Seks

Seks op parkeerplaats naaktstrand hoek van holland

Vrijdag 28st, Oktober 2018 12:16:6 Am
[BANCHOR] perficet meisje
Stuur een gratis bericht
naar poseidon33
Online
poseidon33
  • 28 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Zuidwestbemster, Netherlands
  • Marathi(Vloeiend), Russisch(Mooi zo)
  • Astrofysicus, Internationale
  • ID: 7521873115
  • Vrienden: usersince2004, graytip, shaul
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 178 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Miranda
Bekeken: / 9546
Telefoon: / +312518-436-26

Beschrijving:

Al op jonge leeftijd 15 jaar of zo fantaseerde ik over seks met meerdere mannen. Daar heb ik nooit iets mee kunnen doen of aan toe kunnen geven, de gelegenheid deed zich nooit voor. Wel heb ik vele vriendjes versleten, maar die waren zo oppervlakkig en fantasieloos dat ik op een moment een leuke man tegenkwam die wel diepgang had, er goed uitzag en me werkelijk aanbad. Ik ben nu 29 en ben al weer 5 jaar met hem getrouwd. Met mijn man heb ik geen open dialoog over onze seksleven.

Ik moet het doen met vage hints als hij kenbaar maakt dat hij er zin in heeft. Als ik duidelijk en direct word over mijn seksuele verlangens, dan klapt hij dicht, kijkt me aan alsof ik iets heel ergs vervelends zeg en gaat dan TV kijken. Dat vond ik zo vertederend dat ik nasst hem ben gaan zitten en we samen hebben gekeken naar veel  geile filmpjes. We hebben die nacht geweldige seks gehad, maar de dag daarna wilde hij er niet meer over praten.

Nooit meer heb ik hem kunnen verleiden om samen iets stouts te bekijken. Ik heb zelfs een webcam gekocht om in lingerie samen met hem andere stellen te kunnen verleiden, maar daardoor werd hij juist boos en jaloers. Ons seksleven beperkte zich tot 1 of twee recht-op-en-neertjes per maand en dan was hij gelukkig.

Ze vroeg ik ik klaar was om iets te zien wat ik niet kende en ik stemde in. We zijn gestopt en ik heb gezien hoe ze snel seks had met twee of drie mannen, heftige orgasmes beleefde en na een half uurtje reden we vrolijk verder.

Ik was echt verbijsterd en schaamde me voor het feit dat ik er bij was, maar tegelijkertijd had het me erg opgewonden. Zij deed iets waar ik van droomde, maar ik durfde het ondanks haar openheid niet met haar te delen.

Die zondagavond daarna ben ik er zelf naar toe gereden en heb twee mannen oraal bevredigd. Gewoon alles gedaan, ze zijn beide in me klaargekomen.

Zonder een greintje schuldgevoel stapte ik een uur later naast mijn slapende man in bed, ik was totaal van de wereld en voelde me een seksgodin. Nooit heb ik me bekommerd om geslachtsziektes of andere ellende, gelukkig is het altijd goed gegaan, zo bleek deze week bij de kliniek.

Ik heb vele ritjes naar die parkeersplaats gemaakt, toen ik een keer agressie tegenkwam ben ik uitgeweken naar een parenclub. Soms heb ik wel met tien mannen seks, ik ben dan in de zevende hemel. Ik kon niet begrijpen dat hem dat niet opviel, zelfs als hij me knuffelde ontging hem de penetrante geur die onder de dekens vandaan kwam, maar het leek wel zijn libido op te krikken want we hebben nu vaker seks dan ooit.

De situatie is nu minder moeilijk. Hij stelt geen vragen, we hebben beter contact en frequenter seks, ik voel me aanbeden door een hele schare mannen, zelfs ook door vrouwen. Toch kan dit niet lang goed gaan, condooms kan ik niet tegen, mijn behoefe aan seks is verder toegenomen en helemaal stoppen is geen optie. Ik voel me top en heb meer energie dan ooit, ik heb zelfs een promotie gemaakt die ons heel veel geld oplevert. Mijn man ziet dat ik helemaal ben opgeleefd, maar ik durf niets van mijn geheimen te vertellen.

Gelukkig zijn er geen kinderen in het spel, maar toch wil ik mijn man niet verlaten, het zal hem en mij zoveel pijn doen. Het verbaasde haar, maar ze ver oordeelde niet. Als ze in Nederland is gaan we praten, samen met mijn man die ze heel goed kent van vroeger.

Ze zegt dat hij er niet van zal flippen maar dat het wel een enorme dreun gaat geven. Ze vermoedt dat hij het door heeft maar het niet kan geloven of verwerken en daardoor deze schijnsituatie in stand houdt. Hoe kan je zo verscheurd worden door je verstand en je gevoel. Ik wis de geschiedenis van mijn browser niet, misschien hoop ik wel dat ik ontdekt wordt.

Geheimen Schrijf hier je geheim. Gehoorzaamheid moet een prioriteit zijn uiteraard en vernedering vanzelfsprekend. Buiten het poetsen ben ik ook voor meer te gebruiken. Favoriete werkkleding een panty en hoge hakken.

Ik haat me zelf intens. Nu durf ik het niet tegen mijn vrienden te zeggen. Weinig voorspel. Geen natte droom! Zwanger van mijn broer.

Maar gaat vreemd. Met vrouwen. I love you Reageert U? K wil sex!! Op een. Ik heb ook een hart.. Of ehhhh. Met een kerel? Hoe leef ik hiermee? Alleen vrouwen. Seksueel Parkeerplaats Geschreven door Jennifer, Op Vooorgaand geheim. Volgend geheim. Plaats hier uw reactie op dit geheim. Copyright © Geheimen van Nederland!

De anonieme geheimensite! Geheimen van Nederland staat onder eindredactie van psycholoog-onderzoeker dr. Andreas Wismeijer. Site built by B-nuts.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl