Seks

Soa door orale seks seks verhalen be

Maandag 26st, Maart 2017 7:34:0 Am
[BANCHOR] emma xvideos
Stuur een gratis bericht
naar BeS
Online
BeS
  • 25 jaar Vrouw, Leeuw
  • Delfstrahausen, Netherlands
  • Spaans(Beginner), Javaans(Mooi zo)
  • Botanist, Banketbakker, Reanimator
  • ID: 4336545824
  • Vrienden: BMR1113, gunnerman245216, viapicella
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Lotharingen
Bekeken: / 8612
Telefoon: / +312853-743-72

Beschrijving:

Er bestaan nog heel wat mythes over veilige seks en seksueel overdraagbare aandoeningen. Wij vroegen aan Boris Cruyssaert van Sensoa welke nu écht waar zijn. Dat heeft meerdere redenen. Meerdere seksuele contacten met verschillende partners verhoogt natuurlijk het risico. Maar ook deze stelling blijkt niet waar. Zo is het aantal gerapporteerde gevallen van chlamydia tussen en verviervoudigd en dat van syfilis zelfs verachtvoudigd.

Tegelijkertijd is ook het aantal uitgevoerde tests toegenomen, dat wil dus zeggen dat mensen meer geneigd zijn om zich te laten testen,en dat is goed nieuws. Het aantal hiv diagnoses is stabiel, maar blijft verontrustend: 2,8 nieuwe gevallen per dag in België. Lees ook: 9 redenen waarom seks zo gezond is voor je lichaam.

Best laten testen wanneer je ze opmerkt? Natuurlijk kun je je best laten testen als je symptomen opmerkt. Maar vaak heb je een soa zonder dat je er iets van merkt. De regel is dat je je laat testen van zodra je onbeschermd seksueel contact hebt gehad. Je kunt gewoon naar je huisarts of gynaecoloog. Die neemt dan een uitstrijkje. Het is eenvoudig en pijnloos. Schaamte is absoluut niet nodig.

Bovendien moet je je verantwoordelijkheid opnemen, zowel voor jezelf als voor je partner. Erover praten en je laten testen is een vorm van respect naar elkaar, bovendien is het geen schande als je een soa hebt, en het is meestal gemakkelijk te behandelen.

Laten testen is dus de boodschap. Moet je altijd bescherming dragen tijdens orale seks? Daarom raden wij het volgende aan: bij wisselende seksuele contacten, gebruik altijd een condoom.

Heb je geen condoom gebruikt? Laat je dan onmiddellijk testen. Sta jij aan het begin van een vaste relatie? Laat jullie beiden testen om geslachtsziekten uit te sluiten. Lees ook: De 7 meest voorkomende redenen voor minder zin in seks. Chlamydia en gonorroe kunnen problemen met vruchtbaarheid veroorzaken.

Nochtans zijn veel mensen daar niet van op de hoogte. Laat je dus tijdig testen zodat er indien nodig een behandeling gestart kan worden. Lees ook: 6 mythes over masturbatie: waarheid of klinkklare onzin? Dit zijn enkele opvallende resultaten van het onderzoek:. Heet van de naald Feeling-nieuws, unieke wedstrijden en de leukste aanbiedingen Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven jij wil ontvangen!

Close Menu Open Search. Top 5. Het beste van Feeling in je mailbox Heet van de naald Feeling-nieuws, unieke wedstrijden en de leukste aanbiedingen Jouw e-mailadres. Uitschrijven is op elk moment mogelijk Privacybeleid.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl