Seks

Te nat tijdens seks oude vrouw zoekt sex

Donderdag 23st, Maart 2017 2:48:47 Pm
[BANCHOR] knipperende klusjesman
Stuur een gratis bericht
naar mydime1957
Offline
mydime1957
  • 36 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Dorn, Netherlands
  • Engels(Bekwaamheid), Koreaans(Gemiddeld)
  • Tester, Duiker, Ingenieur
  • ID: 2375662549
  • Vrienden: alextovey, hodag37, rronald_25
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 158 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Julie
Bekeken: / 5487
Telefoon: / +312956-644-71

Beschrijving:

Actieve onderwerpen Print. Auteur Topic: Té nat tijdens seks   gelezen keer. Noeke Berichten: Ik weet dat menig vrouw hier jaloers op denkt te zijn, maar ik wordt té nat tijdens de seks. Mijn vriend en ik gebruiken nooit glijmiddel of condooms met glijmiddel, dus daar ligt het niet aan. Wanneer we enkele minuten seks hebben wordt ik gewoon zo vochtig, dat het gevoel voor mij en hem echt sterk afneemt. We houden dan meestal even een pauze van de seks, zodat het wat minder wordt en we verder kunnen gaan, of ik het bij hem af maak met mondwerk.

Een uitgebreid voorspel hebben we eigenlijk ook nooit, tenminste niet waarbij hij aan mij zit. Dit is simpelweg omdat ik dan al té nat wordt om daarna nog echt goede seks te hebben. Ik vind dit wel jammer omdat ik 'geestelijk' een voorspel wel belangrijk vind om in de mood te raken.

Is er iemand die dit probleem herkend? Mijn vriend zegt het niet erg te vinden, maar ik kan me niet voorstellen dat je het niet erg te vinden om tijdens de seks een pauze te moeten houden omdat je er niks meer van voelt. En weet iemand hier misschien een oplossing voor?

Het liefst ga ik niet met doekjes vegen tijdens de seks, dat vind ik echt een moment verpester. Misschien een of ander pilletje? Anoniem Verwijderd. Je bent niet de enige, ik heb hier ook 'last' van. Bij mij word het echt altijd een dikke zwembad, maar m'n vriend vind dat wel geil :'. Aurora Berichten: Ik heb hier nog nooit over nagedacht, maar ik voelde vaak niks bij de seks omdat ik een zwembad ben..

They say every atom in our body was once a part of a star. Maybe im not leaving, maybe im going home. LovedAndLost Berichten: Lijkt het hem niet heerlijk om jou eens helemaal droog te likken?

Vooral als jij bij hem slikt, mag hij dat ook bij jou.. Vitani Berichten: 5. Handdoekje erbij? Aan vieze dingen denken? Wees blij met wie je bent, er is geen ander zoals jij. Rictumsempra Berichten: 4. Citaat van: Vitani op 16 mei , Velvet Goddess Blog - Tranen van Inkt Verhaal - I could never stop thinking that maybe she loved mysteries so much that she became one. Lavander Berichten: 1. Citaat van: Faith op 15 mei , Citaat van: Noeke op 15 mei , Citaat van: Rictumsempra op 16 mei , Do Berichten: TS: ik heb het ook, waarschijnlijk niet zo erg, hoef niet te stoppen tijdens seks.

Maar vindt het ook te veel vooral in het begin, als hij me maar een keer aanraakt BAM erg nat al beneden. Citaat van: Do op 16 mei , Rooroo Berichten: Ik had dat ook erg, maar nu hebben we het voorspel uitgebreid door eerst mij helemaal aan mijn trekken te laten komen, en daarna pas echt seks te hebben.

Deps Berichten: Ik heb echt geen idee, sorry. Ik heb zelf een redelijk normaal vochtgehalte daar beneden, maar ik denk dat de tip die Faith je gaf over het oefenen van je bekkenbodemspieren het beste aan te raden is in zo'n geval.

Anna Berichten: 1. Ik ben zelf ook heel nat, maar ik heb er eigenlijk nooit echt last van dat ik niks meer voel. Maar ik weet van mezelf dat ik vrij sterke bekkenbodemspieren heb dus dat zou best wel eens het verschil kunnen zijn.

Ik zou gewoon eens proberen om die spieren wat meer te trainen. Citaat van: outsider-xx op 15 mei , Unitato Berichten: 1. Anne-lyn Robinson Berichten: 2. Laat hem je uitgebreid beffen, het werkt echt! Knuffelkim Berichten: Hier heb ik ook last van. Ik ben bij het voorspel al snel nat: Zoals sommige al zeiden: Allebei genieten van het voorspel.

Laat je lekker gaan tijdens het voorspel. Zodra jullie allebei super opgewonden zijn. Voel je het ook een stuk beter. Je spieren aanspannen tijdens het vrijen is een uitstekende oplossing als je inderdaad wat minder voelt. Zelf voel ik nog aardig veel als ik heel nat ben omdat we meestal wel voorspel hebben zou het daaraan kunnen liggen. Je spieren aanspannen tijden het vrijen doet absoluut geen pijn. Het is voor jou zoals voor je partner een fijn gevoel. En doe je het met condoom kan je ook een condoom halen met ribbeltjes of balletjes voor extra genot tijden het vrijen.

Anders nog 1 ding wat je kan proberen moet je van houden wat ruwer sex. Is dit niks voor jullie zit er nog 1 ding op.

Werkt het niet allemaal dan zal je partner toch met een handdoek of washandje af en toen zijn geslachtsdeel droog moeten maken. Meestal na het voorspel en in combinatie met af en toe aanspannen wilt wel helpen. Ik hoop dat je hiermee wat kan. Girlscene is onderdeel van EEN Media. Zoeken in dit topic. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen! Login op Girlscene!

Seks met tante oude nudis

Van
everytribe...

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl