Seks

Fajah lourens tieten porno voor gsm

Vrijdag 6st, Augustus 2018 11:29:59 Am
[BANCHOR] verwant geslacht
Stuur een gratis bericht
naar Darrka
Online
Darrka
  • 40 jaar Vrouw, Leeuw
  • Ostcapelle, Netherlands
  • Perzisch(Vloeiend), Italiaans(Bekwaamheid)
  • Barista, Barman
  • ID: 6289981495
  • Vrienden: lolo9195, mattogio, gilat
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 185 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Louise
Bekeken: / 9581
Telefoon: / +312711-637-76

Beschrijving:

Personal trainer en gewichtsconsulente Yousra Jaddour van Ninjamoeder reageert op hilarische wijze op de Fajah Lourens killerbody-kwestie. Ze was deze week in het nieuws met wat interessante uitspraken.

Mijn broek zakte er nog net niet van af. Maar dat komt meer omdat mijn kont gewoon wat te dik is. Daarna eet ik de grootste maaltijd van de dag: een pannenkoek met havermout. Een keer per week heb ik een refeed dag en mag ik 1. Ik denk alleen maar aan al die arme jonge meiden die deze adviezen klakkeloos overnemen. Meiden die onzeker worden van alle prachtige lijven die ze voorbij zien komen op Instagram photoshop! Het killerlijf van Fajah zien — én eerlijk is eerlijk ze heeft echt een prachtig lijf — en dat ook willen.

Dan gaan ze ook maar kcal eten en zichzelf een refeed dag gunnen. Maar als je denkt dat het alleen de jonge meiden zijn dan heb je het mis. Je wordt nooit meer zoals je was toen je 18 was. Je tieten gaan hangen. Je onderkant is verrampeneerd. Je hebt striae en putten. Wallen onder de ogen. Goes with the job. Accepteer het maar en maak er het beste van. Het beste. Geen killerbody. Als je met 80 jaar in het bejaardenhuis zit en terug kijkt op je leven zou het dan een highlight zijn? Die keren dat je over het strand liep met je bikinibody en buikkramp van de honger — iets waar je aan moet wennen volgens Fajah.

Al die uren die je besteed hebt aan trainen, trainen, trainen, eten, rusten, eten voorbereiden, trainen, rusten, voor de spiegel staan, vetpercentages meten, niet tevreden zijn, trainen, verjaardagen overslaan, trainen, rusten.

Uhm, ik denk niet dat dat het eerste is waar je dan aan denkt. Als je 80 bent. Daar in het bejaardenhuis. Maar dat is natuurlijk héél persoonlijk.

Ze zullen er vast zijn. Ze had altijd van die heerlijke harde benen als ik bij haar op schoot zat. En als we naar het strand gingen in de zomer, dan was ik zo trots op haar bikinibody.

Ze zag er zo goed uit. Ja, mama, wat had ze toch een geweldig lijf. Natuurlijk snap ik Fajah. Het is haar bedrijf. Ze verdient geld met haar lijf. Want ik weet hoe hard je moet werken om zó ultra strak en gespierd te worden. Ik heb héél veel respect voor de mensen die dat kunnen. Want eerlijk gezegd, ik heb er de wilskracht en motivatie niet voor. Maar ik zie dan ook het nut er niet echt van in.

Het stoort me. Dat ze je laat denken dat het wél iets is wat makkelijk haalbaar is. Het is niet voor iedereen!

Echt niet. Het is gewoon freaking niet belangrijk! Dat kan ook met blubberbenen. Honger jezelf niet uit. Je wordt NIET gelukkig er van een killerbody. Eet gewoon gezond, gevarieerd en met mate. Sport er regelmatig bij. Train je sterk en fit. Wees tevreden en dankbaar met je lijf. Het is het enige huisje waar jij in kan leven.

Zorg er voor dat je huis gezond is. Dát is het allerbelangrijkst. Dit is een RealLifeBody. Van iemand die gezond eet en regelmatig sport.

Iemand die drie kinderen heeft gehad. Géén perfect lijf. Een lijf inclusief blauwe plekken, putten, blubberbuikje en de lelijkste kuiten ooit. En nee, de foto kon niet kleiner help. Géén killerbody. Maar een RealLifeBody.

Zonder photoshop. Dus dat. Bron: ninjamoeder. Type zoekwoorden. Harde benen? Lekker belangrijk! Echt serieus. Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Health. Health 4 Ochtendrituelen voor een kickstart van je dag Waarom je kiwi's met schil en al moet eten Welke wijn kun je het beste drinken bij afvallen Dít eten gaat jouw winterdip te lijf Dit gebeurt als je

Ww seks nl mujra sexi

Van
feldhausae

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl