen. Omdat er bij een trio altijd sprake is van minstens twee personen van hetzelfde geslacht , vindt er soms, maar niet altijd, gedeeltelijk homoseksueel geslachtsverkeer plaats. Daarom worden trio's relatief vaak uitgeoefend door personen van wie minstens één persoon bi - of homoseksueel is.

Bij een trio tussen drie heteroseksuele personen is er beperkte seksuele aantrekkingskracht tussen de deelnemers van hetzelfde geslacht. Bij een trio is er een aantal seksuele handelingen mogelijk die niet mogelijk zijn met twee personen zonder seksuele hulpmiddelen, zoals een sandwich , de Eiffeltoren en dubbele penetratie. Bij seks tussen meer dan twee personen spreekt men van groepsseks. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Categorieën : Seksuele handeling Seksualiteit. Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 mei om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zie de categorie Threesome van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl