Seks

Spiraaltje hoe lang geen seks dikke geile vrouwen

Zondag 5st, Oktober 2018 8:3:17 Pm
[BANCHOR] sorority hot
Stuur een gratis bericht
naar comosun
Offline
comosun
  • 44 jaar Vrouw, Leeuw
  • Mirlo, Netherlands
  • Russisch(Mooi zo), Japans(Elementair), Vietnamees(Geavanceerd)
  • Architect, Architect, Chocolatier
  • ID: 1584538569
  • Vrienden: davecovington, arknu, bstottfl
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Vickie
Bekeken: / 3839
Telefoon: / +312623-768-48

Beschrijving:

Ga naar MijnGezondheid. Bel met: 22 00 00 Spoed: 22 00 07 Recepten: 26 02 61 Fax: 22 01 U kunt bij ons in de praktijk een spiraaltje laten plaatsen. Als u na overleg met de huisarts kiest voor een spiraaltje, maakt u eerst een afspraak om deze te laten plaatsen. De huisarts maakt dan een recept, waarna u het spiraaltje kunt ophalen bij de apotheek. Het plaatsen van het spiraaltje begint met dat de arts uw vagina opent met een eendenbek een langwerpig apparaatje.

Dit doet meestal geen pijn. Hoe meer u ontspant, hoe minder u ervan voelt. De arts brengt het spiraaltje via de vagina in uw baarmoeder.

Het spiraaltje heeft twee draadjes, die nodig zijn om het ooit weer te verwijderen. De draadjes worden afgeknipt tot ongeveer 3 cm vanaf de baarmoedermond. U kunt de draadjes met uw vinger blijven voelen. Een spiraaltje laten plaatsen duurt meestal niet meer dan 20 minuten. Er zijn bijna nooit problemen. Soms ontstaat er een infectie. Dit is goed te behandelen. We maken 6 weken na de plaatsing van het spiraaltje een controleafspraak. De huisarts beoordeelt dan of het spiraaltje goed zit.

Pas na deze controle weten we helemaal zeker of het spiraaltje veilig is. Daarom raden we u aan om deze periode geen seks te hebben of om extra bescherming te gebruiken, zoals een condoom. Het spiraaltje mag 5 jaar blijven zitten. Laten weghalen is makkelijk, en kan ook eerder dan aan het eind van de 5 jaar.

Let erop dat als u seks heeft in de week vóór u het spiraaltje laat verwijderen, u daar alsnog zwanger van kunt worden. Als u niet zwanger wil worden, kunt u dus beter geen seks hebben een week van tevoren. Als u het spiraaltje meteen laat vervangen door een nieuw spiraaltje, dan geldt dit niet. Bel ons op 22 00 00 Voor spoed bel met 22 00

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl