Seks

Wanneer seks zonder condoom lekkere kutjes nl

Zondag 5st, September 2017 5:6:11 Am
[BANCHOR] geslacht verpleegkundige
Stuur een gratis bericht
naar Padeen
Online
Padeen
  • 32 jaar Vrouw, Stier
  • Beinen, Netherlands
  • Engels(Basic), Urdu(Gemiddeld), Japans(Mooi zo)
  • Stuntman, Militair, Videograaf
  • ID: 7162952686
  • Vrienden: WSSZ, masambailey21
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 169 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Communicatie
Naam / Patricia
Bekeken: / 9855
Telefoon: / +312323-368-13

Beschrijving:

Vrijen, de eerste keer is dat heel spannend. Als je na een tijdje wat meer ervaren wordt, zul je steeds meer willen uitproberen en ontdekken. Vanaf alle kanten word je geadviseerd om een condoom te gebruiken tijdens het vrijen, maar wil je ook een keer vrijen zonder condoom?

Dat is helemaal geen gek idee, want er wordt vaak beweerd dat dit lekkerder is. Verderop leggen we uit waarom dit niet het geval hoeft te zijn, maar dat je ook zonder condoom wilt experimenteren kunnen we best begrijpen.

Dit komt doordat lichaamssappen door het condoom niet bij je partner kunnen komen en er op deze manier geen geslachtsziekten verspreidt kunnen worden. Daarnaast beschermt het condoom ook tegen een ongewenste zwangerschap.

Als jullie willen gaan vrijen zonder condoom, zul je jezelf en je partner dus op een andere manier moeten beschermen tegen een zwangerschap of SOA. Tevens kan een zwangerschap nog gewenst zijn, maar een SOA is dat natuurlijk nooit.

De enige alternatieve manier om jezelf en je partner te beschermen tegen een SOA, is door zeker te weten dat jullie beiden geen drager zijn van een bepaalde geslachtsziekte. Dit kun je uitsluiten door een SOA test bij de huisarts te laten doen.

In theorie is het mogelijk dat je besmet bent met het HIV virus als je moeder dit had ten tijde van de zwangerschap.

In Nederland weet je het vaak wel als dit het geval is. Zijn jullie dus allebei SOA vrij? Dan kunnen jullie vrijen zonder condoom, zonder elkaar te besmetten met een geslachtsziekte. Een zwangerschap kan natuurlijk heel goed gewenst zijn. Dat is alleen maar leuk! Echter, als jullie er nog niet klaar voor zijn om wat voor reden dan ook, kun je je maar beter goed beschermen.

Gelukkig zijn er veel verschillende manier om jezelf of je partner tegen een zwangerschap te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld via:. Je doet er goed aan om bij de huisarts te informeren naar de manieren van anticonceptie.

Sommige voorbehoedsmiddelen, zoals de pil en het anticonceptiestaafje, bevatten hormonen. In bepaalde situaties kan het onverstandig zijn extra hormonen binnen te krijgen. Je zult het ongetwijfeld wel eens van iemand om je heen hebben gehoord: Vrijen zonder condoom voelt veel fijner. Wij zijn het hier niet mee eens! Oke, als je het doet met een super safe extra dikke condoom, zul je als man waarschijnlijk sowieso minder voelen.

Er is niets mis met deze super safe condooms, maar er zijn ook veel condooms die er juist voor gemaakt zijn om de seks fijner te maken! Er zijn condooms die ervoor zorgen dat je juist wilt vrijen mét een condoom. Leuke voorbeelden hiervoor zijn:. Deze condooms zijn ook erg leuk om eens mee te experimenteren. Kom erachter wat het jullie kan brengen. Speciaal voor stellen die wel van een experimentje houden, hebben wij een speciaal condoom pakket samengesteld!

Een condoom pakket vol met verschillende condooms die jullie seksleven kunnen opleuken. Dit is verkrijgbaar zodra de webshop online is. Als jullie willen vrijen zonder condoom, zorg er dan voor dat jullie er zeker van zijn dat jullie beiden geen SOA dragen. Bedenk daarnaast of een zwangerschap gewenst is.

Is dit niet het geval, zorg dat voor een goed alternatief voor anticonceptie. Hebben jullie dit allemaal voor elkaar? Wat doe je dan nog op deze webpagina? Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Regular Post. Bescherm je tegen een SOA als jullie willen vrijen zonder condoom De enige alternatieve manier om jezelf en je partner te beschermen tegen een SOA, is door zeker te weten dat jullie beiden geen drager zijn van een bepaalde geslachtsziekte. Alternatieven voor bescherming tegen een zwangerschap Een zwangerschap kan natuurlijk heel goed gewenst zijn.

Vrijen zonder condoom, waarom? Vrijen met condoom kán veel fijner zijn! Leuke voorbeelden hiervoor zijn: Condooms met ribbels of nopjes Condooms met smaakjes Ejaculatie uitstellende condooms: Stel het vuurwerk enkele minuten uit, zodat het nog harder zal knallen!

Glow in the dark condooms Of andere fun condooms Deze condooms zijn ook erg leuk om eens mee te experimenteren. Conclusie: Wanneer is het veilig om te vrijen zonder condoom? Previous Next. Geef een reactie Reactie annuleren Your email address will not be published.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl