Seks

Ww seks nl esmee van kampen naakt

Maandag 14st, Augustus 2017 5:55:18 Am
[BANCHOR] twink uitzicht
Stuur een gratis bericht
naar jack-derp
Online
jack-derp
  • 39 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Vaychen, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Russisch(Gemiddeld)
  • Schilder, Componist
  • ID: 6951927931
  • Vrienden: fewtcher, daytradder, g4pilut
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 156 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Renee
Bekeken: / 3965
Telefoon: / +312467-174-81

Beschrijving:

Website-bouwer Lectrix registreerde vorig jaar de domeinnaam www. Een goudmijntje zou je zeggen, maar er is nog geen bloot lijf te zien. Sjoerd Keijser nodigt op de pagina de internetgemeenschap uit om met een goed idee voor de site te komen. Maar hij wil vooral duidelijkheid van de Stichting Domeinregistratie: wat mag er nou wel en niet geregistreerd worden? Toen we hoorden dat op 1 september de regels op de registratie werden versoepeld, hebben we in de weken daarvoor flink wat namen geregistreerd.

Dat hele verdeelsysteem is toen gecrasht want wij kregen enkele van die namen al vóór 1 september. Voorbeelden zijn communicatie. Ook www. Met een dergelijke URL stroomt het geld natuurlijk binnen. Achter het Engels gespelde www. Toch kiest Lectrix voor iets anders. Keijser: 'We gaan niet voor het dagsuccesje, dit keer willen we een discussie aanzwengelen. De domeinregistratie is in Nederland nog steeds niet goed geregeld.

Sinds 1 april mag je een eigennaam als URL registreren, maar er zijn nog zoveel dingen onduidelijk. Ik heb de Stichting Domeinregistratie bijvoorbeeld gevraagd of ik www.

Weten ze niet. Ik vroeg ze wat ze gaan doen als ik adverteer in de Volkskrant met de mededeling 'URL te koop'. Dat wisten ze ook niet. Keijser wil op de vergadering van de stichting eind september duidelijkheid vragen. Wij zijn gewoon een serieus bedrijf dat sites bouwt.

Dit soort registraties moet volgens eerlijke en voor iedereen duidelijke regels verlopen. Het kan overigens zijn dat we de domeinnaam over een tijdje alsnog verkopen. De bedragen die ik geboden krijg zijn echt gigantisch. Maar ik blijf erbij: we hebben liever dat iemand samen met ons een goed idee uitwerkt waar iedereen wat aan heeft. Commentaar Webwatch: Een lovenswaardig initiatief. Het wordt inderdaad tijd voor duidelijkheid als het gaat om de domeinregistratie. Iedereen heeft het recht te weten waar hij of zij aan toe is.

Als de Stichting Domeinregistratie al niet weet of er in domeinen gehandeld mag worden dan wordt het hoog tijd dat ze dat uitzoekt. Nu is het alleen nog de vraag of Lectrix niet alsnog zwicht voor de tienduizenden guldens die pornoboeren zoals Menno Buch nu al bieden. Ik vind dat als je een domeinnaam hebt geregisteerd en er is iemand anders die denkt dat hij die naam nodig is dan moet het mogelijk wezen deze te verkopen.

Want deze mensen zijn er niet op tijd bij geweest om hun domein vast te leggen een kwestie van onderschattig. Er zijn ook tal van overheidsinstanties die dit niet hebben gedaan. Hier uit blijkt maar weer eens dat men het internet nog steeds onderschat. Dus als men als bedrijf de kennis niet in huis heeft had men die optijd binnen moeten halen of zich minimaal goed moeten laten voorlichten dit zelfde geld ook voor de overheden.

Dus de handel in domeinnamen moet mijn inziens mogelijk wezen. Hoe kan het dat de interviewer zo weinig weet van internet dat h z ij niet weet dat het even normaal is om een internetdomeinnaam te kopen of verkopen als een kantoorpand? Het hele verhaal dat de Stichting niet zou weten of een domeinnaam wel of niet doorverkocht kan worden is vreemd.

Wat iemand met een domeinnaam doet is voor de Stichting om het even en daar doet ze dus ook geen uitspraak over. Internetdomeinnamen worden steeds belangrijker omdat zoekmachines gemanipuleerd worden. Een domeinnaam die iedereen zo kan onthouden is daarom interessanter. Ook domeinnamen die algemene zoektermen zijn zoals advocaat. Hier probeert de Stichting wel wat aan te doen maar als zij geen eenduidige groepering kan vinden die maatschappelijk gezien hier recht op heeft dan zal zij die naam gewoon aan de eerste aanvrager verlenen hetgeen met advocaat.

Wil BremersWebuitgevero. E-commerce Conversie Fulfillment Payment Retail. Marketing Analytics Contentmarketing Marketing automation Search. Media Communicatie Entertainment Publishing Social. Innovatie Blockchain Disruptie Financials Strategy. Venture Legal Privacy Recruitment Start-ups. Verticals Travel Food Fashion Health. Other Creative Digital Design e-commerce platforms Singularity. Deel dit artikel.

Home Nieuws Seks. Keijser: 'Gratis publiciteit is nooit weg. Wietze Punter 13 september, Ik vind dat als je een domeinnaam hebt geregisteerd en er is iemand anders die denkt dat hij die naam nodig is dan moet het mogelijk wezen deze te verkopen. Wil Bremers 22 september, Hoe kan het dat de interviewer zo weinig weet van internet dat h z ij niet weet dat het even normaal is om een internetdomeinnaam te kopen of verkopen als een kantoorpand?

Vul je gegevens in om meldingen te ontvangen. Naam E-Mailadres Verstuur. Naam E-Mailadres Organisatie optioneel Website optioneel. Uw bericht.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl