Seks

Voel je een spiraaltje tijdens seks naakt op tafel

Donderdag 16st, September 2017 5:38:48 Am
[BANCHOR] holly maddison
Stuur een gratis bericht
naar Kfriot78
Online
Kfriot78
  • 38 jaar Vrouw, Vissen
  • Lottum, Netherlands
  • Javaans(Gemiddeld), Koreaans(Gemiddeld)
  • Chocolatier, Opticien
  • ID: 3292466251
  • Vrienden: loul087, fongpingwong
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 178 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Sarah
Bekeken: / 2732
Telefoon: / +312759-726-59

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Home Seks Spiraaltje en groot geschapen partn Seks alle pijlers. Spiraaltje en groot geschapen partner.

Cuchara woensdag 30 september om Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Ik heb al enkele jaren een spiraaltje, waarmee ik erg gelukkig ben. Nu wil het geval dat ik sinds enige tijd contact heb met een man die - blijkbaar - een stukje groter geschapen is dan onder meer mijn ex. Mijn huidige partner klaagt eigenlijk al vanaf het begin dat hij er af en toe tegenaan zit en de touwtjes constant voelt.

Nou vind ik dat nog tot daar aan toe, waar ik me meer zorgen over maak is dat ik sinds ik hem ken, ik regelmatig last van bloedingen heb. In de tijd dat ik mijn spiraaltje heb bijna vijf jaar ben ik eigenlijk nagenoeg niet ongesteld geweest.

Heel sporadisch een lichte bloeding. Die bloeding heb ik dus nu met enige regelmaat, vooral als ik met mijn partner naar bed ben geweest. Het lijkt op een menstruatiebloeding, dus op zich niets opvallends Kunnen die bloedingen veroorzaakt worden doordat mijn partner tijdens het vrijen tegen het spiraaltje aan zit en de baarmoederwand dus een 'tik' krijgt?

Of is het gewoon toeval? En de meest belangrijke vraag: kan dit kwaad? Tegen het spiraaltje zelf aan kan niet want dat zit in je baarmoeder.

Heb je een koper of een hormoonspiraal? Als het een hormoonspiraal is kan het zijn dat de bloedingen komen omdat het "uitgewerkt" is hormonen op omdat je bijna aan de 5 jaar houdbaarheid zit.

Denk ik ergens gelezen te hebben op een ander forum had iemand bloedingen en die kreeg dat als verklaring van haar huisarts. Best herkenbaar! Mijn lief is ook behoorlijk groot geschapen en voelt soms bij sommige standjes erger dan bij andere mijn spiraaltje. Soms heeft ie zelfs wat rooie puntjes op zijn eikel van de draadjes, dan voel ik me een beetje schuldig.

Heb ook wel eens overwogen om spiraaltje eruit te laten halen. Ben overigens vorig jaar ook weer ongesteld geworden na 2,5 jaar zonder. Maar ik heb die link eigenlijk nooit zo direct gelegd.

Mijn arts vertelde mij dat het goed mogelijk is dat je na een poos ineens weer ongesteld wordt. Ik ben overigens 2 dagen heel licht ongesteld, dus niet zo dramatisch Mijn lief geeft aan dat het soms een beetje irritant is, maar niet dusdanig dat ik het ding eruit moet laten halen. We zijn nu ruim anderhalf jaar verder samen en op de een of andere manier heb ik het idee dat de 'last' van het spiraaltje minder is geworden dan in het begin.

Zal er weer eens op letten. Als je denkt dat het kwaad kan zou ik contact opnemen met je ha Carrera woensdag 30 september om Kan best hoor, ik heb om die reden mijn spiraal laten verwijderen. Als je al 5 jaar je spiraal hebt, ben je binnenkort toch aan vervanging toe? Misschien op dat moment dit probleem eens aankaarten? Winter is the season in which people try to keep the house as warm as it was in the summer, when they complained about the heat.

MarijeMarije woensdag 30 september om Cuchara, je kunt de touwtjes korter laten afknippen bij een gyneacoloog. Je moet hem dan ook wel daar laten verwijderen, dat gaat een huisarts dan niet meer lukken.

Mijn gyn heeft de touwtjes zo mooi kort afgeknipt dat hij bij een controle een tijd later bewonderend zei "zo, wie heeft die zo mooi geplaatst? Denk dat het verstandig is om daar toch even je huisarts of gyn naar te laten kijken. Oh, ik merkte ook dat ik meer last van mijn buik kreeg.

Krampen en lichte bloedingen. Het spiraaltje zelf niet, maar wel de draadjes die uit je baarmoedermond steken waaraan dat ding er ook weer uitgetrokken wordt.

Die draadjes worden een beetje om je baarmoedermond heengebogen zo vertelde mijn huisarts dat toen , maar kan ze voelen zitten met mijn vingers, mijn lief soms ook. Het zijn vrij stugge draadjes, dus als je die verkeerd 'raakt' kan dat een prikje geven Na een aantal jaar kan je menstruatie weer terugkomen bij de mirenaspiraal, niet zo gek. Maak jee je toch zorgen over die bloedingen, vraag je huisarts eens een uitstrijkje te maken.

Als je partner de spiraal voelt prikken zijn de draadjes vaak verkeerd te lang of te kort juist afgeknipt. Als het te lang is, dan kan er nog een stukje vanaf. Te kort wordt het natuurlijk moeilijker Maar je bent toch aan vervanging toe: laat er gewoon een nieuwe in zetten, netjes af laten knippen en een uitstrijkje tegelijkertijd laten maken en je bent weer klaar voor 5 jaar.

We dont make mistakes here, we just have happy accidents. We want happy, happy paintings. If you want sad things, watch the news. Everything is possible here. This is your little universe -Bob Ross. Misschien moet ik ook dat bijknippen eens overwegen, zo ontdek je nog eens wat. Ik dacht dat het part of the deal was Als de draadjes weer te kort zijn, wordt het moeilijker om de spiraal weer te verwijderen. Lees net een topic op gezondheid namelijk!

Ik herken het probleem. Bij mij is het spiraaltje zonder draadjes geplaatst. Ik heb endometriose en zonder de mirenaspiraal heb ik regelmatig veel pijn, vooral tijdens het vrijen. Dus het is wel degelijk van belang dat ik deze gebruik.

Heb het spiraaltje eerst laten verwijderen omdat mijn partner hem voelde en steeds geprikt werd. Mijn baarmoeder kantelt en daardoor is het onmogelijk om de juiste lengte te vinden. Nadat ik weer meer buikpijn kreeg ben ik naar de gynaecoloog gegaan en heb het spiraaltje onder narcose zonder draadjes laten plaatsen. Enigste nadeel is dat ie er ook zo weer uit moet. En de bloedingen, ik heb bij de eerste twee keer dat ik de mirena had ook geen menstruatie meer gehad.

Maar sinds ik deze heb, vloei ik weer regelmatig. En soms wel meer dan een week. Niet meer zo heftig maar wel duidelijk herkenbaar als een menstruatie. Ik heb de mirena nu ongeveer een half jaar, dus is nog lang niet aan vervanging toe.

Soms vloei ik ook tussendoor, idd na een hevige vrijpartij. Is vaak volgende dag weer over. Cuchara donderdag 1 oktober om Mijn partner heeft dus ook af en toe last van een rode eikel Dat ie niet tegen het spiraaltje zelf aan zit heb ik 'm ook gezegd, maar ik geloof direct dat ie de touwtjes raakt. En af en toe wellicht meer, want hij heeft er een stuk meer last van als ik met m'n benen in mijn nek lig. Dat zijn dan ook de momenten dat ik hem terugfluit, omdat het mij dan ook pijn doet Dat bijknippen ga ik even in mijn achterhoofd houden, ik wist ook niet dat dat kon Ik heb trouwens een Mirena-spiraaltje.

M'n spiraaltje hoeft pas over een maand of zes vervangen te worden, dus dat duurt nog wel even Ik zal het in elk geval eens aankaarten bij mijn huisarts! Ik heb ook een spiraaltje en wat je zegt dat is niet mogelijk. Als je een spiraaltje hebt en je hebt bloedingen waar je over twijfelt is het verstandig om de huisarts te bellen. Misschien zit je spiraaltje niet goed meer, Dan is het misschien weer wel mogelijk , misschien is de werking veranderd? Maar als de partner al iets voelt dan zijn het waarschijnlijk die units die zich buiten de baarmoeder bevinden.

MarijeMarije vrijdag 2 oktober om Bijknippen is misschien beter om bij de gyn te doen, want het is wel een secuur werkje. En verwijderen daarna ook bij de gyn laten doen, want dat wordt nogal een zoektocht voor de huisarts anders.

Seks in bos zelfgemaakte pix

Van
lukas_ged

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl