Seks

Wisselende seksuele contacten buikpijn bij seks

Zaterdag 2st, Februari 2017 8:53:5 Am
[BANCHOR] seksuele machines
Stuur een gratis bericht
naar whitts05
Online
whitts05
  • 41 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Lag Wurcher, Netherlands
  • Italiaans(Mooi zo), Arab(Vloeiend)
  • Architect, Bionic, Makelaar
  • ID: 8418671276
  • Vrienden: alexstar2316, ttocscott
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 163 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Kelly
Bekeken: / 5663
Telefoon: / +312339-766-12

Beschrijving:

Toch kozen ze de avond ervoor voor vluchtige seks, misschien omdat het lijkt op liefde en warmte en omdat de effecten daarvan vergelijkbaar zijn met een cocaïneverslaving. De mentale gezondheid en de frequentie van one nights stands tonen een verband — Het bleek, na een onderzoek onder Seksuele ontrouw en veel wisselende seksuele contacten kunnen een genetische oorsprong hebben — Het gen DRD4 beïnvloedt het dopamineniveau en wordt gekoppeld aan ADHD, alcoholisme en risicogedrag als gokken.

Proefpersonen met dit gen bleken seksueel promiscue en seksueel ontrouw. Of je er open voor bent, staat op je gezicht geschreven — Na een onderzoek in bleek dat van mannelijke mannen en van aantrekkelijke, vrouwelijke vrouwen niet werd verwacht dat ze een trouwe, exclusieve relatie wilden maar dat er een grote waarschijnlijkheid was dat ze open stonden voor een avontuurtje. Ook de breedte van de heupen van vrouwen bleek een indicator; vrouwen met brede heupen hadden meer one night stands gehad.

Vrouwen zijn veel kieskeuriger — In een onderzoek werden mensen uitgenodigd om uit te gaan, om bij iemand thuis te komen of simpelweg om seks te hebben. Vrouwen zeiden veel vaker ja tegen het laatste als het om een bovenmatig aantrekkelijke man ging.

Bij mannen maakte dat veel minder uit. De rol van te veel alcohol lijkt niet te zijn meegenomen in het onderzoek. Zou me niet verbazen dat heel wat one night stands zijn voortgekomen na een avondje te diep in het glaasje kijken. Dat is een ander uitgangspunt dan iemand waanzinnig seksueel aantrekkelijk vinden en vervolgens bewust kiezen voor een one night stand. Dus mensen die als tiener psychische problemen hebben gehad, zijn op latere leeftijd losbandiger? Ik kan het onderzoek op het moment niet checken, maar ik vermoed een correlatie zonder causaal verband….

Denk dat dit wel klopt. Maar seksueel losbandigheid one night stand wordt bij de conclusie in de context geplaatst met ADHD, alcoholisme, gokken en ontrouw…. De eerste drie onderzoeken die PsycheCentral oorspronkelijk van de site yourtango. Spijt, depressie, mentale problemen, ADHD, alcoholisme, gokken etc. Het lijkt wel alsof er moet worden aangetoond: gebruik maken van seksuele vrijheid is onwenselijk.

Onderzoekers hebben nog wel eens moeite om geld te verzamelen voor hun onderzoeken. In de hoop op meer bekendheid en financiering.

Deze conclusie is gebaseerd op basis van een kleine groep vrouwen: slechts stuks. En alleen in de leeftijdscategorie jaar. Ja, over het algemeen stellen mannen wat minder eisen als het gaat om een one night stand. Kortom, de man-vrouw clichés staan op de voorgrond.

Het onderwerp sletvrees, het seksueel dubbele moraal. Welingelichte Kringen. PsycheCentral zette de onderzoeken naar seksuele avontuurtjes op een rij:   1. Toch kozen ze de avond ervoor voor vluchtige seks, misschien omdat het lijkt op liefde en warmte en omdat de effecten daarvan vergelijkbaar zijn met een cocaïneverslaving 2. Proefpersonen met dit gen bleken seksueel promiscue en seksueel ontrouw 4. Ook de breedte van de heupen van vrouwen bleek een indicator; vrouwen met brede heupen hadden meer one night stands gehad 5.

Bij mannen maakte dat veel minder uit mannen vrouwen Bron nen :    PsycheCentral. Victor Verlon Onderzoekje 1. Onderzoekje 2. Ik kan het onderzoek op het moment niet checken, maar ik vermoed een correlatie zonder causaal verband… Onderzoekje 3. Maar seksueel losbandigheid one night stand wordt bij de conclusie in de context geplaatst met ADHD, alcoholisme, gokken en ontrouw… De eerste drie onderzoeken die PsycheCentral oorspronkelijk van de site yourtango.

Onderzoekje 4. Onderzoekje 5. Voorpagina Over ons Contact Adverteren Op uw site? Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen en uitlezen van cookies door de website Welingelichte Kringen of haar adverteerders. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl