Seks

Japanse naakte vrouwen opwindende sex verhalen

Donderdag 23st, Juni 2017 10:33:29 Pm
[BANCHOR] sticky dick
Stuur een gratis bericht
naar worldsbestchees
Online
worldsbestchees
  • 48 jaar Vrouw, Stier
  • Pernish, Netherlands
  • Russisch(Geavanceerd), Arab(Elementair), Arab(Mooi zo)
  • Biotechnoloog, Opticien
  • ID: 2912255483
  • Vrienden: justdee
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 162 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Laura
Bekeken: / 8791
Telefoon: / +312139-665-26

Beschrijving:

Home » Archief » Japanse vrouwen [ Ja, ik zit dus in Tokio, en ik mis Nederland helemaal niet. Sterker nog, mijn vakantie is bij voorbaat al verpest omdat ik straks gewoon weer terug naar Nederland moet. Want zoals de fascistracistische PVV-apen niet moe worden me te mailen en in de spambak van de Frontaal Naakt -reageerruimte te braken eentje belde me zelfs op mijn werk om met overslaande dronkemansstem in mijn oor te blèren: Japan neemt NUL vluchtelingen op!

Dus ik mag hier niet blijven, zelfs niet als ik werk zou vinden! Maar goed, het is hier hartstikke leuk. Ik hoef niks meer. Dan loop ik door het Uenopark en dan denk ik: ik denk dat ik maar eens naar Asakusa ga. En dan ga ik naar Asakusa en na anderhalf uur naar een antieke Godzillapop te hebben gezocht, besluit ik dat ik zin heb om te gaan eten bij Kyubei in Ginza. Nou, dan ga ik naar Kyubei. En daar staat dan een heel knap meisje in kimono hardnekkig in het Engels te antwoorden NEE!

Maar ik wil sushi én sashimi, want de sashimi van Kyubei, dat geloof je gewoon niet, die is werkelijk geestverruimend lekker. En of het dan morgen kan. Nee, tomorrow is full. No, day after tomorrow is full. Maandag dan? Yes, but you have to leave at half past seven. Er zijn mensen, er schijnen mensen te zijn die geen ledig leven kunnen leiden. Dat zeggen ze dan, van zichzelf, al zie ik ze zelf nooit productief zijn, maar goed, ik kan dat prima, mijn dagen vullen met ledigheid.

Uitslapen, stukkie schrijven over een Japans restaurant voor Aisha Qandisha , naar buiten wandelen, onigiri en groene thee kopen bij Family Mart , metrokaartje kopen, de hele dag doelloos rondreizen. Vrouwen kijken. De vrouwen in Japan zijn waarlijk de elegantste wezens op aarde.

Met hun übercoole schoenen, hun hippe kleding, hun grote, glanzende ogen en hun perfecte boogneuzen. Het mooie van Japan is, niemand gaat hier naar de orthodontist en er is weinig sexier dan een vrouw met een overbite. Ik hou van mensen met scheve gebitten. David Bowie werd een stuk minder aantrekkelijk toen hij zijn draculatanden liet rechtzetten. Ik stond vandaag in de Daiso zoutjes uit te zoeken inktvischips!

Hoe kun je nou niet van Japan houden? Overdreven gewoon, als in een tekenfilm. Met van die grote, gretige ogen. Perfect gekleed, zo stijlvol, zo sexy. In Europa heeft iedereen hetzelfde gebit.

Vroeger hadden alleen Amerikanen dat. Japanse vrouwen zijn paradijsvogels. Er is vaak ook één jonge vrouw bij. Eén, niet meer. Een office-lady. Zodra die een man aan de haak heeft, is ze verlost van dat verschrikkelijke, geestdodende leven. Vrouwen hebben de macht in Japan. Ze schijnen ook het salaris van hun man te beheren en hij krijgt dan zakgeld.

Man zijn lijkt me in Japan alleen leuk als je nog studeert, of kunstenaar bent of heel rijk. Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, dan zou Uw Hoofdredacteur de hotel- en restaurantrekeningen kunnen betalen in de duurste stad ter wereld.

Japan , Peter Breedveld , Reizen , Hoe herkenbaar Peter. Als oud collega studiegenoot ben ik wel een beetje jaloers. Ki wo tsukete ne! Maar misschien ben jij toch de minst barbaarse Blanke man uit Nederland nu daar in Japan. Kan jij niet met een bordje rondlopen in de stad in het Japans met deze tekst:. Hoe zou men in Japan nou hierop reageren?

Vroeger mochten duivelse blanken geen poot zetten op de heilige Japanse bodem, en nu loop jij daar de boel te ontheiligen. Zeker, heel herkenbaar. Hierdoor ruik je relatief vaak een onaangename cariëslucht. Toegegeven meestal bij de wat oudere mannen, maar die hebben zeker geen monopolie daarop. Become a Patron!

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

Vermaakt u zich een beetje met deze site? Laat uw waardering blijken met een kleine donatie grote mag ook! O Hoi, Onderwijsraad, zit de mensen eens niet zo in hun nek te hijgen! O De verontwaardiging over Jort Kelder is behoorlijk hypocriet. O Die vraag was geniaal, jullie zijn dom. O Er staat zoveel in de grondwet. O We zitten wel degelijk in de shit door de kaalslag in de zorg.

O Ik zing niet voor de Rutte-monarchie. O Stop met janken, journalisten, de persvrijheid is niet in gevaar als iemand de reguliere media bekritiseert. O Mensen leven niet alleen om niet te sterven. O Het coronabeleid van dit kabinet is een masterclass in gaslighting. O YouPorn. O Verplicht naakt douchen op school, jongens en meisjes bij elkaar.

O Hoi, Jesse Klaver, ik heb geen zin om te boeten voor jouw papatijd. O De koning van het uittrekken van de damesslip. O Het totale en angstwekkende gebrek aan integriteit van de Metoo-meute. O Ik word vervolgd wegens belediging van een seriebelediger. O Ga je nu Wierd Duk ontslaan, Telegraaf? O Ik ga naar Japan verhuizen. O Smachten en soppen met Thierry Baudet. O Opbokken met je racistische kinderfeestje. Ficq, politierechter. Jij bent de antichrist. Peter moet blijven.

Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen. Wat kan die gast schrijven. Een groot schrijver. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt. Schandalig gewoon. Japans oefenen En daar staat dan een heel knap meisje in kimono hardnekkig in het Engels te antwoorden NEE!

Scheve gebitten Vrouwen kijken. Vrouwen hebben de macht Japanse vrouwen zijn paradijsvogels. Oh well. Tweet Japan , Peter Breedveld , Reizen , Sajonara enige Japanse woord dat Wieroe kent dewanand en Wieroe hindoe fundamentalisten planet of the intelligent Hindu chimps op 11 04 at schreef Haes : Zeker, heel herkenbaar.

Heb je die antieke Godzillapop nog gevonden? Nieuwe reactie Naam: E-mail: Homepage:   Afbeelding invoegen this. Advertentie       Meest gelezen in april O Hoi, Onderwijsraad, zit de mensen eens niet zo in hun nek te hijgen! Nieuwe reactie. Afbeelding invoegen this.

Mannen en seks ona simm's

Van
blackrhino13

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl