Seks

Seks in bos neuken met dochter

Zondag 11st, Juli 2018 10:22:0 Pm
[BANCHOR] striptease verzending
Stuur een gratis bericht
naar Dr.Trojan
Online
Dr.Trojan
  • 49 jaar Vrouw, Meisje
  • Zvartsleys, Netherlands
  • Portugees(Elementair), Turks(Bekwaamheid)
  • Kosmonaut, Barista
  • ID: 3199517833
  • Vrienden: vishnukarthik, a-m-b
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 167 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Whitney
Bekeken: / 7623
Telefoon: / +312948-962-45

Beschrijving:

Wat mij betreft is buitenseks  één  van de allerlekkerste en spannendste feestjes die je samen kan hebben. Het mag eigenlijk niet van de wet, dus zorg dat je niet betrapt wordt. Maar juist dat beetje stout bezig zijn, voelt extra opwindend. Zo heerlijk dat je bij mooi weer je die hete zon op je naakte huid voelt en je voelt hoe de adrenaline door je lichaam raast als je bijvoorbeeld het zoute zweet van elkaars lichaam aflikt.

Je voelt en ervaart zoveel intenser elkaars lichamen. Vergelijk het als wilde dieren in de natuur die ongeremd elkaar pakken. Dat is het echte gevoel van buitenseks. Veel leesplezier! Je hoeft niet alles uit te trekken bij buitenseks, maar denk wel na over hoe makkelijk je kleding uit kan.

Een riem en strakke broek is geen aanrader. Het meisje kan ook aan een aantal voorbereidingen treffen zoals een zomerjurkje of rokje aantrekken dat makkelijk omhoog gaat. En wellicht is dit ook het moment om eens geen slipje te dragen als vrouw zijnde…. Bij buitenseks is het uitermate belangrijk een goede seksspot te vinden waarbij zowel gedacht wordt aan beschutting, ligging, bereikbaarheid en comfort.

En niet te vergeten: zorg dat je van tevoren goed checkt wat de weersvoorspelling is! Dat het nat wordt: prima… maar dan liever niet van de regen. En mocht één van jullie allergisch zijn voor pollen: check dan vooral ook het hooikoorts-nieuws even! Wil je zeker weten niet gestoord worden? Dan is het beter om ver buiten de stad te zijn, zoals op de heide, in het bos of ergens in de duinen. Je kan er ook een romantisch uitje van maken. Mocht buiten seks nog een stapje te ver zijn, dan kan je het ook eens in de auto proberen op een openbare plek.

Zoals: condooms die je natuurlijk na verloop van tijd netjes opruimt en eventueel papieren zakdoekjes. Een plek waarbij je ergens tegenaan kan leunen is een pre, mocht je kiezen voor staande seks. Een muur in een steegje, een autodeur waar je tegenaan leunt.. Allemaal mogelijk. Het doggy-standje is ook aan te raden. Kies je voor een romantisch liggend standje in bijv. Scan de omgeving ook altijd goed op o.

Je wilt niet in een mierenhoop kroelen. Alleen al om op zoek te gaan naar een geschikte locatie is lekker voorspel op zich, maar helemaal spannend is om de intentie tot buitenseks voor je gezelschap geheim te houden. Door tegen de ander te zeggen dat je je niet meer kunt inhouden en de liefde wilt bedrijven terwijl jullie nog op een openbare maar beschutte plek zijn, zal het de ander een enorme boost geven. Want de ander zal zich daardoor enorm begeert voelen aangezien diegene zoiets losmaakt in jou.

Daardoor is word je losser, krijg je meer zelfvertrouwen en dat zal ook de vrijpartij ten goede komen. En daarbij: het is super avontuurlijk! Als je wilt dat degene die je meeneemt seks met jou nooit meer vergeet, is buitenseks de perfecte manier. De adrenaline zal door jullie lijf gieren, omdat de kans bestaat betrapt te worden.

Veel geluid maken bij dit spannende moment is dus geen aanrader…. Hoe heerlijk en geil buiten seks ook is, zorg dat je niet op heterdaad betrapt wordt.

Want dan kan je een vette boete krijgen. Als je buiten bezig bent kan er altijd onverwacht een voorbijganger meegluren. Dat kan extra opwindend zijn, maar als je dat echt wilt voorkomen moet je op zoek naar een afgelegen plek. Het hoeft nooit heel lang te duren want buitenseks leent zich juist voor een vluggertje. En de allerbeste tip blijft buitenseks op vakantie, dus bij een reisje boeken begint wat mij betreft al het voorspel.

Draag kleding die makkelijk uit gaat Je hoeft niet alles uit te trekken bij buitenseks, maar denk wel na over hoe makkelijk je kleding uit kan.

En wellicht is dit ook het moment om eens geen slipje te dragen als vrouw zijnde…   2. Ga samen op zoek naar de perfecte locatie Bij buitenseks is het uitermate belangrijk een goede seksspot te vinden waarbij zowel gedacht wordt aan beschutting, ligging, bereikbaarheid en comfort.

Denk aan een aantal praktische zaken Zoals: condooms die je natuurlijk na verloop van tijd netjes opruimt en eventueel papieren zakdoekjes. Laat het overkomen als spontane lust Alleen al om op zoek te gaan naar een geschikte locatie is lekker voorspel op zich, maar helemaal spannend is om de intentie tot buitenseks voor je gezelschap geheim te houden.

Veel geluid maken bij dit spannende moment is dus geen aanrader…   5. Weet waar je aan begint Hoe heerlijk en geil buiten seks ook is, zorg dat je niet op heterdaad betrapt wordt.

Deel mijn blog via:.

Ww seks nl carribeancom

Van
Braden.fischer

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl