Seks

Hoe vaak kan een man seks hebben per dag oude mannen en sex

Dinsdag 5st, November 2018 10:14:5 Am
[BANCHOR] redtube fles
Stuur een gratis bericht
naar Joelmattes
Online
Joelmattes
  • 43 jaar Vrouw, Meisje
  • Graf, Netherlands
  • Turks(Bekwaamheid), Perzisch(Beginner)
  • Botanist, Marketeer
  • ID: 3324125265
  • Vrienden: cameronkonken, athers, Beautybabs
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 167 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Sheila
Bekeken: / 7368
Telefoon: / +312457-415-96

Beschrijving:

Er is veel aandacht voor het seksleven. We worden om de oren geslagen met enquêtes over hoe vaak we het nu doen. Over een optimale frequentie bestaat geen duidelijk antwoord. Meestal vrijen mensen iets minder dan wat uit de meeste enquêtes blijkt. Wanneer respondenten gevraagd wordt om te turven daadwerkelijk op te schrijven wanneer ze seks hebben gehad blijkt het gewoonlijk minder dan gedacht. Ook een constante: mannen geven hogere cijfers aan dan vrouwen.

Vrouwen blijken realistischer in die dingen. De frequentie neemt af met de leeftijd, dat is bekend. Nogal wat onderzoek vindt 7 keer seks per maand, dat is minder dan 2 keer per week. We zullen met de deur in huis vallen. Er bestaat geen enkel onderzoek dat het effect van dagelijkse seks op de gezondheid heeft onderzocht. In bestaande studies worden realistische frequenties vergeleken: bijvoorbeeld paren die 9 keer per maand vrijen in vergelijking met 5 keer per maand.

Als 9 keer beter is dan 5 keer, mag men uiteraard niet besluiten dat 30 keer nog beter is. Er bestaat weinig degelijk onderzoek naar de positieve impact van seks op de gezondheid. Vijf jaar geleden heeft een onderzoekster alle studies samengebracht die de effecten van verschillende soorten seksuele activiteiten op de geestelijke en lichamelijke gezondheid onder de loep nam 2. De studies zijn meestal observaties en gebaseerd op vragenlijsten, wat de betrouwbaarheid niet ten goede komt.

De meeste studies betroffen heterokoppels. Een constante is dat coïtus, zeg maar een klassieke vrijpartij tussen man en vrouw, de meeste gunstige effecten gaf. Er bestaat een verband tussen meer vrijen en een goede geestelijke gezondheid, tevredenheid over de relatie, minder depressieve stemming, betere levensexpectantie, betere fysieke conditie, gunstige effecten op de bloeddruk, minder opvliegers, enz … De aard van deze studies laat echter niet toe te besluiten dat het hier om oorzakelijke verbanden gaat.

Uit de studies blijkt ook dat er verschil bestaat tussen coïtus en masturbatie: de gunstige effecten die men ziet bij seks met een partner gaan niet op voor masturbatie. Bestaat er een verband tussen seks en prostaatkanker? Een grote studie onderzocht het effect van het aantal zaadlozingen in dit geval werd geen verschil gemaakt tussen coïtus en masturbatie op het voorkomen van prostaatkanker.

Daaruit bleek dat mannen die meer dan 20 ejaculaties per maand hebben iets minder prostaatkanker krijgen in vergelijking met mannen die 4 tot 7 ejaculaties hebben 3,4. Dat lijkt veel, maar in absolute cijfers is dat niet zo: op mannen van 55 jaar sterven er 8 aan prostaatkanker voor de leeftijd van 70 jaar.

Veelvuldige ejaculaties vermindert het aantal overlijdens in deze groep van 8 naar 7. Dit stelt weinig voor, want van die mannen sterven er bijna mensen voor hun 70 jaar door andere oorzaken 5. Een andere bedenking bij deze studie: de mannen met een hoge frequentie van zaadlozingen lieten wat minder PSA-tests afnemen.

Logisch dat men bij hen minder prostaatkanker vond. Het goede nieuws is dat het veel seks hebben zeer waarschijnlijk niet leidt tot meer prostaatkanker, wat vroeger werd gedacht. Kan vrijen bijdragen om de wekelijkse aanbeveling van minuten fysieke inspanning aan matige intensiteit te behalen? Tijdens een vrijpartij verbranden mannen gemiddeld kilocalorieën Kcal en vrouwen 69 Kcal 6. Onderzoekers suggereren dat vrijen kan beschouwd worden als een lichamelijke inspanning van gematigde intensiteit.

Vrijen situeert zich volgens deze studie tussen wandelen en rustig joggen. Maar zonder voorspel daar gaat weinig energieverbruik mee gemoeid duurt een vrijpartij gemiddeld 6 min tijd van de geslachtsgemeenschap zelf. Reken zelf maar uit hoe vaak je moet vrijen om aan minuten per week te komen. Er zijn aanwijzingen dat er een verband is tussen vaker vrijen en een goede geestelijke en fysieke gezondheid, maar het is niet aangetoond dat het ene het gevolg is van het andere.

De studies zijn gebeurd bij paren die gemiddeld 7 keer per maand vrijen. The relative health benefits of different sexual activities. J Sex Med ;— Michael F. Leitzmann, MD; Elizabeth A. Platz, ScD; Meir J. Stampfer, MD; Walter C. Zoek Patiëntenrichtlijnen. Vond je dit artikel nuttig? Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je opmerking ×. Wat is je opmerking over 'Is elke dag vrijen gezond?

Seks op tafel begin cum

Van
h0llywood83

Seks met nl naakt films

Van
InternetSlayer

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl