Seks

Meisjes 16 seks seks met oudere man

Maandag 26st, Oktober 2017 1:11:5 Pm
[BANCHOR] menintheshower
Stuur een gratis bericht
naar Ezekielyo
Offline
Ezekielyo
  • 43 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Esergrun, Netherlands
  • Turks(Vloeiend), Portugees(Geavanceerd), Tamil(Gemiddeld)
  • Middel, Biochemicus, Videograaf
  • ID: 7785182951
  • Vrienden: čupr, nanaoma
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Kate
Bekeken: / 2978
Telefoon: / +312144-848-43

Beschrijving:

De politie in Brussel heeft zeven mannen aangehouden voor mensenhandel. De bende wordt verdacht van het prostitueren van een Frans meisje van De zeven mannen zouden het meisje voor euro hebben gekocht van haar vriend.

Hoe die verkoop is verlopen, is niet duidelijk. Belgische media melden dat het meisje werd misbruikt in een huis in de Belgische plaats Ukkel, in de buurt van Brussel. Ook zou ze in een hotel in Elsene mannen hebben ontvangen.

De bende zou haar op een website hebben aangeboden voor euro per uur. In twee weken tijd zouden er meer dan telefoontjes zijn binnengekomen van geïnteresseerden. Het meisje is mogelijk niet het enige slachtoffer, maar de politie heeft niet bekendgemaakt om hoeveel slachtoffers het precies gaat. Het onderzoek is nog altijd aan de gang. Alle leden van de bende zijn aangehouden, meldt de politie.

Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Mensenhandel Frans meisje 16 verkocht en gedwongen tot seks: 7 mannen aangehouden 15 januari Aangepast: 15 januari Huis in Ukkel Belgische media melden dat het meisje werd misbruikt in een huis in de Belgische plaats Ukkel, in de buurt van Brussel.

Lees ook: Slachtoffers seksuele uitbuiting raken verder uit beeld. Meer slachtoffers Het meisje is mogelijk niet het enige slachtoffer, maar de politie heeft niet bekendgemaakt om hoeveel slachtoffers het precies gaat.

In maakten we deze video met Xandra. Vanavond lang warm De kou heeft vertraging, maar komt morgenmiddag toch echt. Economie Bloemen- en plantenexport daalde sterk door coronacrisis. We noemen hem Mulciber Vulkaan ontdekt in de Noordzee: 'Een toevalstreffer'. Zonder ramen Al maanden vast op cruiseschip: 'Erger dan ik had verwacht'. Economie Ontslagboete verdwijnt in nieuwe coronaregeling voor loonkosten.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl